Aston & Lukas

Alla inlägg under februari 2009

Av AnnCatrin - 16 februari 2009 17:14

Hallå!
Japp, då var man ledig ett tag då! SKÖNT!....och när dessa lediga dagar har passerat så kommer jag att gräma mig över allt jag borde ha gjort men inte gjorde för jag prioriterade roligare saker istället....och eftersom jag vet att så kommer det att bli så behöver jag inte hetsa upp mig över allt som ska göras, men som inte kommer att bli gjort och kan därför koncentrera mig på 10 härliga lata dagar!....hängde ni med? ;0)

Jag börjar liasom kunna mig själv vid det här laget, har alltid en plan och en tanke med vad som ska hinnas med på ledig tid, men som av en händelse så är jag världsmästare i att få dagarna att gå utan att göra ett dugg nytta.

Ja, alla har vi våra ok att bära ;0)

Ett ettårskalas ska jag väl styra upp iallafall på fredag, otur för luspelle att han inte kan bjuda in sina kamrater, han och lössen får väl fira så gott det går, han kliar sig markant mycket mindre nu så dom är väl ett utdöende släkte får vi hoppas.
Hussen uttryckte en fundering här på eftermiddagen......det är bara fyra dagar tills han blir ett år, kommer det här knollret på ryggen aldrig att försvinna?
och dottern som varit hemma och gästspelat hade samma tanke...kommer han alltid att se ut som ett får?
Hmmm....tur att han har sin matte som älskar honom villkorslöst och som med en dåres övertygelse kan se honom springa över ängarna till sommaren med en lång RAK böljande päls......
Nu är han ju naturligtvis älskad av övriga familjen oxå...men det är mattes vovve !
.... matte kanske måste öppna plånboken och investera i en sån där megablås som tvingar ut dom bångstyriga lockarna......vi får se!
Och den enda gång det skulle ha betydelse är isåfall inför en utställning, dom övriga ca 360 dagarna på ett år har det absolut noll betydelse!
Så detta ämne sorterar vi in under mappen " bagateller".
På torsdag får jag hänga med Camilla på hockey, trevligt! Timrå tar emot Skellefteå så det kan nog bli spännande och som vanligt en "måstevinnamatch".
Vi håller alla tummar och tassar för Camilla´s Fight som har extremt besvärligt med sin allergi just nu, hoppas att ni kan få svar på era frågor och få hjälp imorgon hos veterinären.
Idag har vi som vanligt plumsat runt i skogen, och idag var det verkligen PLUMSA !
Att jag aldrig lär mig? Att gå iväg på en stig där max 2 personer gått tidigare kan vara kul i 500 meter...sen blir det bara extremt jobbigt och tröttsamt...för mej....duracellen tycker som vanligt att det är lattjo lajbans att röja runt i snön, i hans värld är det verkligen inte nödvändigt med stigar alls.
det var lite grinigt väder ute idag, -8 grader och lätt snöfall det bidrog kanske till att jag inte tyckte att det var så himla kul idag.
Och inga kort har jag till dagens blogg heller, det var inte läge i survädret att knäppa några.
ha de bra / AC

ANNONS
Av AnnCatrin - 14 februari 2009 12:09

Hallå!
Ja´ en mor med armen lindad var vad som mötte mig igår när jag skulle hämta hem hunden....och den här gången var han oskyldig, det var hennes hala skor som ställde till det när dom skulle gå över vägen......sen bidrog iofs inte hundens glädjefnatt över att mormor än en gång ligger på backen och sprattlar till att det gick så himla enkelt att ta sig upp igen.......JIIPIIH ! ska vi leka!!!!!!....han kastar sig över min sprattlande mor och rycker mössan av henne......sen förstår ni ju hans ohejdade lycka över att ha gjort detta så han studsar upp och ner som en galning samtidigt som bilar försöker passera och min mor försöker kravla sig upp......ni kan se scenariot framför er va?....och tänk att det lät som att han var välkommen tillbaka! Jag får väl skramla till ett par broddar åt henne ;0)
Vilken tur att jag är ledig nästan två veckor så att hon får vila upp sig.
Jag förstår inte varför hon hysteriskt började klia sig i skallen när jag sa att hunden inte får träffa andra hundar för att han har löss......;0)....tänk att ett enkelt ord kan framkalla klåda !...nu har jag vant mig vid min luspelle så nu kliar det inte längre!

