Aston & Lukas

Direktlänk till inlägg 29 mars 2009

Grattis Aragon ! 29/3

Av AnnCatrin - 29 mars 2009 22:06

Godkväll!

Ett superduper stort grattis till brorsan Aragon för dom bästa siffror och bokstäver man kan få på sitt röntgenresultat HD A ED 0.......Grattis Lena med familj!
Annars inget nytt under solen, har kammat hunden och klippt klorna, mycke´löst hår blir det....hoppas hoppas att det kommer rakare päls efter detta.....annars ska minsann blåsen få trycka ut lockarna inför nästa utställning, tänker inte ta en bokstav till om för krullig päls ;0)
15 april är det en handlerkurs på två timmar på kennelklubben, den har jag anmält till, dax att slipa formen inför sommaren!
Vi har ju ett tag på oss att gruva oss, eller jag rättare sagt, Aston gruvar sig inte, det är ju lattjo lajbans med utställning tycker han.
Österbybruk står närmast på programmet den 23 maj, i unghundsklass....hmmm....då får man nog inte skylla på ostyriga valptag längre va?
Före det ska vi klämma in en MH-bedömning den 2 maj, spännande!
Nu ska jag sålla i bilderna till Aston´s galleri på hemsidan, just nu är det 58 stycken och det känns som lite överkurs....det är ju samma hund på alla bilder ;0)
Skittrögt att ta tag i och färdigställa men det är lika bra att tjura på så att det blir klart någon gång.
Och nu ska det visst vara sommartid......jo jo...det har snöat idag oxå, suck.
Nej nu ser vi fram mot en ny vecka, bara blåsen kommer ska här provbadas och provblåsas......fast det har hunden ingen AANING om........
har ombestämt mig vad det gäller att bada honom på hemmaplan, vi har ju faktiskt ett badrum nere oxå med badkar....
Vi får se, sist jag fick duscha av honom grus och smuts så verkade han inte bry sig så mycket, jag kunde stå kvar utanför då blev det genast bättre plats.......om vi tänkt till en extra gång när vi gjorde badrummet skulle vi ha skippat duschdörrarna och bara hängt upp ett draperi....lätt att vara efterklok!
Känns det för bökigt och trångt så åker vi väl iväg fortsättningsvis oxå och badar honom på hundsimmet.
Och Pia...det verkar lösa sig med fotpinnar som harmonerar med mina taxben.....så vi kan nog dra en repa eller två i sommar om andan faller på.....om jag får låna tillbaka Bobby dvs.....;0)
ha de bra / AC

 
 
Ingen bild

camilla

29 mars 2009 23:18

Grattis till brorsan´s toppenresultat.
Och du angående det där K - slaget , jag kör en tvätt med tjärschampot så hon luktar gammal båt, det kan han väl ändå inte tända på *asg*.
Kram Camilla

 
Anneli

Anneli

30 mars 2009 10:18

Grattis till Aragon´s toppen resultat.

Säg inte det du Camilla....vem vet vad en hormonstinn unghund går i gång på ;) :D

Jag längtar till att få höra hur det gick med blåsen :D
Kramkram Anneli

http://www.maximilian.panatet.se

 
Ingen bild

Isabelle

30 mars 2009 13:42

Åh, så fin bild på Aragon! Så nu har hon en toppenavelshane då :-D Kul! Och så ett nytt ystert litet yrväder :-D Kommer ju gå kanon :-) Ska bli skoj att vara med på MHt i maj. Lattjo att se hur Aston reagerar på allt :-) Han kan ju reagera totalt tvärtom än vad man trott, det har jag hört berättelser om andra hundar som gjort :-)Och Österbybruk är inte heller långt bort nej.. blir ju en toppensommar! Karlskoga blir det ju i juni för våran del för jag har tenta dagen efter och det gick så bra att skriva där denna gång så jag gör om det i juni med :-) Jag går ett program som heter Ekonom Online, distans alltså (jag är ju lite anti att vara borta från min hund så att plugga hemma med henne är underbart :-D) så just nu håller vi på med redovisning och ekonomistyrning å sånt :-) Kul för mig! :-D Lycka till med båtluktande polare och rensande av bilder! :-)

 
Ingen bild

Pia

30 mars 2009 18:03

God middag.
Ante mig att du inte ger upp det här med hojåkningen i sommar. Men jag måste erkänna att jag tycker det är helt ok att du kör följebilen. Äntligen kan jag få med både morgonrock, tofflor och hårfön på våra utflykter. Jag är så tacksam att jag till och med kan erbjuda mig att gå en prommis med Aston, för han får väl också följa med?

Hörs då

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av AnnCatrin - 26 februari 2014 22:23

jag förnyar mig och byter blogg!häng med till den nya!  http://acufoto.wordpress.com ...

Av AnnCatrin - 20 februari 2014 14:00

Hallå!   Ytterligare ett år av galenskaper att lägga till handlingarna och jag bara kräver att han blir lika gammal som sin mor, dvs 12 år .........så vi har många år kvar av stolleprov!Tur att jag väljer själv vart jag lägger fokus ........... kunde...

Av AnnCatrin - 7 februari 2014 22:30

Hallå!Hur kan man bli valpsugen så här hux flux när man ingen valp ska ha???Vilken tur att man kan få sig en dos valpmys i en annan kommun så att man klarar sig ett tag ........... för dom är ju inte valpar för evigt .......... som på beställning bli...

Av AnnCatrin - 30 januari 2014 20:41

Hallå!Jajamän, nu har vi stökat undan januari,även om jag känner mig lite missnöjd med vädret så är det bara att gilla läget ........ det är då tusan vad solen håller sig borta ........ men då borde vi ha tillgodo när sommaren kommer tycker jag!Men t...

Av AnnCatrin - 19 januari 2014 08:13

Godmorgon!Uppe med tuppen ........ja allt är ju relativt, men att kliva upp 7.30 är i allafall tidigt i min sinnevärld .......... men så får det bli när man ska jobba, hundarna måste få mat och vila magen efter det, sen kan vi promma innan jag åker p...


mattes funderingar och duracellens ystra krumsprång i vardagslivet ......och så kom lilla fisen .......duracellens raka motsats ......som en liten snusförnuftig farbror ♥

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7 8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

översätt bloggen

RSS

Facebook

         
                               

   








 

                       

 

           

                                                 

                                                         

                                                         


Ovido - Quiz & Flashcards