Aston & Lukas

Alla inlägg under juni 2009

Av AnnCatrin - 18 juni 2009 11:14


Glad midsommar allihopa!.......och ja, jag vet, att göra en midsommarkrans är inte min starka sida....
/ ACANNONS
Av AnnCatrin - 17 juni 2009 21:42

Hallå!
ja här händer inte mycket som kan vara av intresse för andra, men trots detta så var det en efterlysning i gästboken, så det är väl på sin plats att plita ned några rader.....
Svårt att koncentrera sig bara när det går en sällsamt blodig historia på tv:n, "Planet terror"....allvarligt! vad får dom alla ideer ifrån och är det nån som finner nöje i dessa blodtörstiga zombiefilmer?...tydligen maken för han vägrar byta kanal och jag ids inte flytta tillbaka datorn till köksbordet....den hamnade vid soffan när studentfikat skulle intas vid ett datafritt bord ;0)
Det blev inget ringspring i måndags, det stormade höstvindar ute så myspys i soffhörnet kändes som ett trevligare alternativ.....hmmm...höstvindar.....blir väl vinter snart då?

...ja inte är det långt borta det vänder ju om nån dag och går mot mörkare kallare tider........men en gnutta sol och värme kan vi väl ändå få? PLEASE!!
Det var nog nån mening med att vi blev hemma från träningen för när Angelica kom hem så upptäckte hon "knölar" på Astons kind....jo tack för den du....fukteksem.....här är goda råd dyra....glömmer aldrig när det spred sig med blixtens hastighet på Wictors kind och det slutade med rakad kind och hals........det var helt sjukt vad fort det spred sig.
knåpade bort "skorporna" och klippte lite runt om och sen på med jodopax som jag vet att jag fick veterinärråd om på Wictor....sen ut på nätet och leta råd och röd om denna åkomma......puder mot fotsvamp var det nån som tipsade om så det blev en rejäl puff med pevarylpuder oxå......gissa vad som stod först på listan morgonen efter att inspektera?
A´puh, det ilsket röda vattniga var nu torrt och ljusrosa och idag är hunden vit i huden igen, en skorpa kvar i mitten men den ska få torka ut och trilla bort själv....väck inte den Björn som sover........;0) fråga mig, jag är ju gift med en....;0)
....men det kliar i fingrarna att knåpa bort den men jag ska låta bli.
Igår fick Aston vara själv när jag jobbade, jag åkte hem mitt över dagen, mormor har blivit med en annan hund.......grannen är på semester och hon fick frågan om hon kunde tänka sig att passa deras tik, en Tervuerens (stavning?) tror jag det är ( dom har väl sätt när Aston dragit runt på modern i grannskapet *asg )....synd bara att nu har hon en referens.....det finns hundar som hon orkar med, hon tyckte att tiken var så lättsam så.......förstår ingenting jag......är inte alla som duracellen???...vilken tur att hon har semester från vildbasen i ca 5 veckor nu så hinner hon samla nya krafter inför nästa batalj med det "lilla livet"
Imorgon är det jobb igen men då börjar jag 11.30 så då klarar han sig tills Björn kommer hem 16.00
Sen ska jobba dygn både fredag och söndag, skulle ju jobbat helgen som var men då ville jag ju SÅ gärna tälta så då bytte jag åt mig midsommarhelgen......konstigt tycker nog en och annan men vi gör sällan nåt särskilt på midsommar och bensinpengar till sommarens utställningar tjänar man snabbt ihop på en storhelg ;0)
Slängde iväg en anmälan till Svenstavik oxå.......nu fick vi ju en glimt av ljuset i tunneln igen när vi slapp det blåa bandet, och med en dåres envishet och övermod tror vi på fullt allvar att vi ska kamma hem några till röda band.....hur var det nu....hoppet är det sista som överger en.....eller?
Imorse när jag for från jobbet så var jag förbi hos min arbetskamrat Ingela (den lilla, det finns en stor oxå *asg*)
Hon hade inhandlat en ny dator för några veckor sedan som skulle skrämmas igång...i kartongen i skrubben gör den väl ändå ingen nytta? ;0)
Det gick fin fint så nu surfar du väl för fullt Ingela?
Fick en flarra whiskey som tack för hjälpen.....fler som behöver hjälp??? ;0) det blev ett litet smakprov för maken, gott gott ! han har jour hela helgen så då blir det inga smakprov minsann......vilken partyfamilj!
ha de bra / AC

