Aston & Lukas

Alla inlägg under december 2008

Av AnnCatrin - 11 december 2008 22:14

hallå och godkväll!
Julbestyren går sakta men säkert framåt, har inte handlat nån julklapp än ( brukar vara så gott som klar vid det här laget) men annars så ligger det två trinda skinkor i frysen, ifjol tog skinkan slut på julafton, så kan vi ju inte ha det!

Och idag har jag shoppat två feta laxar på 4 kg st....den gravade laxen borde väl räcka ett tag? nu är dom filéad och infryst så gravning blir det om nån vecka.
Tomtarna har kommit ut ur garderoben ( ja´dom bor faktiskt där större delen av året) Lycka till säger min man, han tror att hunden kommer att tugga i sig dom på löpande band.....det tror inte jag för jag har haft ett förtroligt och allvarsamt samtal  öga mot öga med hunden....så nu vet han vad som händer om en endaste tomte får ett skäggstrå krökt....och det blir inte roligt, kan bli så allvarligt som omplacering till en mindre accepterande familj........hua sa Astorn pastorn och lovade dyrt och heligt att se men inte röra.......ja, ja......vi får se när matte tar ut sin söta goa halmgris, den blir nog go att tugga på, den kom undan med bara förskräckelsen när brorson Hector  fick en motorsåg i julklapp härom året......vi får väl se om den överlever denna jul oxå! ( se film här)
Imorse höll jag på att få hjärtsnörp för när jag skulle släppa ut hunden så var granen borta !?......a´puh, den hade bara ramlat omkull, så nu ska den bäras upp på altanen så att jag får lugn och ro.
Har även varit en sväng på IKEA idag för att drömma mig bort på köksavdelningen....VILL HA! ett nytt kök alltså ! Min man kommenterade inte detta när jag kom hem, han drog helt sonika den papperspåse han höll i handen över huvudet...vadå? hur menar han nu, hör han mig inte inne i sin papperskupa eller?......hmmmm, så kan man ju oxå tackla problemet!
Jag kan tänka mig att köpa det billigaste ( eller nästan iallafall) bara det är NYTT !!! och inga överskåp ska jag ha, varför ska jag måsta stå på en stol för att nå saker längst upp....nä, nä, mitt nya kök i framtiden skall vara anpassat för en kroppshydda 1.64 hög och förhoppningvis inte lika bred innan denna dröm har kommit till skott!
Japp, drömmar är gratis, det är tur det!
Kvällen avslutades i Timrå, hockeymatch som började bra, svajade rejält på mitten och räddades i slutsekunderna på övertid, 4-3 mot Frölunda, vi får vara glada för 2 poäng, det var dom inte värd, när f-n ska dom byta ut gummiklubborna och börja jaga pucken med riktiga klubbor?
Nä, i år får vi göra kors i taket om Timrå tar sig till slutspel...tyvärr!
Tack Camilla för att vi fick gå!
Ute snöar det för fullt så det verkar bli en riktig vinter i år, det är vi inte bortskämda med !
Nu ska jag kolla på Ice truck drivers på tv4......tuffa grabbar/gubbar!
Ha de´bra / AC

Av AnnCatrin - 10 december 2008 10:43

Hallå!
Ja här händer inte så mycket, igår var vi och inhandlade en stor bamsig kungsgran, först tog försäljaren fram en som min man tyckte var fin, den är för liten sa jag......men för h-vete ryade min man , jag är en och nittio och den är högre än mej......ja, men den är för klen och smal sa jag då, gran/ tallexpert som jag är, då tog den tålmodige granmannen fram ett riktigt praktexemplar, kvistarna är ju frusna så den kommer att fälla ut mer när den har tinat, perfekt sa jag, du är inte klok sa min man ( alltid lika förstående och tillmötesgående när det lackar mot jultider) hur f-n ska du få in den där? hmfpr....vi har ju dubbeldörrar på altanen, så vad är problemet?

