Aston & Lukas

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2008

godisfunderingar......30/10

Av AnnCatrin - 30 oktober 2008 09:17

Hallå!
Ja´inte behövde vi vänta till fredag innan snön kom, helt plötsligt när jag titade ut igårkväll så var det alldeles vitt på backen, tyckte att vi nyss hade varit ute på baksidan min hund och jag.

Springa ut och kissa själv funkar inte så bra, han har liksom inte kopplat att altandörren inte längra kan stå på vid gavel när det är minusgrader ute, så när jag drar igen dörren bakom honom så blir han helt förvirrad och står med nosen tryckt mot rutan...." släpp in mig" !....släpper jag in honom ska han genast ut igen, så det enklaste och snabbaste är att gå med ut för för att slippa stå som en portvakt i dörrhålet.

Vi var naturligtvis tvungen att ta en liten runda i snön, snacka om överlycklig hund,som en kalv på grönbete, han gjorde verkligen såna där tokhopp som kalvar brukar göra, började gläfsa efter mina fötter eftersom det "knarrade" när jag gick.
När vi kom in efter promenaden skulle han promt ut igen på baksidan, fortsatte att skutta runt som en besatt, ja´ja jag vet att han inte ska hoppa och skutta så mycket men det är enklare sagt än gjort att hålla honom still.
Idag händer väl inte så mycket, ska väl fylla på förråden, blir nog på Coop idag för dom hade godis för 29,90......nää...inte till mig, till dom eventuella barn som ringer på i helgen, förut var det bara påskkärringar, nu ska man dela ut godis 2 ggr om året, säkert jättekul för barnen, men jag var inte så förtjust i det när mina barn var små heller, dom fick gå till dom som dom kände.
Så jag har lite delade känslor, man vill ju inte stå utan godis om nån ringer på, men jag är emot hela jippot som halloween har blivit, allt går ju ut på att handlarna ska tjäna pengar, och i detta konceptet ingår att vi ska köpa kilovis med godis till främmande barn!?
Nej, jag är inte barnhatare, det är inte barnen jag har problem med, det är den påtvingade godisutdelningen som jag tycker är fel.
Ganska skönt att ha stora barn känner jag, för det här var på god väg när mina barn var mindre och det skulle vara halloweenkläder mm.
Va´gnälligt det där blev då......ja´men det är min blogg och mina tankar, jag tycker inte att det är underbart roligt så det så !
(....kanske för att jag inte får sticka huvudet i godisskålen i år.......hmm)
Har fortfarande inte "spårat ur" så det verkar lovande faktiskt, sen jobbar jag dygn imorgon så då behöver jag inte frestas av ett glas vin på fredagskvällen.....ett stort glas ramlösa blir bra !
Nä nu ska jag rota fram vinterkängorna, det blir lite blött och kallt med joggingskor i snön.

Det låg två kort från helgen i kameran oxå, det är inte så stor mening att fota inomhus i ett ridhus men ett kort på Olga blev det och ett kort på Aston, som visar ganska tydligt hur han känner inför att vara på utställning.....lattjo lajban, superkul....kan vi stanna hela dan, snälla matte?

Så han får väl fortsätta flamsa runt så att jag inte tar bort glädjen genom att tjata ihjäl honom i ringen!
Ha en trevlig helg allihop ! / AC

 
 
Camilla

Camilla

30 oktober 2008 11:37

Halloj!
Ja nog var det kalv på grönbete nog... herregud Tuffa hade inte tid med att varken göra nr 1 eller 2 igår kväll... hon skulle promt sluka allt det vita som helt plötsligt låg på marken... Idag var jag bara tvungen att släppa på våra hårda regler en liten stund... öppnade på baksidan och hon flög ut kan jag säga... gissa om hon vart tokig... tänk att ta igen en månads vilande och dessutom allt det vita på marken... gud så roligt hon hade...
Vad duktig du är som fortsätter att kämpa mot allt det goda som affärerna har att erbjuda... det är ju jobbigt i början innan man faller in i trallen så känner jag iallafall... at det blir lättare efter några veckor.. så håll ut.. Du sitter väl bänkad framför tv-n ikväll när vi ska spöa skiten ur Modo... ha det så bra.
kram camilla

http://www.mills.zoomin.se

 
Anneli

Anneli

30 oktober 2008 12:32

Oj va mycket snö ni har fått i storstan :) Här har det inte kommit lika mycket,men hundarna blev som barn på nytt och lekter i det lilla som finns ( typ 1 mm ) :))
Jag förstår att dom blir alldeles tossiga både Aston och Tuffa...det är ju deras första snö (som dom kommer ihåg iallafall).
Hit kommer det inga barn som vill ha godis....men dom kan få halsfluss om dom vill :)) Nej,då..men det brukar inte komma några barn och tigga godis.
Kramkram Anneli

http://www.maximilian.panatet.se

 
Sanni

Sanni

31 oktober 2008 11:30

Vilken vacker berner du har, hur fin som helst!
Har 2 hundar själv, dock inte berner utan en collie "valp" (7½mån) och en flatblandning:)
Ha det bra!

http://www.freewebs.com/sannidizzy

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av AnnCatrin - 26 februari 2014 22:23

jag förnyar mig och byter blogg!häng med till den nya!  http://acufoto.wordpress.com ...

Av AnnCatrin - 20 februari 2014 14:00

Hallå!   Ytterligare ett år av galenskaper att lägga till handlingarna och jag bara kräver att han blir lika gammal som sin mor, dvs 12 år .........så vi har många år kvar av stolleprov!Tur att jag väljer själv vart jag lägger fokus ........... kunde...

Av AnnCatrin - 7 februari 2014 22:30

Hallå!Hur kan man bli valpsugen så här hux flux när man ingen valp ska ha???Vilken tur att man kan få sig en dos valpmys i en annan kommun så att man klarar sig ett tag ........... för dom är ju inte valpar för evigt .......... som på beställning bli...

Av AnnCatrin - 30 januari 2014 20:41

Hallå!Jajamän, nu har vi stökat undan januari,även om jag känner mig lite missnöjd med vädret så är det bara att gilla läget ........ det är då tusan vad solen håller sig borta ........ men då borde vi ha tillgodo när sommaren kommer tycker jag!Men t...

Av AnnCatrin - 19 januari 2014 08:13

Godmorgon!Uppe med tuppen ........ja allt är ju relativt, men att kliva upp 7.30 är i allafall tidigt i min sinnevärld .......... men så får det bli när man ska jobba, hundarna måste få mat och vila magen efter det, sen kan vi promma innan jag åker p...


mattes funderingar och duracellens ystra krumsprång i vardagslivet ......och så kom lilla fisen .......duracellens raka motsats ......som en liten snusförnuftig farbror ♥

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

översätt bloggen

RSS

Facebook

         
                               

   








 

                       

 

           

                                                 

                                                         

                                                         


Ovido - Quiz & Flashcards