Magnus fick Aston intresserad av latexgrisen jag köpte......insåg på fredagmorgon att det var inte så smart att köpa ett pipdjur......det var det första han kastade sig över på morgonen, nåja han har väl snart bitit hål på den så att den blir tyst.

Han är ju annars helt ointresserad av leksaker, kan kanske bero på att vi inte uppmuntrar till lek inomhus och leka själv verkar inte vara ett alternativ.
Kanske trodde han att den skulle smaka lika gott som mattes hemlagade knorrar?
Idag blir det som vanligt inte många knop gjorda när jag kommer från jobbet och ska tillbaka imorgon, jag glömde mobilen hemma igår vilket gjorde att jag sovit sämre än någonsin eftersom mobilen är min väckarklocka och klockradion vi har på jobbet är jag inte säker på att jag kan ställa in.
En halvtimme innan radion skulle ringa gav jag upp och masade mig ur sängen, ja det är då ingen risk att jag ska sova för länge iallafall!

Har varit nere och grävt i gömmorna i garaget och hittat igen vår hopfällbara spark, ett arv från Björns föräldrar som vi aldrig använt men om snön ligger kvar kan vi köra lite träning på skogsvägen framåt våren, likaväl som att cykla!
Jag tror att jag bestämt mig för att åka på utställning till Österbybruk i maj.....skall fundera lite till, det är både och, lite slöseri med pengar att flänga land och rike runt med en hund som är under tillväxt....betala hutlösa bensinkostnader för att få veta att han rör sig instabilt......kostar ingenting att konstatera detta själv hemma på Bågevägen ;0) men det är ju kul oxå!
Igår var jag till affären i Granloholm för att handla till jobbet, utanför satt en bernerkille ...som heter Aston! ( han kommer från Norge )
Han har jag träffat förut när han var valp ute på Berga, det visade sig att han hunnit bli 5 år, hua vad tiden rinner iväg snabbt!
Ja det var väl vad jag hade att komma med idag, takboxen är nu återlämnad, slutet gott allting gott!
På eftermiddagen blir det soffläge och kolla in Timråmatchen, vi får hoppas att dom kan ta en poäng eller tre för det är tajt i tabellen, det finns inte utrymme för några förlustmatcher om dom ska hålla sig kvar på slutspelsplats.
ha de bra / AC

ANNONS
Av AnnCatrin - 12 februari 2009 18:49

Hallå!
Måste ju klämma in en liten blogg till så här på kvällskvisten, jag gjorde som jag sa, röjde upp på dotterns rum....och fick en idé...varför ska detta rum stå helt tomt?
Istället för att ha datorn på köksbordet så passar det helt förträffligt att ställa den på dotterns databord, hennes skärm får plats ändå, och skulle det falla henne på läppen att komma hem så är det snabbt avklarat att lyfta bort den!

...jag säger som Cesar Millan......i claim this space....( tror jag att han säger)
Helt plötsligt så har vi ett rum till, naturligtvis så har jag bara inkräktat på datahörnan....men fantasin springer gärna iväg om hur det skulle kunna bli....nån gång i framtiden.....
Har skjutsat maken på hockey så nu ska jag sätta mig tillrätta i soffhörnet och kolla på matchen, får väl sappa mellan kanalerna och kolla in Modo oxå för Foppa skulle ju göra comeback......eller varför då egentligen? vem bryr sig hur det går för Modo? inte jag iallafall.
Magnus bil startar inte i kylan så han ville låna våran....ok sa jag men då ingår det i hyran att hämta hem faderskapet!
Så då slapp jag bege mig ut i kylan.
Skall kolla första perioden så blir det lagomt med en kvällsrunda för vovven i pausen.
Var in och köpte en tjurmuskel när jag for hem från Timrå, det är det enda som passar för min kräsna hund att tugga på, det var extrapris på latexgrisar med pipljud på.......förstår inte varför jag köpte en för han är helt ointresserad av leksaker......
Oj, nu har visst hockeyn börjat, man hänger inte med vad som händer när man sitter i sitt eget lilla krypin ;0)
Nu ska jag gå och hålla tummarna för tre friska poäng. / AC

Av AnnCatrin - 12 februari 2009 10:26

Hallå!
lika kallt idag oxå, men förhoppningsvis så värmer solen fram mot lunch så att vi kan gå vår vanliga runda.

