Aston & Lukas

Direktlänk till inlägg 17 januari 2009

äntligen tillsammans igen! 17/1

Av AnnCatrin - 17 januari 2009 13:58

Hallå!
Idag är det -4 grader, betydligt drägligare!
Så vid halv-tolv tog vi en promenad bort till Nordichallen för att möta kamraterna, bara lyckliga miner så långt ögat nådde kan jag lova!

Dom fick träffas och nosa och buffa lite från början, sen så stod vi en bit ifrån varann och bara surrade om allt och inget.

träna passivitet funkade faktiskt!
det är då inget fel på humöret på dom opererade vovvarna! Full fart framåt verkar vara det som gäller, ganska kul att se att alla tre har samma glada, busiga och stundtals jobbiga sätt...!
Det är inte bara jag som fått "tvåmetersarmar" på senaste tiden!

Det kom en bil och stannade och en kvinna som frågade om det var hundutställning!?
Nä, vi har bara en liten egen träff här....endera så var hon extremt allergisk så att hon inte vill gå in i sporthallen om det fanns hundar där, eller så var hon väldigt intresserad, vad vet jag!
Vi gick iväg till slutet av parkeringen för att inte vara ivägen för det kom bilar och parkerade hela tiden, det tränas både hockey, bandy och andra sporter i den här hallen......men vad hjälpte det, det kom ett par gåendes med bestämda steg rakt mot oss med två hundar (hanhundar)....får dom hälsa? Men herregud är det så viktigt ?
Men OK då, dom fick hälsa på Aston. som inte var ett dugg intresserad!?
Efter det så vände dom och gick tillbaka samma väg igen, jag skulle aldrig medvetet söka upp hundar jag inte känner, allra helst inte när jag själv har en hanhund, men alla är vi olika!

Summan av kardemumman för oss blev iallafall att det gick bra att träffas, det går att vara tillsammans utan att röja järnet, förhoppningsvis så kan dom få vara lös till sommaren.

Fabbe´s Husse Andre dök upp lagomt för att ta kort som visar att dom små liven kan sköta sig ganska bra mellan varven!

Ny träff till helgen!
Nu till nåt helt annat......
Måste spinna vidare på tråden om BlondinBella.....visst är det ganska fantastiskt att kvala in som "kändis" för att man driver en blogg!?
Förra veckan hade hon fått 1000 kommentarer .....lite putt blir man allt...eller.....vem f-n har tid att läsa alla dessa? Nog för att jag tycker att det är barnsligt roligt att få kommentarer men det finns ju gränser!
Så jag var bara tvungen att gå in och kolla på hennes blogg...hmmm
hon hade varit och shoppat för 6000 -7000 kr.....för hon måste ju få göra av med lönen.....var inte hon studerande?
Sen hade hon kommit till insikt om att man behövde inte betala 2000 kr för ett par jeans som hon inte kom i efter några gånger ( varför framgick inte, viktuppgång eller krymt i tvätten?)
Ja´man kan inte annat än ta av hatten och buga till ett framgångsrikt koncept, att blogga och få betalt för det är inte alla förunnat!
Jag har helt klart valt fel ämne att blogga om, eller kanske brist på ämne, vad vet jag men än har det inte ramlat in några slantar på kontot, det vet jag iallafall!
Mycket kan man dryfta om säsongens deltagare i Lets Dance, men en sak är säker dom ska ha en stor eloge som ställer upp och bjuder på sig själv!
Jag satt och skämdes för Elisabet Höglunds del, vad hade dom spökat ut den stackars människan i, kommentaren att hon såg ut som en levande mumsmums säger väl allt......hon hade ju tuttarna på ryggen! Även om man inte är trådsmal så går det väl att fixa kläder som inte låter allt välla ut på fel ställen eller?
Snacka om att jag sög åt mej som en svamp i hennes ställe......kanske för att jag kan se mej själv i den klänningen....hua!
Nu ska jag vila lite, kl 16 ska vi vara i Timrå och heja fram 3 behövliga poäng!
ha det bra / AC

 
 
Katrine

Katrine

17 januari 2009 15:07

Hej AC!
Skriver samma som jag skrev på Stinas blog.
Hörde på radion att hon tjänar 200.000 PER DAG på annoser på bloggen. Det du, man blir lite imponerad.
Kram Katrine

http://www.alnoitens.se

 
Ingen bild

síssi

17 januari 2009 15:53

Hallå
Så bra att niordnar lite socialiseringsträffar( haha finns det ett sådant ord..men det lät bra)Och Tack för lite bilder på era "små" knoddarna ihop..det var ju ett tag sedan de var hemma hos dig och träffades första gången.
Jag vill inte ens kommentera den där Blondibella....
Ha en skön helg
Kram Sissi och hundarna

