Aston & Lukas

Direktlänk till inlägg 27 mars 2009

vårkänslor....kan det bli för mycke´av! 27/3

Av AnnCatrin - 27 mars 2009 16:47

Hallå!
Idag har vi varit på vad vi trodde skulle bli en träning i koppelpromenad......nja.......med en hormonstinn översexuell tonåring i kopplet så gick det väl sådär kan jag säga.....tydligen så luktar Tuffa VÄLDIGT gott fortfarande efter löpet så att gå bakom den väldoftande bakdelen var ju inte helt lätt....vad som däremot var lätt var att möta andra hundar för dom hade han verkligen INTE tid med när han hade fullt sjå med att uppvakta Tuffa.....och tror ni för ett ögonblick att hon hade nån fundering på att rya i åt honom......ICKE....hon var som vax i hans famn ;0)....din löpska hynda! ( fast han är ju så hiskeligt charmig & vacker så vad ska hon göra annat än att falla pladask och släppa allt vad sedlighet är?)
Jag gjorde ett försök att släppa honom för att han skulle få springa av sig lite energi....eller hur....smack sa det så satt han som ett frimärke på Tuffa.....och jag tror bestämt att Tuffa´s matte blev lite skärrad där ett tag *asg*...hon knuffade undan min hund!?...han ville ju bara tjusa lite !
 han lät konstant hela promenaden och sen gnällde han hela vägen hem, stackars liten!

i love you! säkerhetsgaller så att sexgalningen kan hålla sig i skinnet!
Så nu får vi nog avvakta någon vecka eller två innan vi gör ett nytt försök ;0)
Ja en sak är säkert och det är att det är aldrig tråkigt i Aston´s närhet.....häromdagen kom han spatserande med en toarulle i munnen ungefär som att " jag passerade toan och som av en händelse så fastnade det en toarulle i mungipan...konstigt! "

Hann precis rya i åt honom på förmiddagen när han stod vid stängslet som ser ganska löjligt ut nu......"men matte, inte den tonen och den blicken, jag hade verkligen inte tänkt försöka hoppa över detta HÖGA staket, har du inget förtroende för mej??? "

( det är faktiskt hela två rutor högt nu)
Men kommer på inkallning det gör han iallafall som en oljade blixt....snälla , snälla , snälla kan inte snön tina bort så att jag har ett staket igen??
Det är SÅ behändigt att slippa passa på honom hela tiden!

Det blir nog till att dansa runt en snögubbe till midsommar....det verkar inte bättre!
Ja och idag skulle jag ju glad i hågen beställa min superblåsande dunderfön.....försökte ringa företaget men numret hade upphört, eftersom dom vill ha förskottsbetalning så vill jag gärna tala med nån av kött och blod innan jag beställer.......har lämnat ett meddelande men än har dom inte hört av sig.....ÅÅHHHH...vad tröött jag blir!
Ska jag måsta beställa ända ifrån Amerika???
hittade iallafall deras Amerikanska hemsida och där visade det sig att det fanns en återförsäljare i Kalix oxå....JO, nog har jag en, sa den trevlige norrlänningen och till ett bättre pris dessutom! JAG TAR DEN!!!!!!
Så nu är den på väg, om inte idag så senast på måndag.
Det kommer iofs bli samma hutlösa pris med frakt och postförskott som det skulle blivit från Wiba, där var det fraktfritt, men det känns liksom seriösare att ha talat med någon innan jag slantar upp 4 väldigt stora sedlar.
Imorgon ska vi ta en liten tripp med kamraterna till Järvsö....jag hoppas verkligen inte att maken hittar nåt nytt projekt att tråna efter....sommarens budget är klubbad och i den ingår inte utgifter för mc....men mycke´anmälningsavgifter, stugor och bensin blev det...;0)
ha en trevlig helg! / AC

 
 
Mita

Mita

27 mars 2009 17:38

Haha det är visst fler som snor toarullar

http://rocotopeppers.bloggagratis.se

 
camilla

camilla

27 mars 2009 17:58

Haha, ja det vart kanske en liten puff i baken på din hormonstinne tonåring, men min dam då, som inte har vett att föra sig utan precis som du säger blir som vax !!! Inga tankar på att spela svårflörtad där inte *s*.
Lika så bra att vänta tills hon inte doftar så gott, med tanke på Aston´s hjärta.
Ha det så bra
Kram Camilla

http://www.mills.zoomin.se

 
Ingen bild

camilla

27 mars 2009 18:00

Äsch, glömde ju att säga att jag lånar din bild av snyggingarna.
Camilla

 
Anneli

Anneli

27 mars 2009 19:26

Hejhej

Så har du äntligen beställt din fön :D
Ja det kostar att ligga på topp ;)

Ja det är väl inte konstigt att Tuffa inte säger ifrån...han är ju stilig :)
Ni får vänta någon vecka så har det gått över :)
Ha det så trevligt i Järvsö i morgon...och håll hårt i plånboken nu ;)
Kramkram Anneli

http://www.maximilian.panatet.se

 
Ingen bild

Isabelle

27 mars 2009 20:49

Ja, han är verkligen ett charmtroll med roliga upptåg :-)Men, jag hade absolut med puttat väck beundrare från Maya om hon löpte :-) Om de inte är sånna som ska uppvakta henne då :-) Och en fön är ju superbra! Läste att den tog bort en hel del underull och det gör min med :-D Så jag har fått sånna där masker, som man har över mun och näsa när man typ lackerar eller så, av pappa så det funkar toppen :-D Innan så blev munnen full av hundhår då man blåste henne torr.. värsta motorn har vi ju också så :-D Men, den är toppen!
Ha en skön helg!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av AnnCatrin - 26 februari 2014 22:23

jag förnyar mig och byter blogg!häng med till den nya!  http://acufoto.wordpress.com ...

Av AnnCatrin - 20 februari 2014 14:00

Hallå!   Ytterligare ett år av galenskaper att lägga till handlingarna och jag bara kräver att han blir lika gammal som sin mor, dvs 12 år .........så vi har många år kvar av stolleprov!Tur att jag väljer själv vart jag lägger fokus ........... kunde...

Av AnnCatrin - 7 februari 2014 22:30

Hallå!Hur kan man bli valpsugen så här hux flux när man ingen valp ska ha???Vilken tur att man kan få sig en dos valpmys i en annan kommun så att man klarar sig ett tag ........... för dom är ju inte valpar för evigt .......... som på beställning bli...

Av AnnCatrin - 30 januari 2014 20:41

Hallå!Jajamän, nu har vi stökat undan januari,även om jag känner mig lite missnöjd med vädret så är det bara att gilla läget ........ det är då tusan vad solen håller sig borta ........ men då borde vi ha tillgodo när sommaren kommer tycker jag!Men t...

Av AnnCatrin - 19 januari 2014 08:13

Godmorgon!Uppe med tuppen ........ja allt är ju relativt, men att kliva upp 7.30 är i allafall tidigt i min sinnevärld .......... men så får det bli när man ska jobba, hundarna måste få mat och vila magen efter det, sen kan vi promma innan jag åker p...


mattes funderingar och duracellens ystra krumsprång i vardagslivet ......och så kom lilla fisen .......duracellens raka motsats ......som en liten snusförnuftig farbror ♥

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7 8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

översätt bloggen

RSS

Facebook

         
                               

   








 

                       

 

           

                                                 

                                                         

                                                         


Ovido - Quiz & Flashcards