Och som vanligt så får jag som jag vill för när det gäller så viktiga saker som julbestyren då är det mitt ord som gäller! ( och typ för det mesta annars oxå)
Så då var det bara för försäljaren att ta fram motorsågen och frisera till den grova stammen så att jag ska ha en chans att få ner den i julgransfoten.....är det inte härligt och fröjdefullt med julbestyr så säg?
Senare på dagen var jag på sjukbesök till Tuffa, istället för en blomma så fick hon hundkex och tuggben, det kliade i fingrarna att köpa en tjurmuskel åt henne men eftersom matte Camilla har vissa fobier mot torkade penisar så avstod jag ;0)
Tuffa blev iallafall gladare än glad hon är till och med lite tokigare än min egen vovve, skönt att se att det finns likasinnande!

sötnosar i behändigt format!
Nu får vi hoppas att fredagens operation oxå blir lyckad av den andra armbågen så att hon snart är kurant och på G för lite bus igen, för det verkar hon behöva !
ha de bra AC
En till kurs är utlagd på kennelklubbens hemsida om någon är intresserad, jag har anmält mig, alltid nyttigt att lära sig nya saker!
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
FÖRELÄSNINGAR  Här kan ni läsa om våra eller andras föreläsningar under året. 

 
Välkommen till Föreläsning i
 




NJURUNDA BRUKSHUNDKLUBB
inbjuder Er till en HELDAG
lördagen den 18 april 2009
med MEMEA MOLIN

Det blir en lärorik dag med 2 olika föreläsningar:

Hundars kroppsspråk
Kan du se om din hund signalerar vänlighet, rädsla eller osäkerhet när den möter andra hundar? Kan du se vad din hund svarar dig när du använder den vänliga rösten och när du använder den barska? Kommunikation innebär ett gemensamt språk. Förstår den ena parten inte den andres språk eller gester finns där ingen kommunikation. Lär dig mer om hundars kroppsspråk och hur du själv kan använda detta kroppsspråk i umgänge med din hund!


Vett och etikett i hundvärlden
Det handlar om relationen mellan hund och ägare. Varför hetsar hunden upp sig när jag ber den att hejda sig? Varför är trick så lätta att lära men olater så svåra att få bort? När något inte fungerar mellan hund och ägare handlar det nästan alltid om kommunikationsmissar, missförstådda behov och förväntningar. Hur dessa situationer uppstår och vad man kan göra åt dem går vi igenom under föredraget. Publiken får gärna komma med egna frågor.


            Plats:        Street Rulers klubblokal i Kvissleby (mittemot OKQ8/Sibylla efter E4)

            Pris:           500:- för 2 föreläsningar inkl. fika och lunch.

              Anmälan:    Via vår hemsida www.njurundabhk.se eller
till
info@njurundabhk.se eller
direkt till Maria Sjöberg 060-321 97


Sista anmälningsdag är den 28 februari
då också anmälningsavgiften ska vara inne på vårt pg 18 65 52-6/Njurunda BHK
OBS!!! Anmälan är bindande


 

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA TILL EN INTRESSANT DAG!!

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
  

Av AnnCatrin - 9 december 2008 09:01

Hallå!
Ja nu börjar julstämningen ta sig i Bosvedjan, tre tappra killar hängde och klängde i granen igårkväll för att få upp slingan, har inte lyckats få nåt bra kort på det färdiga resultatet för det blir så suddigt när jag knäpper utan blixt, ska plöja igenom instruktionsboken och försöka klura ut vilken inställning jag skall använda.