jag har kammat och kammat den stackars hunden, inte hittar jag några löss, varken fram eller bak, min tanke är ju att kamma bort dom som finns så slipper dom göra nån skada innan dom dör av behandlingen.
Jag tror att jag möjligen hittade en idag men den var då så usligt liten, men i förstoringsglaset som sitter på luskammen såg det iallafall ut som en lus.
Och tydligen så blir dom större ju längre hunden dras med ohyra, det låter logiskt !
Så mitt hysteriska infall att dra till veterinären direkt var nog ett smart drag,  mindre smart ur lössens synvinkel som knappt hade hunnit bo in sig.
Men vem f-n bryr sig om vad som rör sig i en lus sinnevärld?
Igårkväll skulle takboxen lämnas igen till grannarna......kunde ju ha funkat om vi inte tappat bort momentnyckeln som behövs för att lossa skruvarna......smart sätt att sno åt sig en takbox ;0)
Helt obegripligt för den låg på golvet fram och nu är den puts väck, ligger väl någonstans där vi har stannat......det är några ställen att kolla på det!
Jag ringde till Bilbolaget idag och kollade och det fanns att köpa, maken kvistar in där på hemvägen, vilken himla tur för grannsämjan ;0)
Men ni får inte igen den idag heller kära grannar för maken skall på middag och hockey och det känns som en god idé att gubbarna som lyfte på den lyfter av den igen eller hur Anne-Lie?
I natt har jag haft en märklig dröm, vi var hos Tuffas uppfödare och kollade på valp, vi skulle ha en tik som skulle heta Ami ( jag vill inte ha nån tik och Ami heter HAN i Miami Ink, inte en siffra rätt)
Det var jättemånga hundar där både vuxna och valpar och helt plötsligt som kommer jag på......ja´just ja´.....min hund har löss......det är väl ångesten över att ha dragit med en luspudel till Sala som spökar men jag visste verkligen INTE att han hade löss....men mitt undermedvetna tycker tydligen att jag skall skämmas tamejf-n.......ja jag GÖÖR ju det.
Nu ska jag försöka göra lite nytta, plocka till på dotterns rum kan ju vara trevligt så att den dörren kan vara öppen....det är väl typ tre månader sen hon lovade att ta reda på den gigantiska tvätthögen på sin säng, men det är klart, sover man inte hemma så är det inget större problem, inte för henne iallafall, små barn små bekymmer.............

På eftermiddagen så skall maken skjutsas till Timrå där han först blir bjuden på middag och sen på hockey, sen skall han väl hämtas hem oxå efter matchen....får fundera på det, det är ju fler i det här huset som har körkort.
igår tog Magnus en backupp på alla bilder i datorn, CD-läsaren verkar ha lagt av på min dator så han la över allt på en extern hårddisk, börjar bli dax att se sig om efter en ny dator, funderar på en stationär den här gången för det känns inte nödvändigt med en bärbar när internetuppkopplingen finns i huset.
Imorgon skall jag jobba och hunden skall vara hos modern, känner att han har blivit så stor nu och duktig på att vara själv så det skulle funka att lämna honom hemma och åka hem på rasten och gå på promenad, men så länge hon tycker det är roligt att ha honom så finns det ingen anledning att lämna honom hemma själv ( fast egentligen så är han inte ensam för Magnus är ju hemma)
Men det är skönt att veta att det inte blir panik om det skulle inträffa att hon inte kan ha honom.
Ha de´bra / AC
                                   
Och det lurar visst en alla hjärtans dag runt hörnet, hoppas alla får en trevlig sådan!

Av AnnCatrin - 11 februari 2009 15:15

Hallå!
Gissa om det kliar både på folk och fä här hemma på Bågevägen!
Som tur är så är dom tvåbentas klåda av psykisk karaktär......
Men faktiskt så tycker jag att Aston är bättre redan, tog en omgång till med luskammen igårkväll och hittade en till lus, har kammat idag och oxå hittat en så det verkar inte drälla av dom precis!

