Aston & Lukas

Alla inlägg den 4 april 2009

Av AnnCatrin - 4 april 2009 13:40

Hallå!

typ det värsta som kan hända en databeroende medelålders halvrund liten medmänniska har nu hänt.......jag har VIRUS på datorn !!!!
Den är helt översållad enligt dataansvarig ( sonen) och nån illvillig liten kuse ligger i bakgrunden och blockerar så jag kommer inte ut på internet.....
igårkväll flyttade vi över bilder och dokument till den externa hårddisken och idag så ska förhoppningsvis viruset bekämpas......troligen på bekostnad av alla program som är inlagda....jag är inställd på det värsta, dvs att det inte går att fixa....men vi får leva på hoppet!
Idag var det regn och ruskväder när hussen och hunden gick på promenad, gissa vem som stod på bron med blåsen i högsta hugg när dom kom tillbaka ;0) funkade finfint om man bortser från den lilla detaljen att han inte vill ha framtassarna blåsta....vilket elaka matten inte tar ett dugg notis om....;0)
Husvagnen är nu insorterad under mappen "sålda objekt"......om vi får fram den dvs, dom har tänkt sig att komma från Kiruna på onsdag och hämta den, men det vete gudarna......vi hade nog lite otur när vi tänkte då när vi parkerade den.....hade vi inte haft huvé under armen så skulle vi vänt den direkt så att den stod med draget utåt.....lätt att vara efterklok!
Stora pentatältet får fortsätta sina dagar ute på Berga och vintertältet skall troligen neröver någonstans för dom som köpte vagnen ville inte ha några tält.
Det var ju väldigt olyckligt att vi inte la ner campinglivet innan vi fläskade till och bytte vagn......snacka om att köparna gör en riktigt bra affär och vi gör vår sämsta någonsin, men nu vill vi bara bli fri den för det är för mycket pengar som bara står utan att användas så i slutändan så blir det väl bra för oss oxå......men det svider!
Nä, du är det dax att ila in i köket och förbereda dagens middag, fläskfilé och potatisgratäng....såna här gånger duger arbetsdatorn bra trots en skitdålig webbläsare !
hoppas på goda nyheter imorgon när jag kommer hem..."jag har fixat din dator mamsen" !
ha de bra / AC


mattes funderingar och duracellens ystra krumsprång i vardagslivet ......och så kom lilla fisen .......duracellens raka motsats ......som en liten snusförnuftig farbror ♥

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2009 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

översätt bloggen

RSS

Facebook

         
                               

   








 

                       

 

           

                                                 

                                                         

                                                         


Ovido - Quiz & Flashcards