Aston & Lukas

Direktlänk till inlägg 8 maj 2009

tvångsblogg! 8/5

Av AnnCatrin - 8 maj 2009 20:04

hallå!
känner mig manad att klämma in några rader idag eftersom det har varit tunt på den fronten nån dag, den senaste bloggen jag skrev försvann ju i cyberrymden så jag klämde in några snabba rader på morgonen efter istället och som en uppmärksam läsare genast upptäckte faktafel i......ja, men i orginalversionen av bloggen så hade jag INTE skrivit att giffarna hade hemmamatch (för jag hade faktiskt den matchen på bevakning på sportbladet oxå), jag lovar att jag ska hålla bättre koll på giffarnas återtåg till allsvenskan framöver......så att mina läsare som har stenkoll på giffarna kan känna sig lugna.....*asg*
Annars så har det varit samma lika som dom flesta dagar, händer inte mycket, hunden har varit själv i två dagar, först på onsdag då jag var på kurs hela dagen, vi tog en rejäl promenad på morgonen och sen åkte hussen hem på lunchen och gick till skogen med honom, där hade en hök jagat en skata precis ovanför huvudet på hussen, han kände nästan vingspetsen i skallen så både han och hunden hade hukat sig och funderat vad som hände ;0)
skatan hade flugit in i en björk och klarat sig med blotta förskräckelsen.
Igår jobbade jag så då blev det en lång promenad på morgonen och sen tog jag rast vid 13-tiden och åkte hem till honom. det funkar bra att lämna honom själv, skulle vara jobbigt om han stod vid dörren och skulle med, men jag säger att jag ska åka och jobba och du ska stanna så då ligger han kvar och gör ingen ansats till att kliva upp.
sen ska väl ordningen vara återställd och modern hemkommen från Malmö så att dagisplatsen står till förfogande igen.
På onsdag var vi på ringträning och det får väl räknas till gamla nyheter för er som läser kamraternas bloggar men det kan ju vara nån som bara läser min så här kommer en liten rapport........ vi hade storfrämmande från Hasselaskogarna av Olga med matte......och hur gott luktade den lilla damen på en skala? ( Olga alltså, matten luktade säkert oxå gott men var inte lika intressant)
Och sen att matten "råkade" tappa köttbullar gjorde ju inte saken bättre, den fläcken där det legat köttbullar var extremt intressant HELA kvällen.....hmmm, har pratat med Anneli idag och hon tycker att jag ska prova med köttbullar jag oxå......eller varför inte oxhjärpar?!
Då kanske hunden tycker matte är mer intressant än söta Oga?

trasan i högsta hugg när det är snygga brudar i sikte....ingen direkt höjdare ur raggningssynpunkt att vara plaskblöt av dreggel men vad vet jag, jag är inte hund......;0)

en av kärlekarna, söta Tuffa....vad var det nu du sa att Tuffa så ut som ibland Camilla.....hmmm, jag kommer inte ihåg......*asg*

den andra stora kärleken ljuvliga Olga, som behagade lukta som en höglöpande tik, fy på dig Olga som förvrider sinnet på min hund och får honom att bete sig som han har skallen full med gröt och varken ser eller hör nåt annat......hmfrp......

tjejer...åh åh åh tjejer.......men glöm det grabben, med en etta på frambenet så förblir det en ljuvlig dröm ;0)

framsteg? typ nej, fröknarna Charina & Maria hyttade med fingret.........;0)
hmmm....var det inte jag som skrev att det gick SÅÅ bra så det var inte klokt......den bloggen är nu raderad ;0)

Allvarligt så var jag helt ledbruten dagen efter, att hunden gör tvära vansinnesryck för att ena gången komma framåt för att uppvakta Tuffa, och sen som en galning göra ett tokryck bakåt för att komma närmare Olga , det har jag inte kropp för!

Här har jag fått bannor att jag ska sträcka på ryggen.....tjusigt....får ta med mig ett järnspett och lite silvertejp så ska vi nog få ordning på hållningen!

det fanns några glimtar av kontakt tydligen men det kändes INTE så.
Till och med "fröknarna" var förundrade....han brukar ju varva ner efter nån halvtimme, japp.....brukar göra det men INTE idag.
Men vi är iallafall hejare på att gå ett L och ett T....hoppas verkligen att det kommer på nån utställning så man får briljera att man kan ;0)......eller inte....juniorhandling har jag kanske vuxit ikapp och förbi för längesedan.....det är där dom går i bokstäver ;0)

Tuffa med matte

Olga med matte
Idag har vi varit på en skön skogspromenad, härligt att kunna gå på stigar som helt plötsligt förvandlades till skidspår vintertid, men nu är dom "våra" igen.
har en bra runda som vi går, den är extremt kuperad, så att gå ut i terrängen för att träna alla muskler känns helt menningslöst, iallfall jag har fullt sjå att ta mig fram på den så kallade stigen.
men jag tycker inte om slutet på den för vi kommer ut på elljusspåret så idag var vi stigletare och hittade en avstickare in i skogen igen, vi gick ett "U" nåt extra poäng borde väl den bokstaven ge eller?

