Aston & Lukas

Alla inlägg under oktober 2009

Av AnnCatrin - 17 oktober 2009 13:24

hallå!

att min hund tar för sig och tar plats visste jag redan...men fattar ni vad sjukt tomt det blir när han inte är hemma!

vad gör man när man har en hundfri helg?....jo, man blir handlingsförlamad och sitter mest och tomknappar på datorn.....har fixat en egen sida åt Aston på facebook....han har ju tjatat länge om det men kan inte själv eftersom att han är minderårig.....och han vill ju sååå gärna spela farmville..... Gardeningeller så är det hans matte som har snöat in på det totalt och vill ha en till liten täppa...vem vet? jag ska höra med Johan hur han tycker att det är.... Thinking 

kryssningen gick bra, det blev väl lite fundersamt när vi låg kvar i STHLM i två timmar för att slippa dom värsta vågorna....hmmm.... Boating 2 men visst gungade det, men då låg jag redan nedbäddad under täcket och nån fara för att trilla ur bingen var det aldrig!
Torsdag kväll kom vi hem vid 22-tiden och sen var det iväg på jobbet på fredag morgon....ingen rast och ingen ro, idag när jag kom hem strax efter tio så frågade min man när hunden kommer hem.....han kommer på måndag....på måndag!!??  Scared 1 hur ska det gå?? det är ju så tomt här och Magnus har frågat flera gånger när han kommer hem.....  ja, men jag sa ju att han är bortlovad eftersom jag jobbar hela helgen.......ja det är klart, har han varit hemma några timmar så vill vi väl låna bort honom illa kvickt igen..... Roll nä, så illa är det inte! jag tycker att det är värt hur mycket som helst att vi kan stuva runt lite i hundbeståndet mellan varven och hjälpa varandra, och på måndag är ordningen återställd när jag kommer hem!
Den nya bean-bagen hade kommit medans jag var på turné......det blev nog lite mycke´kulor i den så idag har jag tömt ur lite....det var ju enkelt.....eller inte.....och det var ju väldigt smart att lämna kastrullen som jag öste kulorna med kvar i säcken......stick in armen i miljarder plastkulor och fiska upp en kastrull utan att söla......näpp, det går verkligen inte!

Nu fattas det bara en hund som ska provligga  Bravo! 

Så tills att mattes lilla älsklingsbusbulle kommer hem får jag nöja mej med lite tröstattrialjer....det är synd om mej!
ha de bra / AC
   törs man hoppas på en liten vinst för Timrå idag som plåster på såren.......??

ANNONS
Av AnnCatrin - 13 oktober 2009 19:15

Hallå!
Vi tar väl till det gamla uttrycket "inget nytt under solen" för det är precis som det är, men ändå ska det plitas ner några rader bara för att !
Det är fantastiskt väder, nu när man har vant sig med kylan som kom som en käftsmäll Frozen så kan man ta till vara och njuta av ljuvliga dagar med hög och klar höstluft.   
  
tycker att den här bilden är riktigt bra trots att den är tagen med mobilen och skärpan är kass....men det är häftigt med solen som lyser på benen!
  
det är inte många promenader som inte mobilen halas upp på......

jag måste nog ta och släpa med mig "stora" kameran för det kan nog bli riktigt bra bilder i motljus, fast vi går här varje dag så blir man lika betagen av utsikten varje gång, hela Sundsvall ligger för våra fötter och vi är "on the top of the world" för några minuter  Snappy nu har vi ju börjat masa oss iväg redan strax efter 9...det är tidigt i min värld....men är man vaken och på benen så är det bara att trava iväg...hunden han kan nog sova en timme till om han får bestämma!
  
Idag kom hussen hem tidigare, han fick ju rycka ut på jour i söndags och igårkväll, så han hade några timmar till godo, nu är ju trägolvet klart så han kastade sig genast över nästa projekt, att sätta upp en belysning i hörnet av trädgården, den här lampan hade vi på framsidan förut men den fick monteras ner när sonen blev med bil och vi blev tvungna att bredda parkeringen.
så lite mysbelysning på baksidan kan bli bra, vi har ju strålkastare som tänds när man går ut, men är det ingen på baksidan så är det becksvart, det ska denna lampa råda bot på.
  

Att hunden som vanligt är i sitt esse behöver jag väl inte nämna, men något stillastående kort fick jag faktiskt till, han kan sitta på befallning...och ligga oxå.....men det är attans så tråkigt!
  
vadå? skulle inte jag kunna sitta still och se vuxen och förståndig ut????...fnys
  
ge dej nu matte......alla vet redan vid det här laget att det inte är min grej att posera fint.....
       
japp, där satt dom...RIKTIGA kort.....!
  
nöjd?...lugn och fin ......

hehe....skojar bara!

