Aston & Lukas

Direktlänk till inlägg 15 maj 2009

då var det helg igen 15/5

Av AnnCatrin - 15 maj 2009 09:03

hallå!
ja då var det helg igen då, himmel vad tiden rusar iväg, snart ska julkulorna fram ur gömmorna igen *asg*
men före det så ska jag kastas fram och tillbaka i utställningsringarna med armar långa som jag vet inte vad........tjoho matte, nu jagar vi ikapp den före!
igår var det ringträning igen, nu med bara berner, och vi blev insorterade i facket "blåbär" och fick stå och titta på när andra gick triangel och "T"....HALLÅÅ !!!....är det nåt jag kan så är det att gå triangel & bokstäver så nästa gång vill vi göra alla moment oxå annars så säger vi till ;0)
Men så är det ju när man påbörjar nåt nytt, när man inte vet upplägget så håller man sig på sin kant och kollar läget, men att stå och titta på andra utan att få pröva själv är ju helt bortkastat iallafall i min värld.
Det positiva var att få träffa trevligt bernerfolk och "slippa" alla småhundar i ringen.
jaha vad ska jag mer svamla om....man får gripa efter halmstrån för att ha nåt att komma med, kanske ska börja med "sommartid" på bloggen, mångt och mycket reducerar ju öppettiderna på sommarhalvåret, ska fundera på det alternativet.
Grillen är iallafall rengjord, bättre sent än aldrig så ikväll blir det grillat till middag, karrén ligger och gonar till sig i marinad i kylskåpet.
Har varit på skojakt igen, som vanligt med skralt resultat, är det nåt jag inte tycker om så är det att köpa skor, det blir ALLTID fel......eller maratonskorna jag köpte förra månaden är faktiskt riktigt sköna, men dom andra goretex walkingskorna som jag köpte har inte alls passat på foten...hmmm....men så slog det mej att om jag knyter dom så sitter dom bättre...HA´hur många vuxenpoäng ger det?!
jag har en förmåga att bara köra ner foten och vandra iväg, jobbigt att böja sig och knyta, kanske får lägga lite energi på det nu då.
Nu är jag på jakt efter en sko att ha i icke hundrelaterade sammanhang......den enda som satt som en smäck såg ut som en gammelgubbstoffel och fick mig att känna mig som 80 pannor så nix, då är jag hellre utan.
....och sen skulle jag behöva ett par byxor oxå som INTE är svarta....det är mycke´ nu!

 sfinxen, mattes busbulle!
Till hundens försvar måste jag klämma in att det är bara på utställningsträningen som han är helt uppe i gasen, nu är han jätteduktig att gå i koppel, absolut inga problem, han drar inte längre som en besatt som han gjorde för någon månad sen, så det går framåt med det mesta.
Försökte med köttbullar på träningen igår men det blev som jag trodde......helt stirrig och med nosen fastklistrad i köttbullefickan så tillförde inte det någonting.
ja men nu har jag testat igen så då kan jag utesluta det......nu är det bara att bida sin tid och vänta in den magiska åldern när hunden kommer ner på alla fyra tassarna på jorden, där vi andra dödliga står stadigt och inte svävar i det blå ;0)
Vilken dj-vla tur att året består av 365 dagar och att max 10 ( och då har jag överdrivit lite) av dom tillbringas i utställningsringen typ i runda slängar en kvart varje gång....då blir det genast ett värdsligt ting lätt att hantera :0)
nä, nu ska jag röja klart på altanen, hussen är jourledig idag så då får jag hjälp att kånka dom tunga grejorna, han har dragit iväg med hunden på promenad med det nyinköpta kopplet, vi får väl se om han tycker att det funkar bättre........eller kanske jag ska kolla med Aston vad han tycker för det är nog han som håller i taktpinnen på deras promenader ;0)
Jag har inte sett eller hört att Fabbes mamma Tindra kommit hem igen så vi fortsätter att hoppas på det bästa, att hon kommer till rätta.
( har precis läst på Sissis blogg att flera har sett henne men inte lyckats få tag i henne för att hon är så skrämd, så vi får hoppas att hon snabbt blir infångad )
ha en skön helg! / AC

 
 
Anne-Lie

Anne-Lie

15 maj 2009 12:18

Hej hopp !!
Japp, nu är det helg igen.. hoppas på bra väder. Om ni vill låna vårat utställningstält i sommar så är det bara att komma och hämta, Natus ska inte ställas i sommar så det ligger bara där ändå. Jag tycker att det är skita bra att ha om man ska vara på en utställning lite längre, perfekt att få skugga under.

Vart tog solen vägen nu då??
Kram Anne-Lie

http://www.jezzieochnatus.se

 
Camilla

Camilla

15 maj 2009 18:13

Haha, det är förmodligen lika mycket vuxenpoäng på det som då du hade fotat arlanda och dyligt , sist då ni var iväg *asg*..
Jakten efter byxkor , är det månne ett par kahki färgade du egentligen är ute efter ??
Så du inte försvinner in i hunden då det ska springas vänstervarv *s*..
Låter mumsigt med grillat .
Kram Camilla

http://www.mills.zoomin.se

 
Anneli

Anneli

15 maj 2009 18:17

Hejhopp !
Va tråkigt att ni bara fick så och titta på på träningen igår...bättre lycka nästa gång ;)
Nu ska du inte vara sån...Aston vill ju bara lukta lite i rumpan på dem framför :D Du få väl öka på stegen och hänga med,vettja *asg*

Jag ska lära dig köttbulletricket,nån dag ;) Du ska få se att det lönar sig :D

Det lät gott med grillat...det får väl bli det i morgon.

Vi höres :)
Ha en trevlig helg nu.
Kramkram Anneli

http://www.maximilian.panatet.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av AnnCatrin - 26 februari 2014 22:23

jag förnyar mig och byter blogg!häng med till den nya!  http://acufoto.wordpress.com ...

Av AnnCatrin - 20 februari 2014 14:00

Hallå!   Ytterligare ett år av galenskaper att lägga till handlingarna och jag bara kräver att han blir lika gammal som sin mor, dvs 12 år .........så vi har många år kvar av stolleprov!Tur att jag väljer själv vart jag lägger fokus ........... kunde...

Av AnnCatrin - 7 februari 2014 22:30

Hallå!Hur kan man bli valpsugen så här hux flux när man ingen valp ska ha???Vilken tur att man kan få sig en dos valpmys i en annan kommun så att man klarar sig ett tag ........... för dom är ju inte valpar för evigt .......... som på beställning bli...

Av AnnCatrin - 30 januari 2014 20:41

Hallå!Jajamän, nu har vi stökat undan januari,även om jag känner mig lite missnöjd med vädret så är det bara att gilla läget ........ det är då tusan vad solen håller sig borta ........ men då borde vi ha tillgodo när sommaren kommer tycker jag!Men t...

Av AnnCatrin - 19 januari 2014 08:13

Godmorgon!Uppe med tuppen ........ja allt är ju relativt, men att kliva upp 7.30 är i allafall tidigt i min sinnevärld .......... men så får det bli när man ska jobba, hundarna måste få mat och vila magen efter det, sen kan vi promma innan jag åker p...


mattes funderingar och duracellens ystra krumsprång i vardagslivet ......och så kom lilla fisen .......duracellens raka motsats ......som en liten snusförnuftig farbror ♥

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

översätt bloggen

RSS

Facebook

         
                               

   








 

                       

 

           

                                                 

                                                         

                                                         


Ovido - Quiz & Flashcards