Aston & Lukas

Direktlänk till inlägg 10 oktober 2009

energitjuvar 10/10

Av AnnCatrin - 10 oktober 2009 09:34

Hallå!
Tänk om man slapp bränna energi på onödiga saker, vilken besparing för både hjärta och hjärna!
Igårkväll skulle virusprogrammet uppdateras, det kan väl inte ta lång tid? Jo, det gör det om man får för sig att installera ett annat än det man har för tillfället, då måste det gamla plockas bort och det ska uppdateras till höger och vänster....så det som skulle ha varit en kvällsblogg igår bidde dagens förmiddagshistoria.

Jag har fått indikationer från flera att varken blogg eller hemsida fungerar, så vill vi ju inte ha det så det lilla problemet skulle oxå nötas och blötas igår......vart jag nåt klokare...näpp, går man in på Bahnhofs sidor så såg det helt ok ut, klickade jag på länken till min sida så poppade den upp.....varför blir det då bara en vit sida när man går från webbläsaren????....att inte min hjärna kokar över är ett under...jag blir fullständigt skogstokig när saker och ting inte fungerar och jag inte förstår anledningen...grrr.... Computer Smashså det var bara att lägga ned det projektet igår......hälsosammast för datorn om man säger så..... hur många vuxenpoäng ger det om man tar ut sin frustration på döda ting?
Men skam den som ger sig...raka spåret in till datorn på morgonkvisten...det kanske har löst sig över natten?...eller inte...hmmm.....nu är det ju inte nåt livsavgörande om hemsidan bestämt sig för att leka kurragömma....bara SÅÅ dj-vla irriterande så det går inte att släppa!
Jag har "Leta.se" som startsida...jag raderade leta och skrev in uppfeldt.st istället...och se där, där var den ju den lilla luringen......snacka om att hjärkontoret snurrar på kvalificerad övertid.....men plötsligt så händer det...tioöringen ramlar ner, det blir ordning i besticklådan, hissen går ända upp.....tydligen så är adressen nu http://www.uppfeldt.st  ( ASTONS EGNA SIDOR)
min sida har tydligen blivit med tre dubbel w......det hade den inte förut....länken från bloggen har ju inte funkat....klämde dit dom tre w:na och surprise! nu funkar det igen!
Inse hur mycket energi jag lagt på detta!
Så nu hoppas jag att alla hittar tillbaka, dom som går till bloggen via hemsidan kommer fortfarande att ha problem om dom inte har dom rackarns w:na i adressen.
    
synd på "alienögonen"!
Aston Martin har fått tillbaka biabädden på altanen, under vilda skutt ut och in invigde han den "nya" platsen, till och med bläckfisken fick sig några glädjevarv i luften...typiskt att batteriet i kameran kurkar när han står vid dörren med leksaken i munnen och ska ut till bian!
    
Jag delade på en madrass som jag tänkte ha inne, men den blev för liten tyckte hussen, vi köper en till biabädd.....nej, det gör vi inte , då får det bli en bean.bag, sagt och gjort! en sådan är beställd i storlek XL och kommer väl förhoppningsvis till veckan.....det kostar att ligga på topp! Bravo! nu hade jag ju faktiskt tänkt köpa en sån sen tidigare ....men när vi tog in biabädden så föll det bort, men nu går vi mot drivis och snökaos igen och då flyttar hunden ut sin lekamen till altanen och ska naturligtvis ligga mjuk och skönt!
hittade några kort från helgen i den "lilla" kameran, den fick gå i tjänst igen när batteriet la av på den "stora", ingen vidare kvalité men ni kan alla se att alla hundar verkar lugna och harmoniska, det finns ingen som på något vis har ett avvikande beteende......och för den som inte kan se det....... Bounce 
    
på fredagen så snappade hunden upp att det var gäster på ingång, bäst att placera sig strategiskt så att jag inte missar nåt tänkte Aston pastorn......
  
idag står lite matshopping på agendan, det skulle ha fixats igår men se då behagade bilen att vara stendöd......vi skulle ju fixa ett nytt batteri efter "begravningsincidenten" ( bilen la av när vi var på väg till en begravning och vi fick ta en taxi)....men som med allt annat så varför göra idag det som kan skjutas upp till imorgon??
Men nu sitter iallafall ett skinande nytt välladdat batteri därbak!.....tyckte väl jag oxå att det var nåt som fattades under motorhuven!  Shocked 
Hussen och hunden är på sin vanliga lördagspromenad, så jag kan sitta här med gott samvete...eller var det idag som jag skulle göra en massa nytta? äh.....det kommer en dag imorgon oxå!