Hunden var som vanligt i sitt esse när killarna höll på med belysningen, till hans förtvivlan så var han fast på "fel" sida stängslet, vilket gjorde att han stod på bakbenen en hel del.......det pallar inte det klena nätet för så vi var tvungen att ta in honom!

bakställsstudie!

står snyggt när det händer spännande saker

Till sommaren måste vi förstärka kravallstaketet men grövre pinnar och en överliggare som tål tyngden av en bernerkropp modell större!
Pratade med Susanne i lördags, Chivas matte, hon berättade att han oxå sett ut som en nypermanentad pudel i den här åldern......så hoppet lever......

Idag ska jag hälsa på Tuffa med matte, har inte sett henne på flera månader, Tuffa alltså, så det ska bli spännande !
Sen blir det nog till att börja plocka fram alla tomtar, min man suckar för han har tomteskräck...det har inte jag!
I flera år nu har jag klätt tallen och haft pyntat och klart ca 1,5 vecka före jul, så himla skönt att sätta sig ner kvällen före julafton och allt är klart, när barnen var små så skulle allt fixas på kvällen när dom lagt sig, vilket vansinne!
Man var ju helt färdig på julaftonen när man varit uppe till sena timmen kvällen före.
Och i och med att julaftonen varit så är ju julen slut, i alla fall i min värld!
jag njuter hellre av alla ljus och tomtar före jul och plockar bort dom lite tidigare istället.
Igår kväll var vi och hämtade en släpvagn på Björns jobb för att åka och köpa tall ev kungsgran....snopet när vi var där strax efter 18 och det var stängt !
Så nu blir det ett nytt försök idag, konstig tid att stänga på, alla är väl inte ledig på dagtid ?
Imorse lyckades jag hålla mig kvar i sängen till 7 innan jag var tvungen att ge mig, måste lägga ner lite mer energi på att låtsas sova när hunden stampar på min mage och kräver att jag ska flyga upp ur sängen för att ge honom mat, när jag jobbar natt så har dom minsann sovmorgon!
Men med tanke på att han körde igång vid 6-tiden imorse så tycker jag att jag var ganska duktig ändå!

hög mysfaktor, frigge i snöskrud
idag är det -8 så än finns det hopp att snön är här för att stanna, skall dra till skogs senare och kolla om det finns några upptrampade stigar, annars får vi plöja upp några själv!
ha de´bra / AC

Av AnnCatrin - 8 december 2008 13:55

Hallå!
Hua vad jag var trött i morse, när mobilen började spela 05.50 fick jag knappt upp ögonen, det kommer efter helgens äventyr, inte vart det bättre av att jag drabbades av bakhysteri på jobbet igår, bullar, pepparkaksmuffins, syltkakor och choklad chip cookies blev det innan jag var färdig, 19.30 åkte sista plåten in i ugnen då var mina ben på väg att ge upp!
Men nu kan jag med gott samvete vara ledig eftersom jag stökat undan mitt bidrag till en fröjdefull jul!
Hunden forsätter att roa familjen och hitta på hyss, Björn hade öppnat en ask tjärpastiller som jag köpte på båten ( det är bara han som tycker om dom) och lagt i från sig den mitt på bordet vid soffan, när han skulle ta en liten pastill efter ett tag så var asken borta......hunden låg på sin dyna och tuggade och smaskade för fullt ur asken som av en händelse nu låg framför honom......hussen var inställd på att det skulle bli utgång inatt men hunden verkar ha en mage av stål !
Igårkväll hade han legat ute och sovit trots -9 grader, han verkar ha hittat sin favvoplats på altanen i biabädden.
Idag är det nollgradigt och snöar ganska ordentligt till hundens förtjusning, bara det nu inte blir flera plusgrader så att det slår om till regn.
Har varit på talljakt idag igen, det går dåligt så nu lutar det åt att jag bryter traditionen och siktar på en kungsgran istället......men tänk om det känns fel och hela julen går åt pipsvängen för att jag ändrar på tingens ordning..... knäcken blir hård, skinkan för torr, laxen för salt......och inga barn som tindrar med ögonen...hmm....skall fundera lite till, det var ju ett hutlöst pris oxå, 400 riksdaler ! Men å´andra sidan så kostar en spretig tall 250 så då är det ju faktiskt "bara" 150 spänn det handlar om...men ändå!
Nu ska jag rulla köttbullar för glatta livet så är det en sak till avklarad som kan strykas från "skagöraslistan"
ha de bra / AC





