Aston & Lukas

Alla inlägg under oktober 2008

Av AnnCatrin - 18 oktober 2008 12:16

Hallå!
Ni har väl sett reklamen för trisslotter, plötsligt händer det.....och det hände mej igår ....och jag behövde inte ens köpa en lott! Men en stund i rampljuset fick jag och allas odelade uppmärksamhet.....Vad hände då undrar ni nyfiket förstår jag, jo, jag åkte för att göra helgens matinköp, denna dag blev det Willys i Birsta som fick ta del av mina surt förvärvade slantar, allt jag skulle ha hamnade i kundvagnen, betalningen gick oxå bra, "köp godkänt" är ju alltid trevligt!......men sen......stod i godan ro och packade ner mina inköpta varor, lyfter en 6 -pack cider....sen smäller det, och vilken dj-vla smäll sen! tätt följd av ytterligare en smäll, herregud vad är det som händer, terrorister eller?....nä, jäst cider som exploderade, hela locket på burken small upp och det kan jag tala om, att om nån någonsin har haft en tanke eller fundering på hur det skulle vara att duscha i cider så kan jag tala om att det är sött och kladdigt, oerhört kladdigt!.....jag blev dränkt i cider, kassören och hela bandet med varor likaså, kunden före mig som packade sina varor slapp minsann inte heller undan......ja´vad gör man inte för att dra blickarna åt sig?!
Stor kalabalik uppstod, dom som stod längre bak i kön trodde säkert att det var nåt rån med skottlossning........"ta det lugnt det är bara damens cider som exploderar!"
En medarbetare skickades iväg för att hämta ny cider, kassan stängdes för sanering, allt var blött och klibbigt, jag hade säkert fått byta alla kladdiga varor men allt torkades hjälpligt innan jag packade ner det, vågade inte chansa på en ny 6-pack misiler så jag bad om pengarna tillbaka istället, kul om nästa burk fyras av i bilen!

Väldigt hjälpsam och tillmötesgående personal måste jag säga, jag fick presentkort på 200 kr som plåster på såren och fick lämna mitt namn så att Kopparbergs cider kan kontakta mej, kanske kan grina åt mej ett presentkort där oxå?
Ja´så det var väl en händelserik shoppingrunda kan man lugnt säga!
På eftermiddagen körde vi upp makens mc till garaget, var ju på väg häromkvällen men då fick han vända för det blev jourjobb. Men nu är den parkerad för vintern.
Idag drog hussen iväg på veteranmarknad på Nordichallen så promenaden föll på mej, och lika bra är det för husens promenader går gärna på gångvägar " man vill ju se nå´folk".....det är inget jag strävar efter så vi kastade oss in i skogen, hunden är en riktig skogsmulle, det syns att han tycker att det är jättekul, far runt som ett tryffelsvin och grymtar när han har fått upp nåt väldoftande spår......som tur är inget ätbart!
Idag hittade vi nya stigar i anknytning till den senaste nya stigen vi fann, små stigar där man kan gå i en cirkel och komma tillbaka på ungefär samma ställe, det gillar vi!
Tyvärr så är jag inte bra i ryggen än, mitt inne i skogen "small" det till där bak, och vandringen hem blev en pärs över stock och sten.
Så nu har jag tömt makens värktablettförråd och hoppas på snar lindring.

hade med kameran idag så det blev några bilder tagna på hunden som fyller 8 månader på måndag, då jobbar jag så då får "förskottskort" duga!