ANNONS
Av AnnCatrin - 15 juni 2009 10:13

Hallå!  
Nu är det dax att plita ned några rader igen.
En intensiv helg har det varit, först var jag lite mör efter studenten, även om det var en stillsam tillställning så yrar man ju runt och fixar och donar.mormor tar för sig

Jag gjorde smörgåstårta och mamma gjorde jordgubbstårta, sen måste alla naturligtvis klämma en passande dammsugare oxå dagen till ära.....GI blev det inte mycket av.....
Hunden var i sitt esse den dagen,flög runt som ett skållat troll, han tog tag i en grön leksak som han inte brytt sig i nämnvärt inte ens när han var valp....den kastade han mellan väggarna inne och själv var han mer i luften än på golvet så det var bara att förflytta leken ut på gräsmattan.
Centrumhunden....alla är väl här för att leka och busa med mej eller? *asg*....ja som jag sagt många gånger förut, han kan konsten att underhålla och roa, ingen risk för tryckt stämmning när Aston är med  ;0) ......( inte för att det brukar vara det annars heller är väl bäst att tillägga )
filmsnutt på lite bus här
Sen på fredagen åkte jag upp till Nedansjö där årets plöjparty gick av stapeln, maten hade kommit en dag tidigare så allt var redan inplockat och eftersom vädersnubbarna gått ut och varnat för busväder så var det sparsamt med folk som ramlade in.
På lördag morgon klev jag upp vid sju, packade in tält ( i fall att...) och hund och drog åt samma håll igen, hunden skulle köras ytterligare nån mil upp till Stöde.

Där verkar han mått som en prins, mycket bus och fotboll...tydligen så tröttnade André före Aston.....ja´han kallas ju inte för duracellkanin för inte  ;0) 

bilderna är från förra gången vi var i Stöde   broder Ulf

duktig på att brassa hamburgare

det finns mycket att titta på ;0)

.....hmmmhussen.....på MIN hoj......tjatigt, ja, ja´ vet !

kollar in tjejernas ölhävartävling

ja skål då Ann !
Lördagen bjöd på uppehåll men tunga moln drog förbi med jämna mellanrum, det kom lite regn på eftermiddagen.....och på natten kom det VÄLDIGT mycket regn.....hmmm....hur var det nu jag tänkte när jag tyckte att tälta kan man nog stå ut med en natt......DET KAN MAN INTE!.....allrahelst inte när man inte ids spänna tältet ordentligt så att det regnar in....och sen att backen lutade och dom självuppblåsande liggunderlagen och sovsäcken tillsammans bildande ett självglidande h-vete som gjorde att jag sakta men säkert gled nedåt hela tiden.... 
 .....hasa upp....glida ned....hasa upp.....glida ned......till slut lyckades jag ta spjärn mot Björns känga så att jag höll mej på plats ett tag....tills jag somnade och inte spjärnade emot längre...hasa ned........a´puh
Regnet stod som spön i backen hela dagen igår, det kändes helt ok att sätta sig i bilen kan jag säga....maken var betydligt blötare när han kom hem   
Det plaskblöta tältet fick ligga kvar i bilen, nu hänger det på tork men det ser lurt ut på regn idag oxå....hmmm...en vecka kvar till semester....när kommer värmen??
Ikväll är det ringträning, vi får se framåt dagen hur vädret utvecklar sig, det gick ju så himla bra förra gången så jag är sugen att testa om det var en engångsförteelse eller om det funkar lika bra en gång till.
Oavsett hur det går så kommer Camilla att vara anställd på nästa utställning oxå.....varför ändra på ett vinnande koncept?
I Byske lär jag ju få älga runt själv för där är det två ringar och hon kan väl inte klona sig....eller?
Idag tänker jag inte göra många knop....en lång vecka med mycket jobb blir det innan semestern infaller nästa onsdag.
ha de bra / ACAv AnnCatrin - 11 juni 2009 22:20


hallå!
japp det gick ju bra det där, till rytmen av ett stilla regn så klev dom äntligen ut på trappen.