Av AnnCatrin - 7 december 2008 10:51

Hallå!
Ja då var maratonStockholmsresan avverkad !
Inte gick det att sova innan så när bussen lämnade stan kl ett så var jag ganska mör redan då, kunde väl slumra till lite mellan varven men mer än så blev det inte.
Olga tyckte att mitt säte verkade väldigt bekvämt så hon kröp upp bredvid mej vilket slutade med att jag flyttade på mig så hon fick hela sätet för sig själv, då var alla nöjda.

Vi stannade vid tre-tiden på Tönnebro för fika, men hallå! 3 på natten är man mer sugen på att sova så flera satt kvar på bussen. ett 20-tal personer skulle jag tippa på att vi var och kanske 5 hundar, alla i miniformat....utom Olga då ;0) svårt att klämma in en berner i en bärbar transportbur !
Kl 6 var vi framme vid mässan, vi fick sitta kvar i bussen tills dom öppnade kl 7, passade på att äta den medhavda frukosten då.
Det var inte trångt vid ringen när vi skulle ställa ut våra stolar, nä, vi var ganska ensamma i den stora mässhallen !
Men undan för undan så rullade det in folk så när bedömningen började var det fullt runt ringen. det var bara 2 juniorhanar, men dom var 3-4 månader äldre än Aston.
jag tror det var 15 juniortikar, väldigt stor skillnad i fördelningen där!
Det var så himla skönt att vara där utan hund, vet inte om mina nerver pallar så här stora utställningar, tur att jag har några månader på mig att gruva mig på inför nästa strapats!
Magic´s husse och matte var oxå där som åskådare utan hund, tack för trevligt sällskap Anneli och Bengt!
Vid 10-tiden så hade man kunnat betalt en slant för att få sova men sen så gick det om sig och vi kom in i andra andningen, om någon lyssnade på oss så kunde det nog misstänkas starkt att vi förtärt alkoholhaltiga drycker......med det behövdes inte....brist på sömn kan göra vem som helst flamsig!

Vid två-tiden var det dax att äta nåt, det var inte det lättaste, hamburgare, pizzaslize, mackor eller sushi......jag vill ha mat och potatis när jag är vrålhungrig!!!!
Var nära att kasta mig efter en köttbulle som kom rullande från ringen....men jag lyckades behärska mig.....vilket vi inte tror en annan människa kunde......hi hi.....
Tyvärr så fanns det ett ställe till som vi missade ( där dom säkert hade MAT! ) eftersom hungern rev och slet i våra kroppar så av alla onda ting så blev det sushi för mig, pizza för Anneli och macka för Camilla....till hutlösa priser.

Sen blev det tuggben och hundkex för resten av slanten, det fanns hur mycket som helst att shoppa i den vägen.
Ja´hur gick det i ringen då? det får ni läsa om i nån annan blogg för det har jag inte så stor koll på, men dom som mitt hjärta klappar lite extra för hade väl haft bättre dagar i utställningsringen, Astons halvbror X-Et Erixon vann iallfall sin klass och var en placering ifrån certet, grattis Susanne !

