Aston & Lukas

Direktlänk till inlägg 22 oktober 2008

8 månadersdagen passerad...22/10

Av AnnCatrin - 22 oktober 2008 11:42

Hello again alla blogglovers!

Dax att plita ner en rad eller två igen. Här rullar dagarna på och vi växer och frodas min hund och jag, vi har båda noterat viktökning på vågen......hmm.
I måndags när det var 8 månadersdag jobbade jag och igår hade vi annat för oss så idag kvistade vi förbi vetten för en vägning. 38 kg för hunden, själv väger jag mig i badrummet bakom låst dörr och helst med lampan släckt så man slipper se eländet.
Han gick bara upp 0,5 kg mellan 7 och 7,5 månader så jag trodde att det började plana ut nu men nu var det 2,5 kg på 2 veckor trots att jag minskat maten med 1-1,5 dl / dag.
det har jag gjort för att kolla om konsistensen på "nr 2" blev fastare, och det verkar faktiskt så.
Sen att han här kroniskt vrålhungrig jämnt är ju en annan femma.
Har även försökt mig på en mätning av mankhöjden, 64 cm mellan tummen och pekfingret får duga.

8 månader 38 kg  64 cm
På måndag förmiddag ringde en trevlig kvinna från Kopparbergs bryggeri. Hon beklagade det inträffade ciderincidenten, tydligen hade det hänt på fler ställen, någonting hade gått fel i produktionen av den här sorten som var nytillverkad.
Hon ville veta om jag ville ha ersättning för förstörda kläder men det ville jag inte, för det jag hade på mej var tvättbart, men som hon sa, många har ju börjat ta fram ullkapporna......jag i en ullkappa!?
Hon skulle iallafall skicka lite varucheckar så att jag kunde handla lite gott inför julen!
Igår hade vi storfrämmande från Hasselaskogarna, Anneli & Olga kom på besök, TREVLIGT!

Söta Möllelyckan Rock-Olga
Dom skulle vidare sen på Arken för fotografering. Aston har vuxit om Olga på höjden men det är ingen tvekan om vem som är valpen i gänget! Han är som en gigantisk klumpeduns, gjorde sitt bästa för att starta lite bus, sen fick Olga igång honom genom att skälla på en stackars pojke som gick förbi........"kolla på mej, jag kan oxå skälla, oavbrutet, och jag har ingen aning om på vad.....men skälla kan jag!"

närbild på Olga
Sen på kvällen ringde kamrat Pia vid 18- tiden och frågade var jag höll hus, vi ska ju ha garagekväll! ja´men det var väl kl 19 ?.....nä, det var det inte så det var bara att kasta sig i bilen och skynda sig dit.
Vet inte hur Böne upplevde det att förklara saker och ting för oss men skulle tippa att det kändes som att ha en kurs för en hög med Nalle Puh damer......väldigt liten hjärna och mycket fluff i öronen......ja, ja´vissa saker fastnade nog som jag tog med mig hem och instruerade min man om....det är ju inte för inte som man har en egen mekaniker!
Idag har vi varit på en skön skogspromenad, bara jag blir bättre i ryggen ska jag stuva in "odjuret" i bilen och åka ner på stan för lite miljöträning, idag var det på det beryktade håret att jag hann med när han plötsligt gjorde ett utfall och skulle hoppa upp på en tjej vi mötte, troligen för att hon gick och pratade i mobilen, han trodde väl att hon pratade med honom!
Kan vara en god idé att gå Storgatan upp och ner några gånger där det är mycket folk i rörelse.
Men för tillfället vill inte ryggen ge med sig och då är det lättsammare att knata runt i skogen där han kan vara lös. ( och där han dagen till ära nosade upp lite skit att mumsa i sig, jag skulle nog inte ha dragit ned på maten)
Tanken finns i bakhuvudet att jag ska träna lite inför lördagens utställning oxå......den tanken ligger bra där bak i huve´t, kom nog inte att omvandlas till handling om jag känner mig själv rätt.
ja´det var väl allt för idag, kommer jag på nåt mer som behöver plitas ner så får det bli i nån annan dags inlägg.
Naturligtvis skickar vi grattiskramar till Tuffa som blev 8 månader igår och Fabbe som blir 7 månader idag.....kämpa på med era krassliga ben!
ha de bra AC

 
 
Anneli

Anneli

22 oktober 2008 15:00

Hallå !
Tack för en trevlig eftermiddag :) Det bidde kort på Olga.Dom har en våg på Arken oxå,och Olga vägde 42,5 kg.
Jag har kommit på lösningen nu för dig :))
På Arken har de ett erbjudande på fön + bad för ynka 150 kronor - hela oktober...skitbilligt !!
Så nu behöver du inte vara rädd att Aston ska rulla sig i skit längre...det är bara att lämna in honom på Arken för rekond ;-)
Kram Anneli

http://www.maximilian.panatet.se

 
Ingen bild

Camilla

22 oktober 2008 17:18

Hallojsan!
Nä fy nu skäms jag... Jag har totalt missat att våra små faktiskt har blivit stora.. hela 8 månader... Grattis Grattis Aston.... Hur sjutton jag nu kunde glömma det... Hehe.. tänka jag känner igen det där när någon ringer om frågar vart man håller hus..*s* och man huvudstupa får slänga sig i bilen..
Ja du miljötränas behöver nog vi här oxå... Tuffa tar alla tillfällen i akt att slänga sig på alla man möter.. trodde kanske det var för att hon var så utråkad så hon tar varje tillfälle i akt för lite närkontakt..
Det är inte alla som gillar det inte här iallafall.. senast igår var det en gubbe som röt till åt mig.. o jag vart så snopen så jag fick inte ur mig nått.. men men... storgatan upp o ner är nog inge dålig ide.
Är det nu på lördag ni ska ner till hudik?.
Ha det/ Camilla

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av AnnCatrin - 26 februari 2014 22:23

jag förnyar mig och byter blogg!häng med till den nya!  http://acufoto.wordpress.com ...

Av AnnCatrin - 20 februari 2014 14:00

Hallå!   Ytterligare ett år av galenskaper att lägga till handlingarna och jag bara kräver att han blir lika gammal som sin mor, dvs 12 år .........så vi har många år kvar av stolleprov!Tur att jag väljer själv vart jag lägger fokus ........... kunde...

Av AnnCatrin - 7 februari 2014 22:30

Hallå!Hur kan man bli valpsugen så här hux flux när man ingen valp ska ha???Vilken tur att man kan få sig en dos valpmys i en annan kommun så att man klarar sig ett tag ........... för dom är ju inte valpar för evigt .......... som på beställning bli...

Av AnnCatrin - 30 januari 2014 20:41

Hallå!Jajamän, nu har vi stökat undan januari,även om jag känner mig lite missnöjd med vädret så är det bara att gilla läget ........ det är då tusan vad solen håller sig borta ........ men då borde vi ha tillgodo när sommaren kommer tycker jag!Men t...

Av AnnCatrin - 19 januari 2014 08:13

Godmorgon!Uppe med tuppen ........ja allt är ju relativt, men att kliva upp 7.30 är i allafall tidigt i min sinnevärld .......... men så får det bli när man ska jobba, hundarna måste få mat och vila magen efter det, sen kan vi promma innan jag åker p...


mattes funderingar och duracellens ystra krumsprång i vardagslivet ......och så kom lilla fisen .......duracellens raka motsats ......som en liten snusförnuftig farbror ♥

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

översätt bloggen

RSS

Facebook

         
                               

   








 

                       

 

           

                                                 

                                                         

                                                         


Skapa flashcards