 
Ingen bild

Isabelle och Maya

17 januari 2009 16:57

Jag tror bara damen på parkeringen var nyfiken :-) Hon kanske gillade hundar :-) Och nej, jag skulle inte gått fram till ett gäng andra hundar (även fast jag har en tik) bara för att hon ska få nosa på dem och sen gå igen? Ser ingen mening med det helt enkelt. skillnad är om man har bestämt att man ska ses. Skönt att vovvarna mår bra igen!
Ja, jag är nog en annorlunda bloggare för jag vill INTE att hela världen ska läsa :-) Tycker det räcker så bra med de få som läser bloggen :-) Känns tryggt och skönt att ha lite koll :-) Med kändisskapet kommer ju nackdelar så som märkliga personer som förföljer och elaka ord å så och dem klarar jag mig så bra utan :-D På sätt och vis skulle jag jättegärna visa upp Maya för hela världen, men sen är jag rädd för allt skitsnack som kan blomma upp av något man inte ens tänkt på.. Jag har ju ännu inte skaffat skinn på näsan :-D Fast för 200 000 per dag i annonser kanske man skulle kunna börja skriva lite om mode.. fast då ska man nog se ut och vara som BlondinBella också :-D
Nej, jag trivs bäst här under min korkek...

 
Camilla

Camilla

17 januari 2009 21:19

Tjena!
Vet du, jag har faktiskt inte läst blondin-Bellas´s blogg, men tydligen så tjänar dom en hiskelig massa pengar på att blogga om ditten och datten, och skulle jag nominera någon till att tjäna en slant extra så skulle det utan tvekan bli du !!!
Du får en speciel knorr på dina bloggar som är ganska sällsynt *s*.
Så roligt att se dom tre musketörerna tillsamans igen, även om det är under lugnare förhållanden, men snart är vi på banan igen.
Må så gott.
Kram Camilla

http://www.mills.zoomin.se

 
Lena

Lena

18 januari 2009 19:03

Men hallå tjejer!!!
Grisknorr = grissvans och det är väll ändå inte såå äkligt...... sen komentar på förra bloggen men kom precis hem från skidresa och har uppdaterat mej på din blogg för de senaste dagarna Kram Kram Lena

http://www.geneins.se

 
Ingen bild

johanna

20 januari 2009 17:03

Vilka fina bilder på oss allehopa!:) och trevligt var det! Ska bli kul att ta upp det här igen!:) Tack också för knorranra och allt lördagsgodis!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av AnnCatrin - 26 februari 2014 22:23

jag förnyar mig och byter blogg!häng med till den nya!  http://acufoto.wordpress.com ...

Av AnnCatrin - 20 februari 2014 14:00

Hallå!   Ytterligare ett år av galenskaper att lägga till handlingarna och jag bara kräver att han blir lika gammal som sin mor, dvs 12 år .........så vi har många år kvar av stolleprov!Tur att jag väljer själv vart jag lägger fokus ........... kunde...

Av AnnCatrin - 7 februari 2014 22:30

Hallå!Hur kan man bli valpsugen så här hux flux när man ingen valp ska ha???Vilken tur att man kan få sig en dos valpmys i en annan kommun så att man klarar sig ett tag ........... för dom är ju inte valpar för evigt .......... som på beställning bli...

Av AnnCatrin - 30 januari 2014 20:41

Hallå!Jajamän, nu har vi stökat undan januari,även om jag känner mig lite missnöjd med vädret så är det bara att gilla läget ........ det är då tusan vad solen håller sig borta ........ men då borde vi ha tillgodo när sommaren kommer tycker jag!Men t...

Av AnnCatrin - 19 januari 2014 08:13

Godmorgon!Uppe med tuppen ........ja allt är ju relativt, men att kliva upp 7.30 är i allafall tidigt i min sinnevärld .......... men så får det bli när man ska jobba, hundarna måste få mat och vila magen efter det, sen kan vi promma innan jag åker p...


mattes funderingar och duracellens ystra krumsprång i vardagslivet ......och så kom lilla fisen .......duracellens raka motsats ......som en liten snusförnuftig farbror ♥

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

översätt bloggen

RSS

Facebook

         
                               

   








 

                       

 

           

                                                 

                                                         

                                                         


Ovido - Quiz & Flashcards