Aston & Lukas

Direktlänk till inlägg 2 april 2009

stora badardagen 2/4

Av AnnCatrin - 2 april 2009 18:28

Hallå!
Börjar med ett STORT grattis till brorsan Baloo ( Airbus) hd B ED ua !!!!!
Det börjar luta åt ett riktigt bra resultat sett till hela kullen så Grattis till det oxå Lena!

Hade inga bra kort på brorsan men här är en mycket uppförstorad bild därav kvalitén, Baloo till vänster är identisk i teckningen jämfört med Aston, vit mungipa på samma sida och nackfläck.
Idag har det regnat och solen har lyst med sin frånvaro så det var med blandade känslor som hunden åkte in i duschen....känns inte som nån större mening med tanke på väglaget men jag får väl linda in honom i gladpack när vi går ut.......
Men jag måste ju bara få prova den nya fönen!
Schampot som skulle göra vit päls vit igen funkade ju inte, som om jag trodde på det egentligen.......det fick sitta i nästan en halvtimme mot rekomenderade 15 min innan vi trängde in oss i duschhörnan, vet inte hur jag kan ha tänkt när jag trodde att jag skulle kunna stå kvar på utsidan??
jag fick ta hjälp av Magnus när det skulle blåsas han fick hålla i kopplet och jag blåste så det yrde vilt omkring.....

Hunden insåg ganska snabbt att det inte gick att smita ifrån den där dj-vulsmackapären så jag kunde fortsätta själv, jag fick lämna runt öronen och ta det med vanliga fönen  för då bara vägrade han stå still.....och ja, han hade bomull i öronen.

Nu blåste jag bara rakt upp och ner å visst finns det vågor kvar på ryggen men det har ju ingen som helst betydelse till vardags ;0)
Visst har han blivit duktig på att stå någorlunda snyggt.....tänk hur jag höll på och yrslade när han var mindre när det skulle tas "ståkort"....nu kan jag till och men rätta till benen ( som jag tror att det ska vara) utan att hela han flyttar på sig.....men det har jag INTE gjort på dessa kort....hemma på mattes gata får man stå som man vill bara det är bekvämt ;0)
Idag har jag varit utan internet HELA dagen....så kan man väl inte ha det??
Dataansvarige ( sonen) fick lägga ner lite energi i den frågan för hans dator hade minsann kontakt men inte min som är trådlös......jobbigt!
Igårkväll på jobbet så ändrade jag lite på färgen i bloggen, det som jag har tyckt varit mer åt det beiga hållet var på jobbets dator närmare senapsgult = fult....när jag äntligen kom ut på min egen dator så visade det sig att det såg inte alls ut som jag tänkt mig så nu har jag ändrat igen......jag håller mig till hur det ser ut på min egen dator för det är ju den som jag glor mest på!
Om en månad idag så är MH avklarat oxå, det ska bli spännande att se alla syskon igen.
Det verkar inte vara nåt MH planerat i närområdet som jag kan gå och kolla på innan det är våran tur, Matfors ska ha samma helg som oss så det är jag inte hjälpt av.
Så det blir till att kolla på filmer och så får jag väl studera nån av syskonen innan vi ska gå.
Det löser sig.
Jag skulle behöva fylla upp kyl och skafferi oxå men en torsdagkväll? Skulle inte tro det, det brukar vara packat med folk så jag tror att det får bli en tur i morgonbitti istället.
ha de bra/ AC

 
 
camilla

camilla

2 april 2009 20:18

Jag törs ju knappt säga att pälsen ser rak och fin ut, sist var du ju riktigt elak mot snyggingen och slängde in ett kort på honom i den minst klädsamma vinkeln *asg*, men nog ser han ut att ha fluffig och fin päls.
Även jag har fått tillgång till datorn nu.. man håller ju på att bryta ihop när man är utan !!!
Jag ringde till det där stället jag behövde numret till men dom hade telefontid på morgonen, så jag gör ett nytt försök imorrn.
Oj måste ju passa på att gratta brorsan till ett fint resultat också.
kram Camilla

http://www.mills.zoomin.se

 
Anneli

Anneli

2 april 2009 21:50

Men vilken tjusig kille !! Jag förstår att det känns lönlöst att duscha herrn nu i detta slasket....men du kan ju blåsa bort gruseländet ur hans päls nu ;)

Men hu så hemskt att vara strandsatt utan internet !! Skönt att sonbarnet kunde hjälpa mamma ;)
Grattis till brorsans resultat :)
Kramkram Anneli

http://www.maximilian.panatet.se

 
Ingen bild

Isabelle

2 april 2009 22:18

Ja, sicken snygging! Det verkar vara väl satsade pengar :-) Och superspännande med Mh! Jag har tittat på YouTube på Alnöitens mh.. hur skoj som helst! De har en Tyra bla, men skriver du in "berner mh" i sökrutan så kommer det upp lite filmer :-) Men det kanske du redan har sett :-) Och när det gäller datorn och hemsidan så kanske det är eran jobbdator som är lite speciell? För jag tycker det ser jättefint ut härifrån iallafall! Keep up the good work!

 
Ingen bild

Stina

3 april 2009 20:41

Fluffy-handsome-Aston! Visst är blåsen en fantastisk uppfinning. Vet inte hur man klarade sig utan innan... Bortskämt tänk kanske, men så är det faktiskt. Iaf när man bor i en lårvälling som vi har nu. usch!!
Gillar dina "två" inlägg ;)
/Mrs Undercover :D hahaha...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av AnnCatrin - 26 februari 2014 22:23

jag förnyar mig och byter blogg!häng med till den nya!  http://acufoto.wordpress.com ...

Av AnnCatrin - 20 februari 2014 14:00

Hallå!   Ytterligare ett år av galenskaper att lägga till handlingarna och jag bara kräver att han blir lika gammal som sin mor, dvs 12 år .........så vi har många år kvar av stolleprov!Tur att jag väljer själv vart jag lägger fokus ........... kunde...

Av AnnCatrin - 7 februari 2014 22:30

Hallå!Hur kan man bli valpsugen så här hux flux när man ingen valp ska ha???Vilken tur att man kan få sig en dos valpmys i en annan kommun så att man klarar sig ett tag ........... för dom är ju inte valpar för evigt .......... som på beställning bli...

Av AnnCatrin - 30 januari 2014 20:41

Hallå!Jajamän, nu har vi stökat undan januari,även om jag känner mig lite missnöjd med vädret så är det bara att gilla läget ........ det är då tusan vad solen håller sig borta ........ men då borde vi ha tillgodo när sommaren kommer tycker jag!Men t...

Av AnnCatrin - 19 januari 2014 08:13

Godmorgon!Uppe med tuppen ........ja allt är ju relativt, men att kliva upp 7.30 är i allafall tidigt i min sinnevärld .......... men så får det bli när man ska jobba, hundarna måste få mat och vila magen efter det, sen kan vi promma innan jag åker p...


mattes funderingar och duracellens ystra krumsprång i vardagslivet ......och så kom lilla fisen .......duracellens raka motsats ......som en liten snusförnuftig farbror ♥

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2009 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

översätt bloggen

RSS

Facebook

         
                               

   








 

                       

 

           

                                                 

                                                         

                                                         


Ovido - Quiz & Flashcards