foto Johan Engman / Sundsvalls Tidning
det blir inte så mycket text ikväll, bjuder på en bildkavalkad på en glad och nöjd dotter istället ;0)i helgen är det plöjparty, Ada´s har hojträff så jag skall väl göra en volontärinsats i köket.
Aston skall inkvarteras hos brodern i Stöde så att hussen kan ta en hojtur och komma förbi på träffen.
ha de bra / AC

 

Av AnnCatrin - 10 juni 2009 16:47

Hallå!
Tänk att det finns alltid tid till att klämma in några rader....och munhuggas i telefonen.......tänk om jag kunde göra nåt vettigt istället!
smörgåstårtan är iallfall klar förutom garnering, present inhandlad och även det sista smådetaljerna har shoppats, nu är det bara den där tråkiga städningen kvar....började med det jag brukar ta sist igår, toan, så då är jag väl nästan klar när den är klar eller?
Jag kom helt av mej när allt blev tillbakaflyttat en dag, det är ungefär som att nån skulle säga tre dagar före julafton att den är flyttad...till imorgon......då spricker ju handlingsplanen kraftigt eller hur!
och som grädde på moset så låg det en lapp i brevlådan idag att dom skulle stänga värme och varmvatten imorgon mellan 8.30 -14.00.......allvarligt
bära eller brista, jag ringde kundtjänst och frågade om det möjligtvis gick att ändra på, blev kopplad till en herre på Sundsvalls energi som förklarade att han förstod problemet men att dom gräver för fjärrvärme året runt och det alltid var saker dom måste ta hänsyn till......men hallå! studenten pågår i tre dagar av 365... måste ni stänga vattnet då?... ja, ja, sa jag med en gnutta spydighet i rösten ( jag erkänner det) men det kostar inget att fråga, tack och adjö.
Sen när maken kom hem så låg det en stor gul lapp i brevlådan att dom INTE skulle stänga varmvattnet imorgon utan det blir på måndag istället.....;0)...och bad om ursäkt om det varit förvirrande......förvirrande vet jag väl inte men gräsligt irriterande........
Maken blev helt förstörd när han fick klart för sig att jag ringt och klagat
( klagat, och klagat, ifrågasatt skulle jag vilja kalla det) , jag gör ju jobb där, du sa väl inte vem du var?????
herregud nu kommer dom att prata om Uppfeldts elaka kärring *asg*....ja ja man kan inte vara vän med alla, och om man dessutom får sin vilja igenom så är det ju alldeles alldeles underbart!
sådär ja´varmvattnet räddat till alla i Bydalen som ska iväg på student i morgon, vad gör man inte för sina medmänniskor!
...och jag vägrar tro att jag var den enda som höll på sätta sig pladask på marken av pur förvåning när brevlådan tömdes på innehåll idag.
Men innehållet var inte bara av uppretande karaktär....vackra studentkort på en vacker dotter damp oxå ner.

Angelica Catrin Björnsdotter
(har fotat av kortet därav brist på skärpa)
tänk att en gång var jag oxå ung och vacker....nu är jag knappt "och"......hmmm...har vi en begynnande 50-års kris i sikte??
Skulle inte tro det, jag har inte tid att krisa, många bollar i luften, ideér skall blötas och stötas, pellets ska beställas, locket skall läggas på brunnen, ja ni vet...de e´mycke´nu!
och som en liten extra krydda i tillvaron så slängde jag iväg en jobbansökan.....som skulle betyda dagtid...som jag inte vill jobba...men söka kan man ju göra för spänningens skull ;0).....och bli idiotförklarad på kuppen....kamraten i Hassela säger att vårt förhållande inte kommer att klara av ett dagtidsjobb....jag kommer inte att ha tid med henne *asg*......värre blir det väl med hunden eller? ja, det är mycket att ta hänsyn till det är tydligt det ;0)
nä nu ska jag valla dammsugaren och stödstäda så det ser hyfsat ut, med spöregn ute så ger jag inte golven mycket hopp att dom ska vara skinande rena....och det är inte hela världen heller i min sinnevärld....det är väl tur det!
ha de bra / AC