Fler bilder ligger i galleriet.
Ha en fortsatt trevlig helg! AC

Av AnnCatrin - 17 oktober 2008 12:35

Hallå!
Ja´tänk, varför skulle man överhuvudtaget börja med hemsida?...ju mer jag håller på ju mer inser jag att jag kommer aldrig att kunna sätta mig ner och känna mig helt nöjd!
Har insett att Picasa´s webbalbum inte är så bra som jag trodde, och eftersom Zoomin har ett superbra album och jag har betalt för extra bildplats där så får mina foton flytta tillbaka till Zoomin, sidan ligger ju kvar, synd bara att jag raderat dom bilder som låg där, men jag tycks ju inte ha nåt annat för mig än att sitta och pula med detta dagarna i ända!
Så då var helgens aktiviteter räddade då!
Min nya hemsida får duga ett tag, jag har faktiskt börjat pula med att bygga en helt egen från " scratch " ( stavning ? )
Varför ska jag egentligen betala för nåt jag kan få gratis? domännamnet har jag redan via min internetlevrantör, nu ska jag bara gå kursen " homepage for dummies"......så sitt nu inte och vänta och tro att en ny sida poppar upp inom kort.....ska ju ha nåt att pyssla med när jag blir pensionär oxå.....
Tioöringen har liksom ramlat ner nu hur dom flesta hemsidor är uppbyggda, bloggen har besökare varje dag, den kan flyttas med, likaså gästboken, sen återstår själva hemsidan i vilket innehållet inte ändras så mycket, galleriet lever oxå sitt eget liv, så själva hemsidan blir inte så stor eftersom dom väsentliga delarna ligger utanför, hänger ni med?
I princip så räcker det med en indexsida som via knappar ( jippie, får göra nya knappar) länkar till blogg, gästbok, galleri och sen några undersidor om hunden, utställning etc.......lätt som en plätt...eller?
Ja´som sagt, vem säger att hösten är lång och tråkig och innehållslös?
Hussen är jourledig idag så det blev en LÅÅÅNG sovmorgon för min del, jag har iof varit upp och släppt ut och matat hunden men sen blev det en störtdykning ner i kuddarna igen.
försökte ta några snygga bilder på hunden idag men skärpan ville inte vara med, nåt konstigt är det för från början blev alla kort superbra, nu är det inte alls så, kameran behöver "tänka" så länge för att ställa in skärpan, hmm
Enda kortet som blev någorlunda skarpt är naturligtvis där han står som en ostkrok !
Ha en trevlig och skön helg allihopa, det ska jag ha! / AC

Av AnnCatrin - 16 oktober 2008 10:02

hallå !
nä, inge nytt, och solen har tagit rast och skickat in spöregn som vikarie, suck.
Så varför skriva ett blogginlägg om ingenting kan man fråga sig?......ja´alltid retar det väl nån.....  ; )
Igår hittade vi en ny stig igen, alltså ny för oss, hade ingen gått där förut så hade det inte varit nån stig eller? Vi traskade iväg glad ihågen, vi har blivit riktiga hejare på att vara stigfinnare.
Denna stig var perfekt för den var väldigt mycket upp och ner,och framförallt var det torrt, troligen ett skidspår på vintern för det var stora blå blaffor målade på träden.
Hade en teori om vart vi skulle komma fram som inte stämde på en fläck......hörde hur vi närmade os en väg som jag insåg var vägen som går upp till grustaget på Granloholmsleden för den som vet vart den ligger.
Då var det bara att vända för att runda det skulle bli alldeles för långt för valpbenen.
Men vi stoppar denna stig i bakfickan och sparar tills han blir äldre.
På kvällskvisten kom jag på att jag kunde leta fram en karta på internet, orientering har aldrig varit min starka sida men det var riktigt kul att kolla på en karta och se våra stigar som faktiskt var markerade dom flesta av dom.
Och brukar man vandra över ett område som heter Porsmyra så är det kanske dags att sluta fundera varför det aldrig torkar upp där......hmmm
Igår var det middag hos mormor som hade födelsedag, Taco, mums!
Hunden var i sitt esse och kunde omöjligt koppla av, sen när bror med liten brorson kom var lyckan total för Aston, som trodde att Hector var en levande pipleksak, nafsade lite för hårt och det blev gråt och tandagnissel.....så då fick det vara nog, så hunden stuvades in i bilen och jag snuvades på tårtan........fick faktiskt erbjudande att ta hem en bit, men tackade nej, duktigt va?
Hann även med en sväng bort på Northbike för att kolla in den nya Street Bob´en.....FUL...min är snyggare! dom har "förstört" motorn, den är grå nu istället för svart...FULT! Det var det enda som störde mig på förra hojen, en sportster, att motorn var grå.
Sen fick jag även en liten rapport om hur morgonen förflutit för hussen och hans ( min ) hund......
Hunden tyckte att det var lite väl mycket "segsnörevarning" på hussen som satt i godan ro och åt frukost utan att servera hunden oxå......så han hade helt sonika hoppat upp på bordet och satt tassen rakt i filskålen så den flög all världens väg........
Men då röt du väl ändå i åt honom sa jag med arga rösten.....nja, lite, vi är ju kompisar vi......ORKA!
Ja, ja, min man är ju både större och starkare än mej så han kanske orkar tampas med en fullvuxen berner som fullständigt skiter i vad husse säger, men jag jobbar iallfall hårt med rim och ranson om hur han får uppföra sig, så förhoppningsvis så blir det bra till slut!
Tuffa har fått op.tid på Strömsholm så nu håller vi tummar och tassar för henne oxå.
Fick papperen för utställningen i Hudik 25 okt ( Svenska hundklubben, Nationell utställning), alla valpar går först och beräknas vara klara till kl 12, så att dom slipper vara där hela dagen.
Räknar kallt med att hunden skall hålla sig någorlunda ren, då skippar jag badet, inte mycket päls att blåsa upp ändå.
Såg lite på efterlyst igår kväll, jag tappade bort mig i Persbrandt, så då bytte jag kanal.
Det var en intervju med Englas mamma.......hur ska någon ens kunna ta till sig och förstå ens en bråkdel av vad hon får gå igenom?
Att hon överhuvudtaget tar sig ur sängen på morgonen är ju beundransvärt, vi som står på sidan och tittar på och följer detta via media får varje dag nya hemskheter serverade och denna historia bleknar bort, men för Englas mamma bleknar inget......
Och detta gäller för allt hemskt som hänt, Arbogabarnen, och bekantas barn som inte längre finns ibland oss mm......det tar liksom udden av att hetsa upp sig för ett uteblivet HP eller en hundtass i en skål med fil......
Ibland kan det vara nyttigt att lyssna på en annan människa, vars liv förändrats för alltid, och kanske kunna ta till sig och förstå och värdera högre hur bra man egentligen har det.
Ha de´bra AC