Imorgon åker jag på kryssning / arbetsresa, vi är två personal och två brukare, vi har varit iväg förut och det är riktigt trevligt, sen ska jag jobba hela helgen så det blev ett ypperligt tillfälle för Aston att hålla Tuffa sällskap, jag hoppas och tror att det ska gå bra!
ha det bra / AC
ps....Anneli! knorrar fixade! Pig 2 


ANNONS
Av AnnCatrin - 11 oktober 2009 21:55

Hallå!
Idag har vi varit på sennenträff igen, det var en mindre skara denna gång men inte mindre trevligt för det!
Astons favvo Hubbe var där, han jobbar hårt och bra för att även han skall erövra titeln duracellkanin....han flög som ett skållat troll över stock och sten....när han inte febrilt letade föda...hungrig kille det där!
    
hallå! kolla på mej, jag kan oxå flyga som Aston!
jag var inte speciellt flitig med kameran idag, och dom bilder som blev var inte mycket att komma med, men både Katrine & Camilla har bilder på sina sidor för den som vill se mer.
  
Det här är vad jag kan komma med i bildväg...typ två berner va?....och den som hänger i luften kan väl alla räkna ut vem det är........
  
Rocky hjälpte till med brasan...och även med att fostra slynglarna...gammal är äldst!
  
Det var minusgrader imorse när man studsade ur sängen men det blev en härlig dag innan det var klart, långkallingar och vinterjacka på så klarar man sig bra......häng fram det till nästa gång Anneli ;0)
och denna gång blev det brasa oxå, vilken tur att Jim och Marie hade korv till alla......munvattnet började rinna när grillningen satte igång!
    
Igår var det slutsnickring på det nya trägolvet...hussen och Aston hjälptes åt att vara byggare Bob....Aston stjäl grejor och är allmänt ivägen ;0) jag planterade om alla krukväxter...det är några år sen det hände sist, så nu kom dom gamla säckarna med planteringsjord till nytta......vi får väl se om alla överlever denna omilda behandling, först dusch med iskall vatten av trädgårdslangen och sen ny iskall jord.......
jag bara vägrar stå inomhus och slabba med jord så då fick det bli nu...annars har det blivit aldrig!
men mina stackars krukväxter är härdade, rentav odödliga, men nu har dom ny fin jord och med lite vatten mellan varven ska dom nog överleva några år till ;0)
ikväll fick jag celebert besök av Pia & Hasse, maken fick rycka ut på extrajour för det var tydligen nån storbrand på Ortviken som gjorde att elen fick stora snurren och larmen stod som spön i backen både här och där.
nä, dax att hoppa i bingen, det tar på att vistas i friska luften...Aston han har sovit som en stock på altanen hela eftermiddagen.
ha de bra / AC

Av AnnCatrin - 10 oktober 2009 09:34

Hallå!
Tänk om man slapp bränna energi på onödiga saker, vilken besparing för både hjärta och hjärna!
Igårkväll skulle virusprogrammet uppdateras, det kan väl inte ta lång tid? Jo, det gör det om man får för sig att installera ett annat än det man har för tillfället, då måste det gamla plockas bort och det ska uppdateras till höger och vänster....så det som skulle ha varit en kvällsblogg igår bidde dagens förmiddagshistoria.

Jag har fått indikationer från flera att varken blogg eller hemsida fungerar, så vill vi ju inte ha det så det lilla problemet skulle oxå nötas och blötas igår......vart jag nåt klokare...näpp, går man in på Bahnhofs sidor så såg det helt ok ut, klickade jag på länken till min sida så poppade den upp.....varför blir det då bara en vit sida när man går från webbläsaren????....att inte min hjärna kokar över är ett under...jag blir fullständigt skogstokig när saker och ting inte fungerar och jag inte förstår anledningen...grrr.... Computer Smashså det var bara att lägga ned det projektet igår......hälsosammast för datorn om man säger så..... hur många vuxenpoäng ger det om man tar ut sin frustration på döda ting?
Men skam den som ger sig...raka spåret in till datorn på morgonkvisten...det kanske har löst sig över natten?...eller inte...hmmm.....nu är det ju inte nåt livsavgörande om hemsidan bestämt sig för att leka kurragömma....bara SÅÅ dj-vla irriterande så det går inte att släppa!
Jag har "Leta.se" som startsida...jag raderade leta och skrev in uppfeldt.st istället...och se där, där var den ju den lilla luringen......snacka om att hjärkontoret snurrar på kvalificerad övertid.....men plötsligt så händer det...tioöringen ramlar ner, det blir ordning i besticklådan, hissen går ända upp.....tydligen så är adressen nu http://www.uppfeldt.st  ( ASTONS EGNA SIDOR)
min sida har tydligen blivit med tre dubbel w......det hade den inte förut....länken från bloggen har ju inte funkat....klämde dit dom tre w:na och surprise! nu funkar det igen!
Inse hur mycket energi jag lagt på detta!
Så nu hoppas jag att alla hittar tillbaka, dom som går till bloggen via hemsidan kommer fortfarande att ha problem om dom inte har dom rackarns w:na i adressen.
    