Och helt plötsligt så satt det en skylt på ett träd som visade vägen hem, ingen fara att yra iväg åt fel håll här inte !
Inte för att jag är rädd att gå vilse, har bra koll i skogen men ge mig en vägbeskrivning i tätort och jag villar bort mig direkt, då finns det ingen inbyggd GPS minsann.

hemma försökte vi oss på  ett tjusigt kort i rabatten men vi får nog lägga ner lite mer energi i det projektet.
nä nu får det räcka för idag, nu ska jag somna i soffan framför hockey´n......kan man hoppas på en vinst eller kan man somna i lugn och ro?
imorgon är det jobb igen.
ha en skön helg / AC

 
 
Anne-lie

Anne-lie

8 maj 2009 21:56

Hallå !!
Kan förstå att Aston har fullt upp med så snygga tjejer som Tuffa och Olga är !! Natus är lite avis, han vill också träffa brudar. Jezzie räknas inte tycker Natus, hon är mer som en stora syster. Vägde Natus idag och inte har han ökat något i vikt, fattar inte varför det inte händer något. 51,7 kg !! Han har vägt 52,5 kg förut och redan då var han för tunn !! Dessa pojk hormoner tar visst död på alla kalorier !!
Ha en fin helg
Kram Anne-Lie

http://www.jezzieochnatus.se

 
camilla

camilla

8 maj 2009 22:34

*ASG*.. Gissa om jag höll på att sätta ostkrokarna i halsen några rader ner i din blogg ...
Jag skulle bli lynchad om någon förstod dig, så tyst på dig. *asg*.
För att spara på kroppen din så skulle ju du gå framför oss , men då kommer väl fröknarna och ska rumstera om i ringen antar jag , ta du med järpar till nästa gång , själv funderar jag på om jag ska göra några köttfärslimpor att ta med då borde man väl bli poppis.
Praktiskt med en liten vägvisare måste jag säga , då skulle nog till och med jag kunna hitta hem.
Ta´t lugnt nu på jobbet så hörs vi något.
kram Camilla

http://www.mills.zoomin.se

 
Ingen bild

Isabelle

8 maj 2009 22:42

*ler* kan man inte få se er göra ett Ö eller någon sådan rolig bokstav i ringen nästa gång? ;-) DET hade varit underhållande :-D Men, de är väl så det är.. det ska inte gå klockrent varenda gång för då lär man sig inte uppskatta de bra gångerna.. eller nått :-D Här hemma är det vila som gäller.. Ha det bäst! Kram från oss!

 
Anneli

Anneli

8 maj 2009 23:19

Haha...ja du...jag verkar ju inte lukta godare än brudarna iallafall.

Ja oxjärpar blir nog populärt tror jag ;-)Det borde ju kunna konkurera med tjejerna ,tycker man...men som sagt...vad vet vi ??
Vem bryr sig väl om järpar när det finns läckra brudar i närheten... :D

Perfekt med en skylt som visar vägen hem - mitt i skogen...det skulle jag uppskatta :D
Jag har ingen GPS inbyggd alls...inte i något läge...du kommer väl ihåg det jag berättade om Göteborg *asg*

Ta det lugnt på jobbet nu.
Kramkram Anneli

http://maximilian.panatet.se

 
Rosie & Harry

Rosie & Harry

9 maj 2009 10:57

Visst är det kul att få träna lite innan man går in i en tävling, sen får man ju hoppas att de är lika bra som det var när man tränade. Det ser verkligen ut som ni ALLA har haft det jätte roligt. Ni får ha det så gott och ha en trevlig helg, kjamen från oss i Ronneby

http://bearclaw.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av AnnCatrin - 26 februari 2014 22:23

jag förnyar mig och byter blogg!häng med till den nya!  http://acufoto.wordpress.com ...

Av AnnCatrin - 20 februari 2014 14:00

Hallå!   Ytterligare ett år av galenskaper att lägga till handlingarna och jag bara kräver att han blir lika gammal som sin mor, dvs 12 år .........så vi har många år kvar av stolleprov!Tur att jag väljer själv vart jag lägger fokus ........... kunde...

Av AnnCatrin - 7 februari 2014 22:30

Hallå!Hur kan man bli valpsugen så här hux flux när man ingen valp ska ha???Vilken tur att man kan få sig en dos valpmys i en annan kommun så att man klarar sig ett tag ........... för dom är ju inte valpar för evigt .......... som på beställning bli...

Av AnnCatrin - 30 januari 2014 20:41

Hallå!Jajamän, nu har vi stökat undan januari,även om jag känner mig lite missnöjd med vädret så är det bara att gilla läget ........ det är då tusan vad solen håller sig borta ........ men då borde vi ha tillgodo när sommaren kommer tycker jag!Men t...

Av AnnCatrin - 19 januari 2014 08:13

Godmorgon!Uppe med tuppen ........ja allt är ju relativt, men att kliva upp 7.30 är i allafall tidigt i min sinnevärld .......... men så får det bli när man ska jobba, hundarna måste få mat och vila magen efter det, sen kan vi promma innan jag åker p...


mattes funderingar och duracellens ystra krumsprång i vardagslivet ......och så kom lilla fisen .......duracellens raka motsats ......som en liten snusförnuftig farbror ♥

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

översätt bloggen

RSS

Facebook

         
                               

   








 

                       

 

           

                                                 

                                                         

                                                         


Ovido - Quiz & Flashcards