Av AnnCatrin - 15 oktober 2008 09:50

Hallå!
Nu är jag hemma igen efter ett dygn på jobbet,  jag är ledig till måndag, så förhoppningsvis så blir det fina sköna dagar.
På måndag kväll fixade Camilla så att vi fick gå på hockey, det tackar vi för, Timrå vann i förlängningen och fixade 2 poäng efter 5 förlustmatcher så vi får hoppas att det vänder nu!
Natten mot tisdag hade jag en sån där gräslig dröm som är så verklig så när man vaknar på morgonen tror man fortfarande att det hänt...hua.

Vad drömde jag då?...jo, att hunden hade så grava höftledsfel att han blev avlivad när vi var på rutinkontroll hos veterinären.
Och alla i min omgivning hade sett detta men ingen ville säga nåt till mej eftersom dom inte ville oroa mej mer......
Så helt plötsligt stod jag där utan hund igen och det gjorde så dj-vla ont, jag låg säkert och böla´hela natten.
Och sen fanns det inte en enda bernervalp i hela Sverige att få tag i, samtidigt som jag inte kunde förstå hur jag skulle kunna ersätta mitt hjärtebarn ?
Till slut fick jag nys på att det skulle bli en parning.....med två dvärgberner typ......jag vill ju ha en stor hund!
Helt sjukt hur man kan drömma, det tog ett tag när jag vaknat att inse att hussen pratade med den LEVANDE hunden och allt bara var en dröm.
Så tydligen gnager detta på i det undermedvetna även fast jag tycker att jag inte oroar mig speciellt mycket.......kan bero på att det enda negativa med utställningskritiken rörde bakdelen eller?
Det kommer väl att fortsätt så här tills den dan han är röntgad, för då har jag ett besked och behöver inte funderar längre.
I samråd med Lena & Susanne ( Indra & Chivas uppfödare) kommer jag att vänta några månader med röntgen, eftersom han har en stor kostym att växa i och det är bra om han hinner bygga upp det lösa bakstället med lite muskler.
Finns säkert olika teorier och åsikter om detta oxå men som med allting annat så måste man bestämma sig för på vilken linje man ska gå.
Har han nåt fel så lär det ju inte försvinna om man väntar några månader, och skulle det vara så att lederna är slappa så kanske det ordnar till sig under tiden man väntar!
Jag har full förståelse för den som vill använda sin hanhund i avel att man hänger på låset på 12 -månadersdagen, men och andra sidan så är det väl inte helt fel om dom är mentaltestade innan dom släpps till avel eller? 
Naturligtvis har tanken väckts hos mig oxå att om han är fri och går bra på utställning så kanske det finns ett intresse för någon att använda honom i avel....men detta ligger långt utanför min grundtanke med att skaffa hund så det får bli som grädde på moset isåfall.....
Ja´det är mycket att tänka på....det var enklare när man bara var intresserad av sällskapshund och hunden var röntgad och uppfostrad när han flyttade in 6 år gammal !
Igår var Aston hos mamma när jag jobbade, dom hade träffat en annan "mormor" som oxå var hundvakt till ett "barnbarn", så vovvarna fick leka en stund, det var oxå en valp, lite äldre än Aston.