synd på "alienögonen"!
Aston Martin har fått tillbaka biabädden på altanen, under vilda skutt ut och in invigde han den "nya" platsen, till och med bläckfisken fick sig några glädjevarv i luften...typiskt att batteriet i kameran kurkar när han står vid dörren med leksaken i munnen och ska ut till bian!
    
Jag delade på en madrass som jag tänkte ha inne, men den blev för liten tyckte hussen, vi köper en till biabädd.....nej, det gör vi inte , då får det bli en bean.bag, sagt och gjort! en sådan är beställd i storlek XL och kommer väl förhoppningsvis till veckan.....det kostar att ligga på topp! Bravo! nu hade jag ju faktiskt tänkt köpa en sån sen tidigare ....men när vi tog in biabädden så föll det bort, men nu går vi mot drivis och snökaos igen och då flyttar hunden ut sin lekamen till altanen och ska naturligtvis ligga mjuk och skönt!
hittade några kort från helgen i den "lilla" kameran, den fick gå i tjänst igen när batteriet la av på den "stora", ingen vidare kvalité men ni kan alla se att alla hundar verkar lugna och harmoniska, det finns ingen som på något vis har ett avvikande beteende......och för den som inte kan se det....... Bounce 
    
på fredagen så snappade hunden upp att det var gäster på ingång, bäst att placera sig strategiskt så att jag inte missar nåt tänkte Aston pastorn......
  
idag står lite matshopping på agendan, det skulle ha fixats igår men se då behagade bilen att vara stendöd......vi skulle ju fixa ett nytt batteri efter "begravningsincidenten" ( bilen la av när vi var på väg till en begravning och vi fick ta en taxi)....men som med allt annat så varför göra idag det som kan skjutas upp till imorgon??
Men nu sitter iallafall ett skinande nytt välladdat batteri därbak!.....tyckte väl jag oxå att det var nåt som fattades under motorhuven!  Shocked 
Hussen och hunden är på sin vanliga lördagspromenad, så jag kan sitta här med gott samvete...eller var det idag som jag skulle göra en massa nytta? äh.....det kommer en dag imorgon oxå!

Påminner igen om sennenträffen imorgon söndag kl 11 hos Katrine, kamraterna är synkroniserade och medvetna om att det är samling här först, så får vi se hur många bilar det behövs, kanske vi kan klämma in gänget i en bil, vi får se!
ha en skön helg! / AC
  
även en duracell laddar batterierna ibland....... Roll 
Av AnnCatrin - 8 oktober 2009 17:44

hallå!
  
ja då var det här då! det första stora konstaterade utbrotten av svininfluensa. 160 elever på samma skola i Skellefteå......varav ett flertal av dom var till Sundsvall nyligen på en innebandycup......jag har faktiskt inte tänkt så mycket på denna influensa som det skrivits så mycket om...med hysterin kring fågelinfluensan i färskt minne så har det inte känts speciellt oroande......hmmm......men om den slår till nu med full kraft så borde vi väl redan ha varit vaccinerade eller?
Det som är lite oroväckande  med denna "grishistoria" är att den verkar slå hårdast mot dom som borde ha ett bra immunförsvar, unga personer, och att den drabbar människor i arbetsför ålder, det är väl det som gör att det kan bli ganska så kaotiskt om vårdpersonal och dyl slås ut.
  
Nu är det bara att vänta och se om farhågorna var befogade....och tänka en tacksam tanke att barnen vuxit upp och passerat skolåldern......fast å´andra sidan så är dom i "krisåldern" 20-30 år....hmm....
Nä, vi får hålla tummarna att denna sjuka inte bryter ut i nån större omfattning, men visst känns det lite oroande med ett stort samlat utbrott nu när man trodde att faran var över.
  