Av AnnCatrin - 9 juni 2009 19:34

Hallå!
Nu kom det lite värme så det blev lite pust och stön på förmiddagens prommis, ändå så masade vi oss iväg redan vid halvtio, det är tidigt det i våran värld.
Sen hem med vovven och iväg och hämta studentskylten till dottern, tänkte att det var väl lika bra att handla till smörgåstårtan när jag ändå var i farten....och det gjorde jag på Willys i Birsta...hmmm.....undrar varför jag får obehagliga vibbar i den affären?! ;0)
http://anncatrin.bloggagratis.se/2008/10/18/..........för den som missat den historien ;0)
Modern ringde mitt i inköpsrundan, hon stod på våran gata och funderade vart jag var, hon hade nyckel med sig så hon tog ut Aston medans hon väntade.
När hon åkt så kom dottern hem....och kastar i förbifarten ur sig att "du vet väl att studenten är på torsdag?"......TYP NEJ, ICKE, INTE...när f-n ändrades det?????
Jag har ringt skolan för att dubbelkolla eftersom dom omorganiserat och flyttat barn & fritid...men dom skulle tillhöra Västermalm nu så studenten skulle vara på fredag kl 14........eller så kan tydliga påstridiga elever påverka och få skolan att ändra sig att dom får gå ut på Hedbergska som dom skulle ha gjort om inte hela linjen flyttats.......och tydligen så har dottern inte snappat upp detta.....intresse lika med noll.....så det var ju kul att jag fick veta det idag och inte på TORSDAG!!

A´puh, där försvann en hel dag så nu ska allt styras upp idag och imorgon......inse hur lovely det kommer att vara när detta skolelände äntligen är slut !

Så här har jag inte tid att sitta minsann....den blomstertid nu kommer....attans så mycket snabbare än jag räknat med ;0)

Nu är alla i Astons kull röntgade, Athos var sist ut med bästa möjliga resultat A-höfter och prima framben, så summan av kardemumman blev 6 friröntgade och 2 med lindriga pålagringar...ingen dålig statistik, stort GRATTIS Lena!....sen att det är lite surt att min vovve tillhör en av dom två icke friröntgade kan vi ju inte göra så mycket åt, hur gärna vi än vill.
så snopet att den snyggaste hunden (min) inte tillhör den fria skaran ;0)
....och nu skojar jag innan nån sätter kaffet i fel strupe och börjar undra vad jag menar med det......fast egentligen menar jag ju det jag skriver för jag tror nog inte jag skiljer mig från mängden i det fallet, när jag tycker att min hund är den finaste!

det är väl lite som egna barn och andras ungar.......
Idag påbörjar jag det sista året på den här sidan 50-strecket.......nästa år kliver man över på döhalvan............så denna mindre trevliga insikt "firades" med grillat och hallontårta......man ska hålla skinnet spänt, för är det nån som sett en rynkig ballong nångång??

ha de bra / AC

Av AnnCatrin - 8 juni 2009 22:14

Godkväll!
det blev lite ringspring ikväll, och tänk att nu funkar det som aldrig förr helt plötsligt !
Tack Camilla för att du visat honom vart skåpet ska stå ;0)
han har varit jätteduktig hela kvällen, inte ens Tuffas söta rumpa på en halvmeters avstånd kunde rubba koncentrationen......och vad tror ni jag frestade med.....ja´inte var det mamma scan utan vanligt torrfoder...men i Astons värld är allt som ligger i mattes ficka gudomligt gott godis *asg*......som om nån skulle kunna lura i mej att morot och dajm är samma sak.......;0)
Och som vi har sprungit ikväll, fram och tillbaka, i trianglar och bokstäver, bytt varv och tempo om vartannat, sen avslutade vi med slalomövning mellan alla vovvar, vi var väl 4 stora och 4 små ikväll....och hunden hade fullt fokus på mej hela tiden.....vilken tur för mattes självkänsla att det finns hopp!
Grattis till broder Aragon som vann unghundsklassen i Norrköping föll tydligen bort när jag skrev om inlägget igår, hans kritik finns att läsa i dagboken på Genein´s sida.
Söta Maya ( Ekespångs Ravioli) knep oxå ett rött band, Astons pappa Chivas är morfar till henne. grattis grattis!
Det blir väl nästa projekt i utställningscirkusen att hålla reda på vilka som vinner och vad dom vinner.......inte alla blir ju så glada som mej och hjular runt för en slät etta och glömmer tid och rum ;0)......det finns ju dom som går vidare och placerar sig oxå......ja ja....den dan vi förhoppningsvis tar en placering så ska jag hålla koll, jag lovar!
Jag ska sprida vidare ett tips som jag fått och som faktiskt konstigt nog funkar......Aston har ju varit så missfärgad under hakan, det vita har varit alldeles mörkbrunt och det spred sig ned mot bröstet, han är ju en riktig slempelle och saliven missfärgar pälsen och gör att den skiftar i rosa / brunt.....behandlade honom första gången för en månad sen med EXSPOT mot fästingar, och har väl inte tänkt så mycket mer på det, men sen så var det ganska uppenbart på ett av korten där han står och kollar upp mot Camilla att hakan var mycket blekare så jag var tvungen att ta en närstudie, och JAJAMÄNSAN ! Mycket blekare har lillhakan blivit....sen hur ett fästingmedel kan ha den effekten har jag inte den blekaste aning om ;0) men det funkar!
Jag var oxå på "klas i sjön" ( claes ohlson) och köpte en sporthandduk innan vi for till Karlskoga, det var nåt microfiber som skall suga upp fukt rekordsnabbt......och den höll verkligen vad den lovade för jag lyckades hålla honom torr hela vägen in i ringen......inte så kul att visa upp en plaskblöt vovve !
Som tur är så slemmar han inte på så hela tiden , men gärna när han blir uppspelt så typ efter varje ringträning har blåsen fått torka hakan torr så att det inte blir svamp eller fukteksem.