Mamma tycker att han är så duktig och lyhörd, hon märker att han faktiskt ger sig om hon står på sig tex vad det gäller att bita i kopplet.
Ja´sa jag, du måste sätta ribban nu för vad som går för sig, lite svårt att komma med det sen när han kanske väger närmare 60 kg!
Nu ska jag slappa lite sen blir det en skogsrunda, himlen är klarblå, lite kallt men det finns ju kläder för alla väder.
På em skall hussens hoj köras till garaget, han har gett upp nu och insett han oxå att det blir ingen brittsommar tyvärr.

Själv insåg jag det för länge sedan!
Hösten innehåller ju en hel del annat oxå, till veckan är det garagelektion för harleydamerna......han lär ju ha krävt hyfsat betalt " Böne" den stackars mekanikern som ska lära oss lite mer än bara vara "onknappen" sitter......behöver man veta mer?
2 utställningar för Astons del och en tripp till Stockholmsutställningen för mej, sen en julbordskryssning med jobbet.....japp, programmet är fullt, vem sa att hösten är en tråkig tid?
ha de bra / AC
PS, såg på jobbet att min söta bakgrundsbild inte syns helt om man inte har widescreenskärm, så nu ligger den som profilbild ett tag istället. DS

Av AnnCatrin - 13 oktober 2008 09:40

Hallå!
Bäst att jag klämmer till med ett hurtigt glatt inlägg så ni inte tror att jag omplacerat hunden och börjat med knyppling istället!
Hunden föresten......hur trött var han på en skala när gästerna åkt igår...? dom for väl vid 12.30, när jag mätte upp mat åt honom kl 16 så lyfte han inte ens på huvudet.....då är han trött!
Sen sov han sig genom hela kvällen, lillgubben!
Imorse stod han utanför Angelicas dörr och gnydde igen.....kanske dom är därinne eftersom dörren är stängd?
Själv åkte jag på ett ryggskott som hette duga......jag är inte i toppform om man säger så när det gäller att älga runt i utställningsringar......så nu måste både hunden och jag träna! Om jag får upp flåset så kanske han tar ut steget längre....fast å´andra sidan så tyckte domaren i Högbo att han hade mycket bra steglängd......så vi skakar av oss detta och lär oss att alla tycker olika och tar nya tag den 25 oktober.
Än en gång stort grattis till mamma och bror för deras prestationer i ringen!
Vi siktar på en revansch i Sala !
Som en parantes kan nämnas att det blev inte nåt mindre struligt när vi kom till Timrå ridstadion......Lena hade fullt sjå att få ut sin nummerlapp, man kan ju undra i sitt stilla sinne om detta var den första utställningen som Sundsvalls brukshundsklubb anordnade?
Hunden sover vidare efter helgens strapatser....vi ska väl masa oss ut på en runda senare.....i snigelfart med min onda rygg, sen har det oxå hänt nåt i vänster handled om jag får gnälla på lite till......
Men jag får vända det till det positiva.....det kunde ju varit hunden som börjat halta eller nåt......mina krämpor får jag väl för att jag var så kinkig i gårdagens blogg.......men jag förvarnade faktiskt både Lena & Camilla att jag skulle skriva en "surblogg"....
Funderar på att ev. åka ner på stora STHLM utställningen och kolla, det går bussresor här ifrån stan tur och retur, alltid kul att spana in snygga hundar !
Imorgon är arbetsdygn igen sen är jag ledig till 20 okt.
Kennelklubbens fotograf Johan Frick-Meijer är på Djurmagasinet ( Skönsberg) och fotar mån -tis denna vecka, det stod en annons i tidningen idag om någon är intresserad, jag väntar och tar ett foto när Aston fyller ett år istället.
Ha de bra / AC
tänkvärd sida:  slutet

Av AnnCatrin - 12 oktober 2008 14:54

Ja´ha då har det varit utställning igen.....hmmm, nu minns jag inte riktigt hur det gick....Okej då, bror Aragon tog storslam och det enda vi fick var ett orange band i insläppet så att vi fick gå ut och kissa utan att visa vaccinationsbeviset igen.....bitter...näe...