Aston är nu anmäld till stora STHLM, och till en inoff i Hudik 28 november, det är den supertrevliga domaren Charlotte Sandberg som dömer så då ska jag ta mej i kragen och älga runt i vänstervarv själv ( naturligtvis med Aston i kopplet) att jag tycker hon är trevlig är inte enbart beroende på att Aston fick bra placering och kritik i Byske, det var hon som dömde stora STHLM ifjol och då satt jag på sidan utan hund, men fick en mycket positiv bild av henne även från ringside!
Vi får hålla tummarna att det inte blir domarbyte...har ingen större lust att ställa för nån som inte kan rasen.
     
nu ska jag gå en liten runda med hunden så att man kan sjunka ner i soffhörnet sen och gömma sig bakom en kudde när Timrå möter Modo hemma.......sist i tabellen är laget i mitt hjärta....så chansen att dom skall halka längre ner är lika med noll......är det en positiv tanke eller är det ironi?......
  
.....det blev ingen megasväng idag...men imorgon kanske!
ha de bra / AC

Av AnnCatrin - 7 oktober 2009 21:51

hallå!
Idag har Aston varit med Tuffa på jobbet, han fick godkänt och var välkommen tillbaka till veckan...a´puh!
Han har ju faktiskt en förmåga att bete sig under kontrollerade former när han är bland folk....vilket i förlängningen betyder att det är jag som lockar fram slyngeltagen.....hmmm......gör något åt det då tycker nog vän av ordning....Obestämd
Ja, men det är nog så att jag inte själv är så speciellt diciplinerad och då har jag inte dom kraven på min hund heller, det är därför jag inte ens snuddat vid tanken på att hålla på med lydnad, jag beundrar er som håller på med det och tränar och nöter vecka efter vecka....kanske lite synd ur Astons synvinkel att han inte har en aktivare matte på den fronten Skäms
Jag har siktet inställt på vardagslydnad, och där har vi faktiskt kommit en bit ...även om det kan tolkas annorlunda när jag skriver om hans galna upptåg....men har man fått en kombination av både Toker och Glader i samma hund så är det bara att hänga med och göra så gott man kanFlört.....och det är ju huvudsaken att jag har en hund som jag trivs med utifrån dom ringa krav jag ställer.Tungan ute
....Johan tyckte att han var väldigt duktig.....ja, det är klart att han ser skillnad på att själv vara på promenad med honom kontra när jag och Aston mött honom med Tuffa och Fight på promenad.....min hund har väl inte direkt gett nåt intryck av att kunna uppföra sig om man säger så...*asg*
Men han är ju väldigt lyhörd och håller sig nära när han är lös, hittills har det varit klockrent att han stannar och väntar in mig så att jag får koppla honom när vi får möte...och med den nya selen så är inte hundmöten nåt problem heller...plus att jag jobbar hårt på att inte reagera när det kommer en hund...."oh, no, here comes trubble"-tiden är nu ett minne blott Tungan ute
Nu när kylan sakta men säkert börjar ta ett greppatag om oss så har han återupptagit vanan att sova på altanen....det borde väl resultera i tjock härlig päls eller?
ledig resten av veckan, härligt, veckoslutet verkar bjuda på någorlunda humana temperaturer, allt utom regn är ok i min sinnevärld.
Sen måste den söta lilla förnärmade taxen som jag nämt tidigare få vara med på bild.......och en liten förklaring till varför han är förnärmad.....på lördagkväll satt vi spänt och gick igenom bilderna från dagen, naturligtvis så var bilderna från finalringen mest spännande eftersom vi alla var inne i ringen och hade gett instruktioner till hussarna att ta många bilder.....
När bilderna från Lenas kamera skulle granskas så dyker det upp x antal bilder på taxarnas avelsgrupp...men vad f-n är vi någonstans då???? vi skrattade mer och mer för varje taxbild som dök upp på skärmen....och då kan ni tänka er gapflabbet när denna lilla sötnos dök upp.....
  
Skrikandes ...en blick säger mer än tusen ord........
men ett skratt förlänger ju livet sägs det......ja´a kamrater...ställ in er på ett väääldigt lååångt liv, för skrattar det gör vi mycket! Skrattande
Imorgon tror jag vi ska sikta på en extra lång runda.....ormarna har väl gått och lagt sig nu eller? jag har inte gått den svängen sen mitt traumatiska ormmöte....eller möte och möte...ormen flydde åt ett håll och jag åt ett annat....Förvånad

ha de bra / AC

Av AnnCatrin - 6 oktober 2009 17:00

hallå!
Ja då var ett dygn avverkat igen på jobbet, den här gången blev det mer än ett dygn för vi hade brandskyddsutbildning direkt på morgonen.

