Aston & Lukas

Direktlänk till inlägg 30 november 2013

vem tror han att han är ???? 30/11

Av AnnCatrin - 30 november 2013 08:45

Hallå & trevlig advent på er!!
Fick ett bryskt uppvaknande här på morgonkvisten, Aston Martin tyckte han skulle skoja till det lite och kom på hans mindre smidiga sätt uppflygande i sängen .......tätt följd av liten farbror som inte alls tycker att Aston ska rumstrera om på hans domäner .......som att vakna till att en elefanthjord stormar in, A`phu!
Anledning till denna cirkus var att han behövde göra nr 2 ........ja inte vet jag, men jag skulle då inte kunna studsa runt på detta vis om jag var nödig!   
Men nu är ordningen återställd, om än i fel ordning, det brukar vara frulle först och toa sen.

 
Vad var det som hände igårkväll undrar många ????? hur kunde den där falsksjungande svärmorsdrömmen gå till final i idol????? 
Jag brukar bara titta på idol med ett halvt öga, men denna säsong har jag faktiskt haft en favorit, och jag som många andra tokiga medelålders kärringar har gått bananas och helt tappat huvudet över denna vackra uppenbarelse Kevin Walker ........för det är väl så ni ser på det ni som vet ???
Jag tror helt ärligt att folk blir förvirrade av hans personlighet, kan någon verkligen vara så ödmjuk och trevlig vecka efter vecka, vad är det för fel på karln??
I dagens samhälle är vi inte vana vid människor som inte tar för sig eller som till varje pris skall sätta sig själv i första rummet .......... vi lever i statusuppdateringarnas gyllene era, där vi vet vad alla gör, vart dom åker, vad dom äter, vad dom retar sig på ......... då kan väl inte nån bara stå där fredag efter fredag och bara se så glad, lycklig och tacksam ut ????
Och det är väl där förvirringen kommer in för dom som inte förstår .........det är inte utsidan som tagit Kevin till final ........det är faktiskt insidan, och om man för en stund stannar upp och tänker efter så har han ju faktiskt blivit uttagen av juryn .........och han kan sjunga, annars skulle han inte vara där han är, sen att han inte alltid får till det i direktsändning är en annan femma.
När han nu begåvats med denna fantastiska personlighet som går rakt in i hjärtat på folk så betyder nog det att han är här för att lära oss något .......... att bromsa bandet, stanna upp en stund för eftertanke och åtminstone hitta en positiv sak att fokusera på.
För visst är det väl så, att gemene man kan dela statusuppdateringar & tidningsartiklar om mobbing och uppröra sig med det grövsta vad hemskt det är ........ och i nästa andetag spy galla över Kevin som verkligen inte gjort något eller någon förnär, som utanför sin egen kontroll blir lyft framåt av en stor del av svenska folket bara för att han berör ........ jag tror faktiskt vi behöver honom för att förstå hur livet kan vara !
Aldrig någonsin har någon i idols historia fått så mycket kritik under programmets gång, för att inte tala om alla skriverier om hurvida han ska satsa på fotbollen istället och om hur han blivit särbehandlad ........men HALLÅ!  Då är helt plötsligt allt som står i nätblaskan sant ...... 
Tänk att en person kan provocera så många bara genom att vara trevlig och ödmjuk. det säger väl en hel del om vart mänskligheten är på väg eller??
Alla deltagare i idol har förtjänat sin plats ........hur många minns vi när lamporna har slocknat?
Många av oss som bor här i Sundsvall ser en varm glad kille och en förebild som inspirierar små barn på deras knatteträningar, som kan ge ett hopp om att man kan få göra det man brinner för ....... och man måste inte alltid välja .......har man möjlighet att få göra flera saker varför tveka ??
Är det inte bara så typiskt svenskt att reta upp sig på någon som verkar så j-vla präktig ???
Att kasta ut nåt dräpande på sin status bara för att tala om att " bara så att ni vet ni som inget fattar, typ "
Jag har köpt hela konceptet Kevin Walker, utan knussel, jag tycker att han är en fantastisk människa och en god förebild för både stora och små, han är en bra ambassadör för vår stad, vi har en annan kändis här i stan som säkert är jätteduktig på det han gör ........men om han berör mej? ....nja, kan man inte ge en intervju om inte allt smink sitter som en smäck och topparna inte är tillräckligt rosa då blir det för mej ganska plastigt, men han har sina fans och jag skulle inte drömma om att tala om för dom vad dom ska tycka och känna.