Aragon med sina tjusiga rosetter.
Den enda trösten i bedrövelsen var domarens muntliga kommentar: Att Aston var större och kraftigare byggd, men eftersom hon inte kunde rasen så hade hon läst på att berner skulle ha ett långt steg......Och Aragon rörde sig bättre så därför fick han ett HP och blev BIR......ja´men min hund var ju snyggare eller? Ett ynkas litet HP kunde vi väl fått ändå ?

" uppfödargrupp"
Ett stort grattis till bror Aragon som även kammade hem BIG 2, nu är det ju inte Aragons fel att den fullständigt inkompetenta domaren inte kunde rasen.....(hade hon kunnat det...)NÄ, JAG ÄR VERKLIGEN INTE BITTER....
Och som grädde på moset så står det i Aragons kritik att han har ett trevligt temperament....så min hund är otrevlig då, eller???
Hmmm....men nu är ordningen återställd och Norrköpingsborna är på väg hem dit dom hör hemma.......( så slipper man se dessa malliga miner)
Naturligtvis är jag jätteglad för Lenas skull som åker till Sundsvall på utställning, och som sen åker hem igen med bilen fullständigt nedlusad med rosetter ( vad ska man ha dom till, dammsamlare....)
NEJ, JAG ÄR INTE BITTER; SA JAG JU!!!!

Summan av kardemumman är att vi har haft en jättetrevlig helg, ......och Lena & Anders, ni är faktiskt välkomna hit igen! ( men den där Aragon verkade sakna sin matte himla mycket så honom kan ni lämna hemma då)
Sen tycker jag faktiskt att det har förekommit mobbing på hög nivå mot min lilla älskling ( hunden alltså)

Igår på Nordichallen så kom det fram en dam av äldre modell och visade stort intresse för grabbarna bus.....ställde några frågor om rasen, sen pekar hon på Aston och frågar: och den här pälsen, vad kallar man den, Curly, eller??.....hmmm
Som Lena sa: vad då curling, det är väl en sport?
Sen har en av mina så kallade vänner mage att kalla honom "lillkrull".....vadå? han har för tillfället en päls av mindre rak modell....so what?
Det är ju en himla tur att jag kan behålla fokus och se att han är ju faktiskt snyggast...varje dag, året runt!
Och för den som inte kan läsa detta inlägg ur " glimten i ögat" aspekten, får väl leva i den villfarelsen att jag har gått in i deppen.....!
Jag sa ju faktiskt att jag inte trodde att jag skulle plita ner nåt blogginlägg idag....( alla dagar innehåller ju inte alltid nåt väsentligt att skriva om)
Ska man bli tvåa så är det ju smart att bli det efter brorsan....Han där,     BIR & BIG 2, han är kullbror med min hund....vilket är det samma som: " min hund är faktiskt lika bra, egentligen bättre"
....hua, nu håller man på att bli en sån där tävlingsmänniska....vad var oddsen för det för ett halvår sedan?
kritiken:
"välutvecklad hane
bra huvud
kraftig kompakt kropp
goda vinklar fram
mkt rak bak
utm. benstomme
rör sig med ett kort bundet steg bak"
FOTO & FILM från helgen.
Ha´de bra / AC

Av AnnCatrin - 11 oktober 2008 16:12

Hallå!
Här är det full rulle i stugan med fyra berner ! Min man, som har jour, var inte hemma igår när gästerna kom......så när han väl kom hem så tyckte han: " man kanske skulle ha fyra, det verkar inte vara nån konst".....nä, men om du hade varit hemma några timmar tidigare när dom röjde järnet grabbarna bus hade du insett att kanske två till och med är för mycket!....propellerAston hängde nästan i taklampan i sin iver att studsa runt.....
Damerna uppförde sig exemplariskt och kastade sig genast över några ratade tuggben, hmmm, tänkte Aston, var dom så där goda kanske man kan få vara med på ett hörn? eller hur...glöm det!
Imorse kom Aston och väckte mig 6.15 och sen gjorde han sitt bästa för att skaka liv i gästerna.....HALLÅ! GODMORGON! krafs, krafs på dörren...dax att kliva upp nu!

Sen var det frukost, vem är van att vara ensamhund och inte har förstånd om att om man lämnar matskålen så finns det andra som gärna käkar upp lite kvickt ?

