Aston & Lukas

Direktlänk till inlägg 7 november 2012

hur mycket galenskap ska man tåla? 7/11

Av AnnCatrin - 7 november 2012 19:30

Hallå!
Härliga höst eller?


 
Nog är det lätt att hålla sig för skratt mellan varven .........ska vi ändå ha vinter så låt marken frysa till, nu är det nog med lera och elände!
Åt vilket håll man än vandrar i dessa skogar så nog tusan ska det passeras ett dyhål eller flera till dom fybentas förtjusning .........matte är mindre glad men som tur är så finns det några bäckar att skölja av sig i längs vägen så det brukar faktiskt inte vara så farligt innan man är hemma igen.
Häromdagen fann vi på en ny väg, en nyanlagd skogsväg tackar man inte nej till


 
i dessa krokar har vi uppenbarligen inte varit på ett tag när dom hunnit bygga en hel väg utan vår vetskap   kan ju bero på den misstänkta stora blaffan vi ramlade över vid skogshyggeskanten ........HUA, kan det ha varit en björn ????  
Det ligger ju inte direkt på topplistan att stöta på en nalle i skogen så då tassar man runt på andra marker ........................för nallen håller sig väl på samma ställe hoppas jag??
Hur som haver så blev det helt perfekt med denna nya väg, att man kan gå runt utan att måsta vända är ju alltid trevligt, ca 8,5 km blev den "nya rundan"
 http://kartor.eniro.se/m/9KlHk
Så idag vandrade vi iväg igen, aningen tveksamt med tanke på stormbyarna .........................så kul är det inte med stora tallar längs ett hygge, Hua, det kändes som att dom låg raklång i vinden mellan varven!
 
välvädrade öron blev det iallafall i motvinden   idag kom vi från motsatt håll så det som var en lång utförsbacke förra svängen blev nu en gigantisk mördaruppförsbacke från andra hållet ..........KONSTIGT!   
  


 
Tur som en tokig hade jag iallafall, det har ju varit kallt på nätterna så högen med älg eller nötben som någon dumpat vid vägen fick jag syn på först ..........dom luktar väl inte så mycket i fryst tillstånd så med tjo och tjim började jag galoppera iväg och hundarna något fundersamma på ett led efter.............................. hade Lukas fått syn på den skattgömman hade vi nog varit i skogen än, han blir helt fanatisk när han får ben, och hitta på dom i skogen hade han nog gillat, det var uppenbart att det var slaktavfall, synd på så fina märgben!
På bilden tuggar han på en av alla pinnar han hittar på våra vandringar ........tänk om han vetat vad matte lurade honom att springa förbi!
Det blir koppel på där nästa gång   
 
Den här granen låg här sist oxå, tur det för annars hade det blivit än mer läskigt i stormbyarna!
Ljudböcker strömmar i örat i en aldrig sinande ström ....................... fick tips på Hammarbyserien så nu är dom lyssnade till, mycket bra! Den danska serien jag lyssnade på före var ju oxå bra, snäppet bättre faktiskt, det blir lite vemodigt när man måste lämna karaktärerna för att lära känna nya.
Nu har jag börjat med en annan serie, det är sju böcker och handlingen förlagd till Sundsvall.
"Axberg & Jensen" lite trög start men det blir nog bra, ett extra plus för att man känner igen miljöerna   


Lite mysigt är det allt med mörkret när man kan tända ljus och kura upp sig i soffan för lite hockey.
 
Heja Timrå!
 
bästa sakletaren Ulrika snoka reda på en segerbadenpulka för 250 riksdaler, alldeles lagomt pris, jag hade ju tänkt köpa en vanlig plaspulka men denna är ju mycket bättre om man vill lägga i lite tyngd ........eller fika kanske?     
Aston kommer att tycka att det är hysteriskt roligt att dra pulka ........det är ju typ det sinnestillstånd som är normalläge för honom ............ med tanke på hur han är när han ska dra kärra så förväntar jag mig samma entuiasm när det gäller pulkan oxå!
Stolleprov tänker Lukas säkert ........hur mycket galenskap skall man måsta tåla i detta huset????
   


en hel del när man delar matte med " the crazy one"   
ha det bra! / AC
 

 
ANNONS
 
Camilla

Camilla

7 november 2012 19:53

Vi vill också hänga med på eran nyfunna väg .. hojta till en måndag eller fredag så är Flipp och jag på.
Men nog kan man önska mer av vädret .. skönt då det frysit på så de inte kommer hem med lera hängandes överallt.
FB ... Ja, va fan ska man säga om det då???? Är snart på gränsen för vad jag tycker är ok i uppförande ... Vuxna människor som beter sig som om de satt i sandlåda ... !!! skamligt.
Höres/ Camilla

http://www.tuffa.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av AnnCatrin - 26 februari 2014 22:23

jag förnyar mig och byter blogg!häng med till den nya!  http://acufoto.wordpress.com ...

Av AnnCatrin - 20 februari 2014 14:00

Hallå!   Ytterligare ett år av galenskaper att lägga till handlingarna och jag bara kräver att han blir lika gammal som sin mor, dvs 12 år .........så vi har många år kvar av stolleprov!Tur att jag väljer själv vart jag lägger fokus ........... kunde...

Av AnnCatrin - 7 februari 2014 22:30

Hallå!Hur kan man bli valpsugen så här hux flux när man ingen valp ska ha???Vilken tur att man kan få sig en dos valpmys i en annan kommun så att man klarar sig ett tag ........... för dom är ju inte valpar för evigt .......... som på beställning bli...

Av AnnCatrin - 30 januari 2014 20:41

Hallå!Jajamän, nu har vi stökat undan januari,även om jag känner mig lite missnöjd med vädret så är det bara att gilla läget ........ det är då tusan vad solen håller sig borta ........ men då borde vi ha tillgodo när sommaren kommer tycker jag!Men t...

Av AnnCatrin - 19 januari 2014 08:13

Godmorgon!Uppe med tuppen ........ja allt är ju relativt, men att kliva upp 7.30 är i allafall tidigt i min sinnevärld .......... men så får det bli när man ska jobba, hundarna måste få mat och vila magen efter det, sen kan vi promma innan jag åker p...


mattes funderingar och duracellens ystra krumsprång i vardagslivet ......och så kom lilla fisen .......duracellens raka motsats ......som en liten snusförnuftig farbror ♥

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

översätt bloggen

RSS

Följ bloggen

Följ Aston & Lukas med Blogkeen
Följ Aston & Lukas med Bloglovin'

Facebook

         
                               

   
 

                       

 

           

                                                 

                                                         

                                                         


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se