Aston & Lukas

Direktlänk till inlägg 19 september 2009

Ankor & valpar 19/9

Av AnnCatrin - 19 september 2009 23:11

   Hallå och godkväll!

hörrni! visst är det väl märkligt och alltid lika förvånade och chockerande att det finns alla sorters människor?! själv lever man i den tron att man tillhör medelkategorin i landet lagomt.....men ibland överträffar verkligheten dikten...big time!

Det finns dom som definitivt inte lever under kategorin lagomt är bäst....inte ens i närheten vill jag lova....men ok, vem är jag att döma en medmänniska, var och en är salig i sin tro om livets kringelkrokar......MEN.....jag höll på trilla ur soffan när jag skulle ta min powernapp efter väl förrättat dyngspass på jobbet och svenska Hollywoodfruar dyker upp i rutan...Näe, jag är inte avundsjuk...bara sjukt förundrad över vad som rör sig bakom pannbenet på Anna Anka.......ja ja synd för för henne att hon har det SÅÅÅ jobbigt i tillvaron, hon måste hänga med maken på alla shower i deras simpla privatplan....livet är en prövning för vissa....sen så skulle hon visst nästla sig in i den svenska politiken oxå och få ett stopp på alla töntiga svenska män som envisas med att hjälpa till i hemmet....GO GIRL! .......blir man inte helt förundrad så säg?

Nä, jag påtar nog på jag med mitt medelsvenssonliv, fäller inga tårar för att jag inte har ett privatplan som tar mig runt närhelst jag önskar...helt allvarligt så finns inte ens den tanken i fantasins värld....en turnébuss kan vi skoja om...men ett flygplan...hejdare Rejdar...där tog till och med fantasin slut Förvånad

men grejen med sådana program är ju att man ska förfasa sig...och sen slaviskt följa fortsättningen så att man kan förfasa sig lite till.....Flört

Det räcker så bra med att jag snöat in på kändisdjungeln....som alla tycker är skit och alla har en åsikt om......och hur kan man ha en åsikt om man inte följer programmet?

det är lite skämmigt lite till mans att tillstå att man följer vissa program...och definitivt dom som inte får så bra kritik......so what? vad gör man inte för att slippa undan andra mindre roliga sysslor....som hushållsarbete tex.Cool

På kvällskvisten fick vi celebert besök att Hasselaborna...alla utom Olga som redan är provisorisk stadsjänta.....

Ja´och detta kan ju bara sluta på ett sätt....med en plaskblöt valp...en duracell på högvarv och en Max & Tricko som tar det hela med ro....

Anneli har FRIVILLGT och utan vapenhot lagt in en förfrågan om att få ha min hund till helgen när vi far bort......ja ja.....du vet inte vad du ber om kvinna!

Förhoppningsvis så orkar han inte hålla samma höga tempo hela helgen......som parantes kan nämnas att han lyckades hänga av sovrumsdörren av pur lycka när jag kom hem imorse......

   
  

  

nu vet jag inte varför bilden på Aston överst blev så liten......men poängen var att dom är otroligt lika i uttrycket Aston & Otto...lite trötta sorgsna ögon som valp....men lugn du Anneli....det behöver inte vila några ledsamheter för det....Tungan ute...har bytt ut bilden....så nu är den stor på Aston!

  


  

Alltså han ser ut som en anabola megavalp, men är mager som en skrika ! Pälsen är hur tjock som helst, som afrokrull, utan att lägga några rasistiska värderingar i det ordet!

  

Maxen, han spelar i en egen division ;0)

  

Min hund tyckte inte att det var nåt speciellt att det kom en valp......eller hur!

en liten glimt av det nya golvet kan oxå skönjas!

  

i love you!

  

hmmm...varför är alla valpar så blöta nu för tiden????

  

Max

  

Max hittade sin själsfrände i Magnus som kan ligga i timmar på golvet och tjusa.....

  

tjött!

  

yes, han är vaken igen!

  

mmmmm.......luktar gott!

Otto avslutar kvällen med nåt som ser ut som en snigel.....har zoomat och det verkar vara nåt annat......annars kanske Otto är ett lika bra alternativ som en myskanka i snigeljakten!

Myskankor & lyxankor....nån enstaka krake har väl oxå kallat mig för ankan i min ungdom......dock på det ordinära jordnära planetFlört

ha de ´bra / AC






 
 
Stina

Stina

20 september 2009 01:33

Har totalt missat de där "hårt arbetande husfruarnas show", när går det?? Man kanske ska fastna i den också?? Idol är väl också "inte nåt man ser" men jag ser då alla program utan att blinka!! Kärringa mot strömmen...ho paddlar på ho!!!
Dina bilder här vill inte visa sig för mig just :( nu så jag återkommer. Lugn!! Det är INTE din dator det är fel på!!

Tack för mailet och du kan nog skicka dem till ägarinnan är jag övertygad om. Hon kommer bli glaaaad!!! Tack igen å tack å tack...å gonatt!
Kram

http://www.lundbackensdiamanter.se

 
Sandra

Sandra

20 september 2009 11:15

Så härliga bilder! Spännande det där med Anna Anka, jag har missat detta program helt och hållet förstår inte hur jag kunnat göra det.. När går det? måste ju nästan tar mig en titt ;)..