Gissa! matte fick vara med på ett hörn och kolla att maten hamnade i rätt mage!
Sedan for Indra & Nellie med husse och matte iväg till utställningen. Vi tog en promenad eftersom utställningen ligger så nära, naturligtvis kom det en rejäl regnskur så grabbarna var rejält blöta när vi kom fram.
Sen fick dom vara med och kolla läget och insupa atmosfären.....sen , när vi blir storkillar, då ni......!


Men nu har ju lilla mamsen satt ribban så det blir en hel del att leva upp till.....vem vann öppenklass för tikar och blev 2:a med CERT i bästa tik?
Japp, mamma mamsen Gangsterluvans Indra Isdotter tog sitt 2:a CERT 7 år gammal ! WHOHOO!!!!!! DU ÄR BÄST säger grabbarna bus!!!!

Och naturligtvis supergrattis till Lena och Anders.....Det lönar sig att åka till Norrland!!!!!
Sen blev det en promenad hem för alla vovvar, och lite bus på baksidan innan alla tog en behövlig stödvila....det kostar att ligga på topp!
Imorgon är det dax för grabbarnas inbördes kamp i utställningringen....en sak är iallafall säker.....den ena blir etta och den andra blir tvåa......det får morgondagen utvisa!
Nu ska vi snart värma på lite gulaschsoppa och njuta av ett glas vin eller två, dom nybadade bröderna har gjort sitt bästa för att slemma ner varandra.....men vad gör väl lite säckel i en bernerpäls........jag är så glad att det inte är bajs!
....nu tar jag ut lite i förskott men jag tror faktiskt att det gick vägen denna gång.....har varit ut en runda och plockat några högar så jag tror att jag kan prioritera ner riskfaktorn.....!
Sen som avslutning kan nämnas att Aston oxå har börjat intresserat sig för hockey.....
Hejade frenetiskt på Timrå men vad hjälpte det?

Men det är ny match ikväll...så nu håller vi tummar och tassar!
Fortsatt trevlig helg! AC

Av AnnCatrin - 10 oktober 2008 10:10

Hallå!
Va´trött jag blir....hade skrivit ett ganska långt inlägg och fick för mig att det skulle avslutas med en bild......så då kastade jag mig över denna uppgift, att ladda upp en bild.......STUPID ME.....hört talas om att spara inlägg eller.....grrr
Ja´vad stod det då....ja´som vanligt var det väl mest en massa svammel om hunden, nybadad! igårkväll, före Timråmatchen, vet inte varför jag trodde att jag behövde se den, dom förlorade stort.
I varje periodpaus så blåste vi och försökt föna ut lockarna.....ja´eller hur? vi lägger ner det och inväntar vuxenpälsen, blir den lika krullig så får väl plattången jobba.
Avverkade en runda runt kvarteret oxå, istället för att linda in hunden i gladpack så fick han ta på regntäcket, enklare att tvätta det än att bada om hunden.
Han gjorde faktiskt inga utfall och försök till rullning i stor bajshög!
Imorse tog jag det säkra före det osäkra och följde med honom ut kl 05.50....brrr, då var det kallt!
Imorgon är det utställning på Nordichallen, Lena ska ställa Indra & Nellie, och jag och "smågrabbarna" skall vara hejarklack!
Nu vill jag att hunden lite snabbt skall passera 8 månadersdagen......risken för OCD är tydligen inte lika överhängande då.
Tyvärr så visade det sig att Camillas magkänsla stämde, Tuffa är omröntgad här i stan och plåtarna visar att det troligen är OCD på en armbåge.....SKIT OXÅ!
Så nu är båda kompisarna på väg inom kort till Strömsholm för atroskopi och sen väntar en tuff rehabilitering....
Så nu lever jag på hoppet att det kan bara inte vara så dj-vligt att det är nåt fel på min hund oxå ! den som lever får se.....
Anatomikursen som kennelklubben skulla hålla verkar vara inställd nu i höst.
Den är flyttad till januari med Yvonne Brink istället för Svante Frisk, inget datum spikat.
Så där ja´det var samma inlägg i en bantad historia....och här kommer bilden jag promt skulle ha med....
trevlig helg! / AC


mattes funderingar och duracellens ystra krumsprång i vardagslivet ......och så kom lilla fisen .......duracellens raka motsats ......som en liten snusförnuftig farbror ♥

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

översätt bloggen

RSS

Facebook

         
                               

   








 

                       

 

           

                                                 

                                                         

                                                         


Ovido - Quiz & Flashcards