Mycket intressant och tänkvärt.....ett bra tips var att måla upp ett scenario i skallen och sen tänka ut hur man skulle göra vid en eventuell brand...är man mentalt förberedd så handlar man mer effektivt och rationellt och grips inte lika lätt av panik om man har händelseförloppet klart för sig.....
Vi som är ensamma med fem brukare på natten kan inte springa runt som en yr höna utan måste någorlunda sansat ta reda på varför brandlarmet går och agera utifrån det.
Sen var det ett alldeles ypperligt tips som gäller gemene man att i varje familj bestämma en uppsamlingsplats om det börjar brinna.....skräckscenariot är att föräldrarna springer ut på framsidan och barnen tar fönstervägen på baksidan.....många mammor och pappor har fått sätta livet till när dom rusat in i rökfyllda hus för att rädda barn som satt sig själva i säkerhet.
Det räcker med 15 andetag i ett rum fyllt av SVART rök för att man skall vara förlorad för alltid.
Sen skall det i varje sovrum där någon sover med STÄNGD dörr finnas en brandvarnare...sitter brandvarnaren i hallen utanför så är det i regel försent när röken letat sig dit ut.

Kanske inte så rolig läsning men om det ringer nån liten klocka hos oss alla och vi stannar upp och funderar, hur gör vi i vår familj? sover tonåringen med stäng dörr och isåfall finns en brandvarnare på det rummet?

har vi någonsin disskuterat hur vi ska agera vid en brand?  TA EN FUNDERARE PÅ DET, DET KAN RÄDDA LIV!
Imorgon skall vi ha planeringsdag så då ska Aston vara med Tuffa på jobbet, en liten mjukstart inför nästa vecka då han ska vara inhyst i flera dagar, jag ska först på kryssning och sen jobba dygnspass så då passar det alldeles ypperligt att han håller Tuffa sällskap.
Jag ska väl ta tag i det här med utställningsbiten oxå, det var väl attan om jag inte ska kunna få till det jag oxå, det gick ju riktigt hyfsat i Svenstavik faktiskt så nu ska vi smygträna på en inoff i november så får vi se om jag inte kan ställa honom själv i december.
Och jag har inte på något vis avskedat min handler, tro nu inte det....kan hon kamma hem ett CK för en finsk domare så kan det nästan inte bli mycket bättre......om finska domare har vi hört mycket men jag klagar inte
Flört
Kom ihåg att det är sennenträff igen på söndag, samma tid samma plats!
Då får man nog ta på raggsockor och toppluva för himmel och pannkaka vad kallt det blivit på en endaste gång.....från sköna septemberdagar med närmare 20 grader till minusgrader på morgonen och inte över 10 grader dagtid...brrrrr
  

en tidig morgonpromenad......
ha de bra / AC

Av AnnCatrin - 4 oktober 2009 17:32

hallå!

vad trevligt att vara efterlängtad!

Det har vare en intensiv helg så att blogga kom liksom inte med på ett hörn Flört men nu är jag med på banan igen och här kommer helgen i ord och bild!

fast först så vill jag att ni håller koll på det lilla problemet med rutan som kommer upp att webplatsen inte kan nås, det är flera som råkat ut för det, även jag kom jag fram till när jag la pannan i djupa veck....detta lilla bekymmer verkar ha börjat när jag la in loggan till rosa bandet, den störde kanske på nåt vis, så tråkigt nog så fick jag ta bort den, håll koll om det blir bättre!

ja helgen var det....fredagkväll dök Anders & Lena upp med hundarna, alla utom Hera var med för hon var för liten för denna utställning.

På lördag fick Johan rycka in och passa Otto för han är så liten så han kommer inte ens in på området...lillplutt!

detta evenemang skulle ju vara snabbt avklarat var planen och vi skulle vara hemma till senast 12.....det var grundtanken....men se både Lena och domaren hade andra planer.....Indra skulle ställa avelsgrupp med döttrarna Nellie & Nikki och sönerna Aston & Aragon...och trots att vid stod uppställda som ett kaotiskt plockepinn så föll vi domaren i smaken och det blev ett HP.....nu måste vi stanna till finalen sa Lena....!!??

vilken tur att vi var på hemmaplan! men en lång dag blev det men när det väl var dags för finalringen så var det faktiskt riktigt kul och festligt...det där gav mersmak! nu var ju inte förhoppningarna så stora när man såg flera av dom andra grupperna i matchande outfits.....