Anneli och Olga längst bort
Olga blev nog Reserv i unghundsklass, kolla hennes blogg för rätt resultat, kändes som mycket fluff i hjärnan så koncentrationen var inte på topp!
Nellie hade ingen päls och Indra fick rött band men sen tog det slut för denna dag!
Men det var jättekul att träffas Lena och Anders! lycka till på nästa utställning!
Något som förvånade mig var att alla stora maffiga hanhundar plötsligt inte var lika stora längre, krymper dom på vinterhalvåret?....eller är det min "lilla" valp som håller på att växa ikapp ?....undra?

på väg hem
Summan av kardemumman är iallafall att det var en jättehärlig och trevlig dag, trots att man var halvt medvetslös mellan varven, bussen gick mot Sundsvall 17.50 så då somnade iallafall jag som en stock, sov i 2 timmar upp till Tönnebro, iddes inte kliva av nu heller, kl 22.30 var vi hemma i Sundsvall igen.
Anneli hade sin bil hos oss så Aston och Olga fick röja järnet en stund innan dom for hem, min hund var mest intresserad av att öva juckteknik på Olga som helt oberörd låg och åt snö.....du, grabben, nu gör du fel igen, jag tror inte du ska stå på sidan om mej......;0)
kameran var med men det är nästan omöjligt att knäppa inomhus, utan blixt blev det jättesuddigt men det ploppar nog upp bra kort på nån annan blogg får vi hoppas!
nu ska jag åka och jobba sen är jag ledig till den 20:de december, skönt!
ha en bra andra advent! AC
Tack för trevligt ressällskap Anneli och Camilla, Vi har ju riktigt tokroligt på våra resor !

Av AnnCatrin - 5 december 2008 12:41

Här kommer det bilder!

Ingela & Carina

Ingrid & Anita

Åsa "40-åringen"


Mats " 50-åringen"

Skitkul verkar vissa ha !

utfodring, fritt öl och vin!

Ingela, skinkan hänger utanför!

Tomas, Mats & carina

Arvingarna

Jubilarerna

hmm vad var det jag hade i påsen.....
taadaa! mums fillibabba!

här slurpas det...

Här skedas det in drinkar

goda röda drinkar

Carina, Jag & Ewa

Ingela, Carina, jag Mats & Ewa

Tony visar hur det ska se ut

Mera Tony

Hallå!
Ja då var Ålandstrippen överstökad, trevligt har vi haft, jag var snäll och lämnade kameran hemma, det fanns andra som inte tänkte i dom banorna så det blir väl några kort inlagda så småningom när jag har fått dom.
På bussen ner blev det bubbelvin för vi hade med oss en blivande 40-åring och en blivande 50-åring.
Med mutor och lömska trick kunde vi grina åt oss att få sitta kvar på bussen och åka med den in på färjan, tack Ingela för att du offrar dig för gänget!
Överraskande fräsch båt, jag var inställd på det värsta efter vad man sett på tv:n och alla insändare man läst, men det gick att förflytta sig utan att fastna i nedspydda mattor!
Julbordet var väl så där, jag var inte speciellt hungrig så det var kanske en bidragande faktor, mina medresenärer verkade nöjda iallafall.
Sen blev det Tony Irvings dansskola för vår jubilarer, före det hade dom blivit gratulerade och fått champagne.
Det var nog en medelålder närmare 60+ om man tittade på dom som var uppe och stuffade, men kul var det att se på!
Det blev en rätt lugn kväll för min del, före 24 låg jag med huvudet på kudden och sov sött till klockan 11 dagen efter, snacka om att sova skönt på böljan den blå!
Men det behövdes nog för jag kände mig riktigt pigg när jag vaknade och eftersom jag inte åt frukost så fick jag använda dom pengarna nån annanstans att äta för, det var 76 kr tror jag.
Så jag kan varmt rekomendera denna färja, 495 riksdaler från Sundsvall, då ingår buss tur och retur, smörgåsbord och frukost och vill du sova länge kan du äta lunch för frukostpengen, helt perfekt!
Övriga artister var Arvingarna och Wallmans salonger bla.
Idag var jag uppe och servade hunden vid 6.30 läste tidningen och sen kröp jag ner i sängen igen och sov till 11......så nu räknar jag med att batterierna skall vara laddade inför nattens och morgondagens bravader!
Nya diskmaskinen tuffar på i köket, 2 timmar och 20 minuter för en normaldisk....vilken himla tid det tar !
Nu ska jag åka och handla lite och sen blir det en lugn kväll, det är nog ingen mening att gå och lägga sig när bussen går kl 01.00 !
Kanske kan man spana in några personer live som man har kollat i bloggar hos....ser ni nån som stirrar så är det troligen jag!
ha det bra AC