När vi kom hem ikväll så satt söta Svante som vanligt på behörigt avstånd och Aston flög som ett skållat troll på insidan staketet för att försöka locka upp den lilla kissen på lite bus......eller hur!

tur att denna svansföring inte visas i ringen......
2 timmars ringspring utesluter inte lite bus på kvällskvisten i en duracells vardag ;0)

ha de bra / ACAv AnnCatrin - 7 juni 2009 21:23TJOHO RÖTT BAND!!!!!!

hallå!
nu har jag kvicknat till. hualigen vilket skallebank som har plågat mig hela dagen, det är väl spänningen efter lång dags bilkörning som satte sina spår i huvudknoppen!
01.30 var jag hemma, det var väl snabbt marscherat med tanke på att vi åkte från Karlskoga vid 14-snåret......
Fredagens nedresa blev oxå en maratonhistoria......men nu har vi analyserat vart f-n problemet ligger i att en tur till Uppsala som ska ta typ 3 timmar kör vi på dubbla tiden......hmmm.......men först stannade vi i Tönnebro för jag och Anneli var hungriga.....sen stannade vi i Uppsala för en kaffe och då var Camilla hungrig....så långt allt väl....men efter en ingående analys så har JAG kommit fram till att det surras FÖR mycket när det skall intas nån form av föda....så på hemresan var det nya regler...
LÅT MATEN TYSTA MUNNEN så surrar vi i bilen *asg*....vi kan inte slå oss till ro och sitta och småprata i timmar när vi är på resande fot...vi kommer ju aldrig fram !
Sen att hemresan gick via ett stopp i Stockholm är en annan historia men förklara kanske den sena timmen.
Vilken tur att Berit ( Annelis GPS) guidade oss annars har vi väl snurrat runt fortfarande därnere ;0)

Passerade iallafall Råsunda precis när matchen startade så vi har väl på sätt och vis oxå varit där live;0)
Ja och hur gick det nu då för Aston pastorn och hans nya handler i ringen?
sjukt bra skulle jag vilja påstå!

Han skötte sig exemplariskt och att det står välvisad i kritiken säger väl allt om Camillas insats !!!

Nu tänker då inte jag ställa min hund själv nåt mer i den närmaste framtiden....inte för att jag inte vet hur man gör utan därför att han och jag inte harmonerar i ringen, med mej är det flams och bus och naturligtvis så känner han av att jag blir stressad och blir då än mer uppspelt....han tar sin uppgift på allvar när Camilla tar kommandot så jag hoppas verkligen att du vill ringspringa fler gånger med min vildbase !

det var betydligt mildare behandling vid tandvisningen denna gång

du å´jag Camilla ;0)

ro hit med en frolic!

japp, nu är det en på gång.....observera att han står still och väntar!