          

( uppsamlingsringen)

vi såg väl i det sammanhanget mer ut som en påse gott och blandat...synkade i klädsel var vi inte men däremot så fick vi till snitsen på uppställningen till slut !Tungan ute....och att sen GD men sina handlers i chika rosa blusar inte tog nån placering gjorde ju inte ont Cool

  

BIS 5 avelsgrupp .....Så den sista platsen knep vi och priset var en gigantisk rosett stor som ett dasslock.....dom kan vi samla fler av!

 

För övrigt så får väl ordet nöjd sammanfatta dagen...jag får ju lätt för mig att det skall bli ett blått band...1:a med CK i unghundsklass är ju snäppet bättre...mycket bättre!

  

så då blev det ju till att öppna börsen och köpa rosetter, Ck rosetten fick jag men 1:a pris och 1:a placering fick jag köpa....men i dom valörerna lättar man gärna på lädret Flört

 

   

broder Aragon fick en slät etta, bra jobbat! 

  

sen i bästa hanhundsklass så tyckte domaren att han kunde gå hem och växa på sig...nämen vad konstigt! *asg*

vi är så glada att han får springa ett varv med dom stora grabbarna...det lever vi länge på!

Odenhills Garcon blev bästa championhane och Jim och Rocky kom på en hedrande andra plats, stort grattis!     

  

Odenhills Garcon

  

Bernerdalens Rock´n roll King

Nellie kom tvåa i öppenklasstikar efter ettan  Brånslättens Tuttan Tvärslå

stort grattis till er oxå! båda med CK

  


Brånslättens Tuttan Tvärslå

  


kramkalas

 

Gangsterluvans Nellie Niagara 

  


BIR Doremis Xam-Bafin BIM Odenhills Garcon


                                Grattis Linnéa & Gunilla!!!


Gangsterluvans Indra Isdotter bästa veteran med HP så det blev en sväng i finalringen två gånger för henne....men där blev det ingen placering.

 

Gangsterluvans Nobla Nicolett har jag ingen koll på vilken placering hon fick, men hon var med i vår avelsgrupp eftersom hom är Indras dotter och Astons halvsyster....och Heras mamma.....tjocka släkten!Flört

 Lovahagens Ellie Enchanted tog tikcertet....stort grattis till er och till stolta farmor Glad

Brånslättens Sverre Stjärnskott kammade hem hanhundscertet, han är riktigt snygg så man kan ju fundera varför jag inte har nån bild på honom? men stort grattis även till er!   

   

Min mor Berit, Astons mattemor kom och kollade in sin skyddsling....hon blev helt betagen....och förundrad....och brydd...och...bla bla bla när hon bekantade sig med Maxen...som var SÅ stor och SÅÅÅ lugn......

   

ja ja men nu har vi kommit fram till att min hund är en plusmeny...extra allt! *asg*

extra glad, extra vild, extra pigg.....listan kan göras lång!   

resultaten kan ni som vanligt läsa på Ullabellas sida ( Anneli) jag kanske har missat nån placering eller skrivit fel men men...hålla koll är inte min stora grej Flört


På kvällen samlades vi 8 personer och 9 hundar för att avrunda dagens äventyr och som vanligt så hade vi trevligt så det förslår, tack kamrater för en trevlig kväll med många gapskratt.....och glöm inte att även en tax kan bli förnärmad......

    

ha det bra / AC


.....hoppsan , jag glömde visst Astons kritik, här kommer den:

maskulin helhet

ganska bra huvud

önskas dock bättre uttryck

något lösa läppar

tillräcklig hals

bra rygglinje

passande vinklar fram & bak

utmärkt benstomme

utmärkt kropp

inte i bästa päls idag

bra färgmärken

behöver bli fastare i knäleden i rörelse

rör sig bra fram


domare Hannele Jokisilta Finland


mattes funderingar och duracellens ystra krumsprång i vardagslivet ......och så kom lilla fisen .......duracellens raka motsats ......som en liten snusförnuftig farbror ♥

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

översätt bloggen

RSS

Följ bloggen

Följ Aston & Lukas med Blogkeen
Följ Aston & Lukas med Bloglovin'

Facebook

         
                               

   
 

                       

 

           

                                                 

                                                         

                                                         


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se