Med tanke på hur mycket tid han tillbringar utomhus så kanske dom inte trivs så bra, imorse la han sig nöjt och sov på altanen i  -18 grader, eftersom det  inte verkar klia när han är ute så var det bara att masa sig ur sängen vid 6.30 när hussen åkte på jobbet, svårt att sova i lugn och ro när hunden inte är inne!.....vid 8-snåret kröp jag under täcket igen och så sov vi sött till 10.(då var även hunden inomhus)
Det var fortfarande - 14 då, lite väl kyligt tycker jag så vi väntade med promenaden till 12.30 då var det runt -10.


mycke´is blir det i minusgrader
Vissa stigar har entusiasterna trampat upp igen efter helgens snökaos, andra är borta bland annat den som går rakt över kalhygget, kände mig inte manad att trampa upp den eftersom den inte gick spikrakt så är det risk för många snedsteg !

Det har blåst och drivit snö så det är omöjligt att lista ut vart den är.
Vi hittade en stig som typ en person gått på förut.....jobbigt! Men efter ett tag så kom vi fram till en mer vältrampad stig,
mötte naturligtvis en hund som kom springande mot oss, en snäll tjej förvisso men matte drog snabbt öronen åt sig när jag sa att min hund hade löss......svårt att träffa nya kamrater med dom här extra husdjuren!
Inser när vi kommer hem igen att vi varit ute i två timmar, och då har vi inte gått speciellt långt och tydligen inte särskilt fort heller!
Men vad spelar det för roll, det är så himla härligt att vara ute och ha all tid i världen, inga tider att passa, jag älskar mina lediga dagar !!
Jag har fått flera utmaningar i olika bloggar, tackar för dom men avstår att skicka vidare eller att anta dom.
Det blir lite som alla kedjebrevsmail som skall skickas vidare, jag tar smällen om ni tycker att jag är tråkig ;0)
Jag är riktigt sur över att missa utställningen i Timrå, får hålla ögonen på kennelklubben när dom kör igång handlerträningen.
Som det ser ut nu så är det ingen utställning för oss innan Karlskoga, hunden har väl iofs blivit lite stabilare då men nu funderar jag på om det inte var mest ögonen som inte föll den gode domaren på läppen.
Och dom blir svårare att träna ;0)

Jag kniper väl igen korpgluggarna så kan ingen klaga ;0)

Aston stod inte längst fram i kön när dom delade ut snygga ögon tyvärr men förhoppningsvis så kommer helheten att kompensera det som inte är 100 %.
Nä, nu är det dax att fundera på middag, tror att det blir pannkaka....kulinariskt värre!
En ledig dag kvar innan det ska jobbas hela helgen, det gör inget om det blir lite mildare ute!
ha de bra / AC

Av AnnCatrin - 10 februari 2009 17:34

Hallå!
har kollat med skolan och vi kommer att kunna ha ett studentfirande för vår dotter, vilken himla tur för henne att studenten var helgen efter Karlskoga ;0)
Det var dom trevliga nyheterna.......dom mindre trevliga är att min hund har löss......suck
Han har ju kliat sig lite när han varit inne så tanken har varit att han är lite torr i huden eftersom det blir så torr luft inne.
I söndags satte han igång att klia sig som aldrig förr, nere i Sala kliade han sig i princip ingenting så jag började fundera om det var nåt här hemma som han inte tål......livrädd att hamna i Camillas sits med en allergisk hund, rävskabb var oxå en fundering, så istället för att avvakta så gick vi till veterinären idag.....som genast hittade en lus bakom ena örat, det har jag inte haft en tanke på, jag höll ju på och luskammade honom när Fabbe hade löss men det är ju flera månader sedan och dom här krypen har definitivt kommit senare.
Och han är ju precis nybadad och blåst med en kraftig fön och inga löss såg vi då.
Men nu är det som det är och jag är ändå glad att det var ett lättlöst problem, vi hade sånt flax att veterinären hade medicin hemma som vi fick köpa så han blev behandlad direkt där.
Har kammat honom med luskammen både på benen och runt öronen och på halsen och jag har hittat en lus, så hur veterinären kunde springa på en direkt är en gåta !
Har kastat ut alla mattor så eventuella kusar lär frysa ihjäl omgående ute på altanen, renbäddning av sängen känns oxå som en bra idé.