Av AnnCatrin - 2 december 2008 18:50

hallå!
Ja´om några kära arbetskamrater läser detta så kan jag redan nu tala om att nån partypingla får ni inte med er till Åland !
Känns bra nu att jag skramlade ihop 150 kr extra för att få ett eget krypin ( kändes lite som sardinburksvarning när vi skulle klämma in oss tre i en hytt) där lär jag krypa in tidigt för pigg är jag definitivt inte.
Men det är bara att bita ihop för nu är jag inställd på att shoppa lite gottigottgott till julen !

nästa år åker vi med en riktig båt tycker jag istället för lilla Cinderella!

Idag har jag varit runt och kollat på diskmaskiner för den vi har var bortom all räddning, min man får allergiutslag bara jag nämner någon av dom stora vitvarukedjorna, men varför betala mer pengar hos en liten firma undrar jag?
Så nu har jag varit och rekat lite på dagtid, väntar nu på att han skall komma hem så ska vi åka och kolla tillsammans, det är ju iofs inte panikbacill, det hade varit värre om det var kyl eller spis som pajat, men det är lite trix med just diskmaskinen för det är inte standardmått i vårt kök så den maskinen som står där nu fick han gå lös på med rondellen för att den skulle passa.......bäddat för kalabalik på Bågevägen....!
Igår fick jag mejl från kennelklubben om bussresan till STHLM på lördag, Camilla & jag åker utan hund och Anneli har med sig Olga som ska kämpa om rosetterna, men allvarligt...kl ett på fredagnatt går bussen härifrån, det kan ju inte ta mer än 5 timmar, max 6 inkl. rast att köra till stora stan, vad f-n ska vi göra på en hundutställning vid den arla timmen kan man undra?
Det kommer att bli en lååång dag, jag som inte kan somna varken när jag åker bil eller buss, det blir till att ragga upp ett sömnpiller så att jag dånar av några timmar!
Dottern i huset har anammat mobbingvågen mot den stackars hunden.......igår kom hon med den strålande idén att han kunde söka till tele2.....dom har ju ett svart krulligt får i sin reklam nu..... :0(
Ja´ja men jag kommer iallafall ihåg sagan om den fula ankungen.......slutet gott allting gott, och för mattes skull gör det ingenting att ryggen är översållad av krulliga lockar....mattes lilla guldlock!
Kollade på hundcoatchen igår, det ser ju så himla enkelt ut när han gör saker och ting, det går ju faktiskt framåt på uppfostringsfronten här oxå, nu är det inga problem att möta folk, av gårdagens program har jag förstått att Aston hinner arbeta upp sig i okontaktbart tillstånd när vi möter andra hundar, jag måste bryta tidigare för när han väl är på G så kan han inte ta in det man säger.
nu har det inte blivit nån promenad på 2 dagar, ja vet´jag känner mig förfärlig, men jag har verkligen inte orkat, och han har fått vara ute så mycket han har velat så jag tror att han överlever......och kollar man på Ceasar Millan på tv:n så kan man konstatera att där är det ett undantag om folk promenerar sina hundar....och sen funderar dom på varför dom håller på att riva huset...!?

................tick tack tick tack så är det några timmar senare, nu har vi spanat ut en ny diskmaskin, det blir en rostfri, måste ju förnya oss lite.
Snön vräker ner ute, man blir inte klok på vädret! men hunden blev iallafall salig av lycka när husse drog iväg på promenad med honom i snöstormarna!