Sen att han fick det efterlängtade röda bandet och superbra kritik gjorde ju inte saken sämre.
Att få rött band på en rasspecial tackar vi och bockar för.
Sen att han inte hade en sportkeps i konkurransen var ju inte nån överraskning precis...det tar vi sen ....;0)
Vädrets makter var på vår sida denna helg, det tackar vi för....sen finns det champinjoner som inte har samma tur med vädrets makter så när det var dags för dom tunga grabbarna att inta ringen då regnade det ganska friskt.....och det var då det skulle varit så behändigt att stå i tältet.....som vi skyndade oss att packa ner när molnen drog ihop sig....just då kändes det som ett genidrag att packa ner tältet torrt.....hmmm....undrar vad dom andra tänkte när yrhönsen från Norrland rev tältet och hellre stod i spöregn än under tak.....;0)

....och att jag skickade in Camilla i ringen tillsammans med juniorhanarna var väl inte heller så genomtänkt......jag var så fokuserad på att han skulle in efter juniortikarna att det föll liksom bort att det var en klass i emellan innan Aston skulle in.....

Det blev en ganska stor lucka mellan Camilla och dom övriga eftersom hon väntade på att fler skulle komma och ställa sig före.......
hmmm.....jasså du vill stå för dig själv sa domaren.....nä, men det ska väl stå fler framför sa Camilla.....domaren kastade ett till öga på Aston...hmmm...är du verkligen i rätt klass, det här är juniorhanar....*asg*......fast å`andra sidan så är det bara några veckor sen han bytte klass så det kunde ju ha varit så ;0)
ja ´ja ....i krig, kärlek och utställning är väl allt tillåtet eller?....snacka om att ta till drastiska åtgärder för att visa upp hunden en extra gång *asg*
Som vanligt har vi haft en hysteriskt rolig resa, Aston i ensamt majestät där bak för Tuffa var inte anmäld och Olga är lite halt så hon fick stanna hemma.....vilket fick till följd att även chauffören Henke blev kvar på hemmaplan.....och efter Uppsala tyckte Anneli att jag kunde köra......hmmm....ja ja men jag har kört radiobil dom senaste åren (automatlåda) så sätt mej gärna bakom ratten och tro att jag lätt som en plätt ska hitta dragläget......nä, just det, halvvägs in i första rondellen blev det motorstopp samtidigt som en stor lastbil närmade sig......ni ska vara väldigt glada att jag är lugn och harmonisk bakom ratten !......för det var inte mina passagerare/kamrater...men jag fick då lära mig på körskolan att man ska anpassa farten och avståndet så att man hinner stanna vid hinder.....i det här fallet var hindret jag som av en händelse råkade få stopp mitt i en bautarondell för att den här bilen hade tre pedaler......en för mycket tycker jag *asg*
det tog väl några mil innan det rullade på....som  Anneli sa lite försynt....nu kan du växla upp eller växla ner....när bilen skrek som en stucken gris för att jag inte växlade......med sweet jesus jag har en självväxlande bil....HAR INTE ALLA DET????

Aston och jag bäddade på golvet i allrummet ( när vi väl kom fram) så att vi alla fick ett eget rum.....hysteriskt roligt tyckte han.....
och som vanligt har hela resan varit tokrolig.......mycket surr och trevliga människor i Karlskoga...och den där domaren var av en sällsynt trevlig typ ;0)........vad sägs om den här kritiken:
15 månader hane m. bra prop.
välformat huvud
tillr. hals
bra rygg
normalt vinklad fram & bak
lång välformad bröstkorg
bra benst.
fina sidorörelser
vältecknad
trevligt temperament
välvisad

domare Johan Andersson

avslutar med en bild som Isabelle skickat......och ja, jag vet att det "bara" blev en slät etta....men i de blå bandens värld är det hur kul som helst att knipa ett rött!......och ingen kan väl se sig mätt på denna snygging ;0)
ha de bra / AC
......som precis skrivit om hela bloggen för den första försvann vid publiceringen ;=(


mattes funderingar och duracellens ystra krumsprång i vardagslivet ......och så kom lilla fisen .......duracellens raka motsats ......som en liten snusförnuftig farbror ♥

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

översätt bloggen

RSS

Följ bloggen

Följ Aston & Lukas med Blogkeen
Följ Aston & Lukas med Bloglovin'

Facebook

         
                               

   
 

                       

 

           

                                                 

                                                         

                                                         


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se