Påminner igen om sennenträffen imorgon söndag kl 11 hos Katrine, kamraterna är synkroniserade och medvetna om att det är samling här först, så får vi se hur många bilar det behövs, kanske vi kan klämma in gänget i en bil, vi får se!
ha en skön helg! / AC
  
även en duracell laddar batterierna ibland....... Roll 




 
 
Camilla

Camilla

10 oktober 2009 11:26

Herregud , att du bara orkar , men som vanligt så är jag egentligen inte så himlans förvånad att du får till det även om det innebär några går under tiden ;) .
Haha , bilden där han ligger strategiskt och inväntar gästerna är ju bara för bra , det är Aston i ett nötskal det .
Nä , nu ska vi ta en promenad nere på stan med unga fröken , ha det så bra och håll både tummar och tår idag nu då det blir drabbning ute i Eon.
Annars går jag ner och hotar med en grinig kärring på Bågevägen igen det gick ju hem sist *asg* .
Japp , synkade är vi till imorgon , ses då
Camilla

http://www.mills.zoomin.se

 
Anna & Bonus

Anna & Bonus

10 oktober 2009 12:15

Trevligt! Då ses vi där... :)

http://bonusbus.bloggplatsen.se

 
Katrine

Katrine

10 oktober 2009 13:11

Ni är varmt välkomna i morgon :)
Måste berätta att jag alltid använt www i din adress när jag går in på din sida.. Bara för att förvirra dig lite mer ;)
Kram Katrine

http://www.alnoitens.se

 
Anneli

Anneli

10 oktober 2009 13:29

Haha...jag med...(som Katrine alltså) :D
Men ingen kan säga att du ger upp utan kamp iallafall...trägen vinner ;)
Haha...vilka roliga flygkort på Scoobydoo...förlåt Aston. Alla andra vovvar har tassarna i marken...utom han *asg*
Ses i morgon :)
Kramkram Anneli

http://www.maximilian.panatet.se

 
Ingen bild

AnnCatrin

10 oktober 2009 13:54

ja´men förut har det inte spelat nån roll om man klämt dit w:na eller inte...störigt att nån har ombestämt sig nu så att dom måste vara med ;0)

 
Lotta & Gossarna

Lotta & Gossarna

10 oktober 2009 20:40

Visst är det smidigt när vovvarna ockuperar dörröppningar ; ) ... och reser sig precis lagom när man kliver över dom? : (
Trevlig helg.. och ha det bra på Sennenträffen imorgon.

http://bernergossar.dinstudio.se

 
Ingen bild

Anneli

11 oktober 2009 21:15

När kommer nya bloggen då ;)
Kramkram Anneli

 
Sussa

Sussa

11 oktober 2009 21:15

Åh vad härligt att veta att det finns en till berner som är som en duracellkanin! Vi är inte ensamma längre!! Ha det gott :)

http://www.metrobloggen.se/bellanova

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av AnnCatrin - 26 februari 2014 22:23

jag förnyar mig och byter blogg!häng med till den nya!  http://acufoto.wordpress.com ...

Av AnnCatrin - 20 februari 2014 14:00

Hallå!   Ytterligare ett år av galenskaper att lägga till handlingarna och jag bara kräver att han blir lika gammal som sin mor, dvs 12 år .........så vi har många år kvar av stolleprov!Tur att jag väljer själv vart jag lägger fokus ........... kunde...

Av AnnCatrin - 7 februari 2014 22:30

Hallå!Hur kan man bli valpsugen så här hux flux när man ingen valp ska ha???Vilken tur att man kan få sig en dos valpmys i en annan kommun så att man klarar sig ett tag ........... för dom är ju inte valpar för evigt .......... som på beställning bli...

Av AnnCatrin - 30 januari 2014 20:41

Hallå!Jajamän, nu har vi stökat undan januari,även om jag känner mig lite missnöjd med vädret så är det bara att gilla läget ........ det är då tusan vad solen håller sig borta ........ men då borde vi ha tillgodo när sommaren kommer tycker jag!Men t...

Av AnnCatrin - 19 januari 2014 08:13

Godmorgon!Uppe med tuppen ........ja allt är ju relativt, men att kliva upp 7.30 är i allafall tidigt i min sinnevärld .......... men så får det bli när man ska jobba, hundarna måste få mat och vila magen efter det, sen kan vi promma innan jag åker p...


mattes funderingar och duracellens ystra krumsprång i vardagslivet ......och så kom lilla fisen .......duracellens raka motsats ......som en liten snusförnuftig farbror ♥

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

översätt bloggen

RSS

Facebook

         
                               

   








 

                       

 

           

                                                 

                                                         

                                                         


Skapa flashcards