Nu ska jag packa inför morgondagen, f-n, vad är det för fel på klimatet i min garderob? alla kläder drar ihop sig och sitter inte alls som dom brukar.....konstigt!
Ha de´ bra /AC

Av AnnCatrin - 1 december 2008 10:00

Hallå!
Japp då var vi inne i december då, inte en julklapp köpt så långt ögat når, inget julbak i frysen och huset skulle behövas städas......ja´ja men vis av tidigare år så blir det jul ändå utan att jag stressar upp mig!
Nu är jag ju ledig till den 20:de december med undantag av söndag som kommer, skulle ha jobbat fredag till lördag oxå men då kom det en STHLM resa emellan!
Björn går av jouren på torsdag sen är han ledig månaden ut, så det finns gott om tid att shoppa på dagtid, barnen, mina och brödernas är så stora nu så det är enklast med ett presentkort och det går ju snabbt att fixa.

Sen brukar det alltid bli några fler paket innan det är klart, hittills tror jag inte att någon varit besviken på jul.
Diskmaskinen har haft den dåliga tajmningen att paja så här lagom till jul, låter som ett reaplan, tydligen nåt drivhjul eller vad han sa, elektikern i huset, han ska kolla på den idag om det går att göra konstgjord andning eller om det bara är att kasta ut den.
Då kan ju barnen i huset få det som julklapp, att hjälpa mamsen med disken!

ismatta inte gräsmatta
Och som jag skrev igår så har vi fått ett onödigt omslag i vädret, det spöregnade hela dagen så nu är det is, is och åter is, tydligen flera bilar som halkat av vägen här i närheten, igårkväll ångade sandbilen förbi här utrustad med snökedjor, den brukar ju inte vara så snabbt ute så det är en bra måttstock på hur halt det är!

Nu är slingan fixad, jag vet att det låter som en bättre idé att köpa en ny, men just den här finns inte längre, dom jag har kollat på lyser så skarpt blått och så går dom inte att förlänga, min blir så himla fin trots att jag egentligen inte tycker att det är så vackert med blått sken !

Släpp kameran och släpp ut mig!
Hunden fortsätter oförtrutet att norpa saker, man får göra razzia lite nu och då på hans dyna för att rädda tillbaka saker, han verkar bara vilja samla, inte tugga i sig, men det törs jag inte lita på och det är inte så hälsosamt för en bernermage att tugga i sig en strumpa eller två.

min matte kallar mig tjuv och rackarunge....jag blir ju ledsen då!

grrr....ge mig mat nu!

nån som vart rädd? nähä´då får jag väl försöka charma till mej mat istället....

inget nytt på hälsofronten, blir helt slut bara av att röra mig inne, det är några elaka bacillurer som fått fäste djupt ner i bröstet så det är vara att ta det lugnt och vänta på friskare tider.
Nu ska jag snart skjutsa Angelica till skolan sen slinker jag in på Citygross på hemvägen och köper lax, då är iallafall gravlaxen en bit på väg! ja´jag säjer ju det, sakta men säkert blir det jul, och som tur är så har jag en mor som bakar till jul så den punkten kan jag stryka...hmmm....då är det bara resten kvar då!

Biabädden står fortsatt högt på listan över populära saker när den hamnade på altanen!
Ja´nu närmar sig Ålandsresan oxå, vet inte vad man ska säga efter att ha sett "färjan" på kanal 5, det är liasom den båten vi ska med....!
Det som är i fokus nu är vindarna i STHLM trakten, havsstormar avböjes tack!
ha de bra AC


mattes funderingar och duracellens ystra krumsprång i vardagslivet ......och så kom lilla fisen .......duracellens raka motsats ......som en liten snusförnuftig farbror ♥

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23 24 25
26
27 28
29
30 31
<<< December 2008 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

översätt bloggen

RSS

Facebook

         
                               

   








 

                       

 

           

                                                 

                                                         

                                                         


Skapa flashcards