Idag ska jag jobba på mitt "andra ställe" en gruppbostad i en annan del av Granloholm, vi har börjat med avancerad schemaplanering vilket innebär att vi kan lägga arbetspass på andra ställen än vårt eget.
Jag har fått till så löjligt bra schema så det är inte klokt!
jag har i princip varit ledig i tre veckor, har gjort nåt pass på helgen, förutom förra helgen då jag var helt ledig och styrde kosan mot STHLM för avelskonferens.
Mycket lärorikt även om det blev lite korvstoppning, men det var många olika föreläsare och ingen höll på längre än en timme så det funkade faktiskt hyfsat att sitta och lyssna i två hela dagar.

Lukas klobrott läker sakta tycker jag, men om man googlar så verkar det inte vara gjort i en handvändning att få det att läka, han får ha bandage på natten så att han inte ska slicka, på dagarna går det bra, jag har blivit en hejare på snygga bandage måste jag få skryta om faktiskt!

Nä, nu är det dags för prommis innan jag ska dra iväg!

PS ........ tänk vad många fler glada människor man skulle se om man vände vissa upp och ner så att mungiporna kom åt rätt håll ..........   

Ha det som ni vill ha det! / AC


 
 
Ute på landet med hundar & höns

Ute på landet med hundar & höns

3 december 2013 15:22

Ååååh ännu en Sennen blogg :D Jag läser Susannes blogg om Ronja & Skorpan sedan långt tillbaka på Quilas tid. Älskar denna fantastiskt fina ras.

http://www.annaslantligaliv.blogg.se

 
why use a practice dissertation writing handling?

why use a practice dissertation writing handling?

2 augusti 2016 19:33

This story is interesting. I like your blog. I am waiting for new post from you.

http://dissertationwriting.services

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av AnnCatrin - 26 februari 2014 22:23

jag förnyar mig och byter blogg!häng med till den nya!  http://acufoto.wordpress.com ...

Av AnnCatrin - 20 februari 2014 14:00

Hallå!   Ytterligare ett år av galenskaper att lägga till handlingarna och jag bara kräver att han blir lika gammal som sin mor, dvs 12 år .........så vi har många år kvar av stolleprov!Tur att jag väljer själv vart jag lägger fokus ........... kunde...

Av AnnCatrin - 7 februari 2014 22:30

Hallå!Hur kan man bli valpsugen så här hux flux när man ingen valp ska ha???Vilken tur att man kan få sig en dos valpmys i en annan kommun så att man klarar sig ett tag ........... för dom är ju inte valpar för evigt .......... som på beställning bli...

Av AnnCatrin - 30 januari 2014 20:41

Hallå!Jajamän, nu har vi stökat undan januari,även om jag känner mig lite missnöjd med vädret så är det bara att gilla läget ........ det är då tusan vad solen håller sig borta ........ men då borde vi ha tillgodo när sommaren kommer tycker jag!Men t...

Av AnnCatrin - 19 januari 2014 08:13

Godmorgon!Uppe med tuppen ........ja allt är ju relativt, men att kliva upp 7.30 är i allafall tidigt i min sinnevärld .......... men så får det bli när man ska jobba, hundarna måste få mat och vila magen efter det, sen kan vi promma innan jag åker p...


mattes funderingar och duracellens ystra krumsprång i vardagslivet ......och så kom lilla fisen .......duracellens raka motsats ......som en liten snusförnuftig farbror ♥

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2013 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

översätt bloggen

RSS

Facebook

         
                               

   








 

                       

 

           

                                                 

                                                         

                                                         


Skapa flashcards