Så alla som haft närkontakt med min hund kan väl hålla kollen efter otrevliga kryp, enligt veterinären hade han aldrig varit med om att så många hundar haft löss som den här vintern......alltid en tröst att inte vara ensam.
Så nu blir det ingen utställning i Timrå heller, det är 12 dagar dit så det är gränsfall att alla kusar är döda då, har kollat med dom och jag får pengarna tillbaka om jag skickar in veterinärkvittot.
Så nu får vi hålla tummarna att han inte spred några kusar omkring sig i Sala, det verkar inte vara en galopperande smittsamhet men man kan aldrig vara säker.
Nu är han iallafall nyvaccinerad, var lika bra att göra det när vi ändå var där.  Nu ska vi bara vänta på att dom ska DÖ dom dj-vlarna........Det är väl Natus som ligger närmast tillhands att vara smittad eftersom dom sitter mer ihop än isär när dom träffas, hans räddning är kanske den släta korta pälsen....där finns det inga krullvirvlar att gömma sig i !

Den här fina bilden fick jag från grannen, hon var ute med kameran när vi gick till veterinären.......och Jezzie var ute oxå, Natus "storasyster" vi får hoppas att lössen inte iddes hoppa över till henne ;0)

Usch vad jag blev stressad av dom här kusarna, känner mig som värsta boven, men någonstans har ju min hund blivit smittad, ingen aning om vart eller av vem, så det känns himla skönt att magkänslan funkade att nåt var tokigt och att han fick behandling direkt.
ja det var dagens mindre roliga blogg, passar bra som lusläsning....ha ha
ha de bra / AC
( duracellen har nu bytt namn till loppan.....)

Av AnnCatrin - 8 februari 2009 13:23

Hallå!
Allvarligt! Exakt hur mycket snö ska vi få den här vintern?
Ni som är avundsjuka på vårt vita täcke kan komma och hämta, HUUR mycket ni vill !
Det är -10 grader ute och det fullkomligt vräker ner snö....DET RÄCKER NU!!!!!
Snart har vi inget staket alls kvar runt tomten, jag tog ett kort på staketet som var två rutor högt.....nu en timme senare är det bara 1 ½ ruta som sticker upp ovanför snön!

Vilken himla tur att vi inte sov en natt till i Sala för inte vill man vara ute på vägarna i detta väglag!

Det blir inget av med att lämna igen nån takbox idag i detta snökaos, vi får ta det till veckan.

Det finns en som tycker att det är lattjo lajbans iallafall.......han fick ett märgben som plåster på såren för det blåa bandet ;0)......det tog han med sig ut tokstollen! Han måste ha varit isbjörn i sitt förra liv!

Vi får verkligen hoppas att en snörik vinter ger en regnfattig sommar, har hört någonstans att det är samma mängd nederbörd som ska ner varje år, så snöfattiga vintrar ger regniga somrar......det kommer nog att bli värsta ökensommaren om detta fortsätter!
Fast för våran del är det väl bra så att vi kan stärka dom sladdriga benen ;0)
Men vi är på rätt spår , Lena tyckte att han blivit bättre bak, så det är bara att se tiden ann.......har man en stor kostym att växa i så har man!
Imorgon är det jobb igen, mitt över dagen sen är jag ledig till fredag...hej och hå vad det ska plumsas i djupsnö i veckan, kanske börjar bli läge att investera i snöskor?
Kollade kalendern så att jag inte har gjort några vilda byten.....det hade jag, jag jobbar dygn fre-lör & sön-mån till helgen sen är jag ledig till 26 februari...nice!
Den 22 februari ska vi vässa utställningsformen i Timrå, en inoff som Matfors brukshundsklubb anordnar, det blir bra med en utställning till så tätt inpå så att jag kan försöka rätta till mina misstag, eftersom jag har en så fantastiskt
snygg hund så är det inte för mycket begärt att jag kan visa upp honom på bästa sätt ;0)
Resten av dagen blir det soffläge, Ishockey kan man alltid fördriva tiden med.
ha de bra / AC

Av AnnCatrin - 7 februari 2009 22:13

Slänger in en hastig rapport om helgens äventyr....det bidde blått band.....hmm, men faktiskt hörni, jag är jättenöjd ändå för jag känner att det börjar funka inne i ringen, det är lite detaljer som måste finslipas kan jag se på korten, jag håller kopplet alldeles galet, med båda händerna, då blir ett utställningskoppel väldans kort......våra "ringträningsfröknar" skulle få dåndimpen om dom såg mej, jag lovar att träna på den biten!
Det var dom instabila rörelserna vi föll på, men det kan vi förhoppningsvis jobba bort med stigande ålder så det är bara att bita ihop och ta nya tag ;0)
Det första domaren sa när vi gick fram för enskild bedömning var att "jag kommer att skriva att han har väldigt krullig päls, men han är ju bara en junior"

Nähä......kallar du det här krulligt ? då skulle du sett honom imorse INNAN vi blåste krullvirvalarna mindre krulliga ;0)

På fredagkväll klippte Anneli lite på hasorna innan vi gick ner för att äta middag.