Ha det fint!
kram

http://lanquist.bloggagratis.se

 
Anneli

Anneli

20 september 2009 13:30

Hallå där !

Haha...nä Aston vill inte alls ha en alldeles EGEN valp...JO DET VILL HAN *asg* Man skulle ju kunna tro att Otto nyss duschat eller så :D

Jag tror inte att han pallar med att haka av några dörrar här nästa helg :D Och för den delen så är ju Maxen hemma och håller Aston pastorn lugn och sansad ;) Tror du inte ? :)

Jag halkade bara in på Hollywoodfruar en stund och maken till skitprat har sällan skådat....hon kan fru Anna.. Hon kan gott hålla sig i storebrorslandet USA.
Jag kollar också på kädisdjungeln...utan att skämmas ;)

Kramkram Anneli

http://www.maximilian.panatet.se

 
camilla

camilla

20 september 2009 14:27

Haha , att det finns likheter mellan Aston och Dag-Otto , det tog ju inte många sekunder för Anneli och oss att inse *s* men eftersom att Aston är världens gladaste skit och att han dessutom tillhör kategorin snygg så är det ju inte alls helt fel att likna honom .
Ja och så var det ju det här med Fru Anka , jag satt självklart och såg eländet , jisses vilken kivnna ....hon tar då alla priser , men dom vet nog vad dom gjorde TV 3 då dom valde att ha henne med , hon är ju på allas läppar just nu och det ger ju mängder med tittarsiffror .
Och självklart så ser jag kändisdjungeln också , utan att skämmas , nu börjar dom ju komma ur smekmånaden också och det blir lite diskussioner , tänk jag tror Jannike kommer att komma längre än vad jag hade kunnat föreställa mig iallafall .
Kram Camilla

http://www.mills.zoomin.se

 
Ingen bild

Isabelle

20 september 2009 16:36

Hehe, jag minns att "någon" kallade en viss valp på en viss bild för "sumobrottare" en gång i tiden :-D Det är ju det där med pälsmängden :-D Bernervalpar är ju så himla söta! Men gudars så snabbt de växer! Och så fort tiden går! Fast ibland går ju tiden oliiidlig sakta också.. som när man väntar valp :-)
Har inte följt programmen du skriver om iom att det har varit ganska hektiskt den senaste tiden så jag bara missar ju allt på tv, men såg precis reklam om programmet Inlåst som kommer snart... Det ska bli intressant att se på om tid finnes :-) När ska man hinna jobba och plugga tro? :-D Får anpassa mina tider bättre så att det hinns ses viktiga program på tvn med :-)
Ha det så skojsigt hos Lena!

 
Ingen bild

Anne-Lie

21 september 2009 08:36

Hallå !!
Man skulle kunna tro att Natus hade varit och nosat på den lillla otroligt söta Otto !! jag menar plaskblöt kille ..!!
Fina kort på fina vovvar..

Ja du detta med Fru Anka man blir bara lite förvånad hur människor kan vara.. herregud man vill bara ta ner henne till en vanlig vardag.. kom hem till mej och kolla hur det verkliga livet är.. undra hur hon skulle stå ut med ett ostädat hem fullt med hundhår och en slemmig hund..????
Jag har nog hellre mitt liv trots allt.. känns liksom mera värdefullt ändå. Det ytliga och"vackra" livet har nog inte samma värdefulla innehåll, eller vad tror du frun ??

Ha det bra i det vackra höstvädret.
Kram Anne-Lie

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av AnnCatrin - 26 februari 2014 22:23

jag förnyar mig och byter blogg!häng med till den nya!  http://acufoto.wordpress.com ...

Av AnnCatrin - 20 februari 2014 14:00

Hallå!   Ytterligare ett år av galenskaper att lägga till handlingarna och jag bara kräver att han blir lika gammal som sin mor, dvs 12 år .........så vi har många år kvar av stolleprov!Tur att jag väljer själv vart jag lägger fokus ........... kunde...

Av AnnCatrin - 7 februari 2014 22:30

Hallå!Hur kan man bli valpsugen så här hux flux när man ingen valp ska ha???Vilken tur att man kan få sig en dos valpmys i en annan kommun så att man klarar sig ett tag ........... för dom är ju inte valpar för evigt .......... som på beställning bli...

Av AnnCatrin - 30 januari 2014 20:41

Hallå!Jajamän, nu har vi stökat undan januari,även om jag känner mig lite missnöjd med vädret så är det bara att gilla läget ........ det är då tusan vad solen håller sig borta ........ men då borde vi ha tillgodo när sommaren kommer tycker jag!Men t...

Av AnnCatrin - 19 januari 2014 08:13

Godmorgon!Uppe med tuppen ........ja allt är ju relativt, men att kliva upp 7.30 är i allafall tidigt i min sinnevärld .......... men så får det bli när man ska jobba, hundarna måste få mat och vila magen efter det, sen kan vi promma innan jag åker p...


mattes funderingar och duracellens ystra krumsprång i vardagslivet ......och så kom lilla fisen .......duracellens raka motsats ......som en liten snusförnuftig farbror ♥

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

översätt bloggen

RSS

Facebook

         
                               

   








 

                       

 

           

                                                 

                                                         

                                                         


Skapa flashcards