Tack för trevligt sällskap ni som var där! Tog väl lite väl lång tid att få in maten......undrar om kocken ens hade gått på sitt skift när vi beställde maten?!
Sen blev det högljutt värre när discomusik dånade igång så vi förflyttade oss till foajen där det gick att prata utan att vråla lungorna ut sig, kvällen avslutades med att Lena min uppfödare kröp runt på golvet i foajen...........för att frisera till sina skyddslingar en sista gång.........;0)

Magic snyggas till
Den stylingen bidrog nog till att min hund ansågs tillräckligt vinklad bak ;0)
Så summan av kardemumman blev som vanligt en tokrolig resa, Aston blev ensam vovve för Olga har gjort ett eller två humpedumpeskutt för mycket och var lite halt så hon blev kvar hemma......så då blev det genast "team Aston Martin" på turné........personlig trimmer & rådgivare / Anneli,  reservhandler & fikabrödsansvarig/ Camilla ( onödigt goda bakverk) och privatchufför/hussen.......med den proffsiga staben hade ett rött band passat bättre in ;0)

Aragon och Indra var inne samtidigt så Anders var handler

Magic & Bengt
Astons båda bröder fick iallafall varsitt rött band men sen åkte dom ut i konkurrensen. Samma lika gick det för mamma Indra.

Lena & Indra
Vi pratade lite om Karlskoga, Bengt & Anneli, Magic´s husse & matte kom på att dom hade student då så det blev nog svårt att ta sig dit......attans tyckte vi, ni får väl köra ner på natten...........i bilen på väg hem så säger min man......hörru, vi har oxå en student....bara så att du vet.......det hade vi inte haft en tanke på tidigare, det är ju tur att det finns nån i familjen som sätter barnen i första rummet ;0)
Ja så då lär jag luska ut när detta skall gå av stapeln, men allt lutar åt att det är fredag den 5 juni.......och då vet jag inte om det är så lockande att sätta sig att köra 50 mil sent på kvällen......får fundera en extra gång på det.
Nä, nu går ögonen i kors så nu är det dax att krypa i säng, det kostar att ligga på topp....82 mil tur och retur blev det med en avstickare till Hassela, därtill utlägg för ett hotellrum och flera måltider........vad gör man inte för 15 cm plastband??!!
......och vem som vann vad har jag som vanligt noll koll på.....men det är ju inte bara jag som bloggar......

Astons kritik:
mentalitet ua
11 mån
bra bredd i skallen
ögonen allt för stora, sitter aningen för tätt för uttryck
rättplacerade öron
bra skuldra
aningen rak i överarmsvinkeln
tillräckligt vinklad bak men skulle kunna vara lite stabilare i sina hasleder
utmärkt benstomme och fina tassar
vältecknad
ännu väldigt krullig i pälsen på ryggen
rör sig mycket instabilt fram
tillräcklig steglängd


domarens muntliga kommentar: ni får en två:a idag för han behöver utvecklas i sina rörelser. ögonen sitter lite för tätt men han kommer att bredda sin skalle, han ser lite vindögd ut.
Domare Jan Herngren

Ja det är väl inte så mycket att säga om den kritiken, vi växer på oss !

Och stort grattis till Isabelle & Maya som blev reserv i valpklass, bra jobbat!

ha en fortsatt trevlig helg / AC


mattes funderingar och duracellens ystra krumsprång i vardagslivet ......och så kom lilla fisen .......duracellens raka motsats ......som en liten snusförnuftig farbror ♥

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5
6
7 8
9
10 11 12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23 24
25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

översätt bloggen

RSS

Följ bloggen

Följ Aston & Lukas med Blogkeen
Följ Aston & Lukas med Bloglovin'

Facebook

         
                               

   
 

                       

 

           

                                                 

                                                         

                                                         


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se