Aston & Lukas

Direktlänk till inlägg 6 april 2010

Äntligen! 6/4

Av AnnCatrin - 6 april 2010 20:53

Hallå!
 
Ja äntligen har Corvette slutat löpa så att vi kunde vandra iväg tillsammans, det är väl en vecka sedan hon stökade undan löpet så litet skeptisk var jag allt om duracellen skulle kunna hålla hormonerna i schack.........men nema problema, han var inte ett dugg intresserad av dom bakre regionerna, man vet aldrig, en del tikar kan tydligen fortsätta att lukta "gott" ett tag, men inte "Korven", det tackar vi för!  
 
Det blev en tungvandrad historia på 2,5 timmar, man fick gå som på lina mitt på stigen, minsta lilla "snedsteg" så trampade man igenom och satt fast i djupsnön.
Så nu är det bara att vänta in att snön försvinner innan det blir några fler långa vandringar på smala stigar.
Både folk och fä kan ju göra illa sig rejält, hundarna fastnar ju när det tar tvärstopp i djupsnön, vi vill inte dra sönder några kroppsdelar nu när utställningssäsongen syns i horisonten.........och naturligtvis inte annars heller! 
 
Vädret lämnar väl en hel del i övrigt att önska, surt och blött så det blev inte många kort tagna....... helt onödigt att släpa med sig kameran, men vem vet, plötsligt så händer det och solen bryter igenom........ fast tyvärr inte idag.
Duracellen var som vanligt överfull av energi, att berner skulle vara en soffpotatis skriver då INTE jag på iallafall.........men som tur är så är det inte fullt ös hela tiden, dom rejsar ett tag sen springer dom sida vid sida som ett strävsamt gammalt par, vi har haft tur som lärt känna Corvette och hennes matte.
Duracellen behöver verkligen inte ha nån hanhund att mäta krafterna med just nu!  en tjej pasar perfekt!
Och "Korven" har hittat sin själsfrände i Aston, han är den enda hunden hon leker med och är intresserad av.
Påsken har som jag tidigare nämnt gått i arbetets tecken, men det kommer nog att behövas ett tillskott när vi ska börja rulla runt riket i jakten på rosetter, nu börjar jag längta faktiskt, det har varit en lång vinter utan roliga aktiviteter så bara för att ska jag kliva upp 03.15 inatt för att följa med Anneli till Strömsholm, hon ska dit med Maxen, Camilla hänger oxå med........ tänk vad vi måste tycka att det är kul att åka bil! ........eller inte men som dom goda kamrater vi är så ställer vi upp som ambulerande sällskapsdamer så att hon slipper åka själv.
Aston har jag precis lämnat av hos mattemor så nu gäller det att komma i säng så att det blir några timmars sömn.
Efter allt arbetande så är jag ledig till tisdag, borträknat ett möte om vårt kostprojekt som jag håller i och ett schemamöte.
Igårkväll var jag förbi hos Camilla och hämtade tillbaka blåsen hon lånat, Kliffen har växt på sig och är fortfarande söt som socker........ett tag till iallafall.........  och Tuffa hon går igång på alla cylindrar när jag kommer, om hon kunde skulle hon krypa innanför skinnet på mig, Camilla påstår att hon är SÅÅ lugn annars....... hmmmm.......ja det är ju ingen direkt nyhet vid det här laget att jag definitivt inte har nån lugnande inverkan på hundar....... tvärtom! Så om ni har nån slöfock liggandes i nåt hörn skicka honom/ henne till mej vetja, då ska ni få se på en lattjolajbans hund fortare än kvickt!
..........sen skulle jag naturligtvis hellre önska att jag hade ett lugnt pedagogiskt inflytande istället.......... 
Nä, nu börjar det bli dax för att hoppa i bingen, det blir en arla morgon!
Ha det bra / AC

 
 
Ingen bild

Isabelle

6 april 2010 21:53

Haha, ja kan du få fart på Maya måntro? Henne är jag på vippen att ge bort gratis till en pensionär med rullator :-D Känns som om hon är 10 år och inte ens 2 år liksom :-)

 
Anneli

Anneli

6 april 2010 22:27

Hallå !
Ni ska ha en guldstjärna tjejer som följer med mig i morgon. Nu får vi äntligen tjattra av oss ett skuss ;)
Ses i gryningen :)
Kramkram Anneli

http://www.skansens.se

 
Ingen bild

Eva Ring

8 april 2010 18:22

Vet inte vad som hände med 7:an???? Han har ju inte direkt några duracell-föräldrar att skylla på - både far och mor är ju lugnen personifierade. Syskonen är ju inga vidare vildbasar. Kan det vara så illa att det var för att han fick spendera sin första timmar här i livet under min tröja? Förlåt, förlåt i så fall - det var inte meningen ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av AnnCatrin - 26 februari 2014 22:23

jag förnyar mig och byter blogg!häng med till den nya!  http://acufoto.wordpress.com ...

Av AnnCatrin - 20 februari 2014 14:00

Hallå!   Ytterligare ett år av galenskaper att lägga till handlingarna och jag bara kräver att han blir lika gammal som sin mor, dvs 12 år .........så vi har många år kvar av stolleprov!Tur att jag väljer själv vart jag lägger fokus ........... kunde...

Av AnnCatrin - 7 februari 2014 22:30

Hallå!Hur kan man bli valpsugen så här hux flux när man ingen valp ska ha???Vilken tur att man kan få sig en dos valpmys i en annan kommun så att man klarar sig ett tag ........... för dom är ju inte valpar för evigt .......... som på beställning bli...

Av AnnCatrin - 30 januari 2014 20:41

Hallå!Jajamän, nu har vi stökat undan januari,även om jag känner mig lite missnöjd med vädret så är det bara att gilla läget ........ det är då tusan vad solen håller sig borta ........ men då borde vi ha tillgodo när sommaren kommer tycker jag!Men t...

Av AnnCatrin - 19 januari 2014 08:13

Godmorgon!Uppe med tuppen ........ja allt är ju relativt, men att kliva upp 7.30 är i allafall tidigt i min sinnevärld .......... men så får det bli när man ska jobba, hundarna måste få mat och vila magen efter det, sen kan vi promma innan jag åker p...


mattes funderingar och duracellens ystra krumsprång i vardagslivet ......och så kom lilla fisen .......duracellens raka motsats ......som en liten snusförnuftig farbror ♥

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< April 2010 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

översätt bloggen

RSS

Facebook

         
                               

   








 

                       

 

           

                                                 

                                                         

                                                         


Skapa flashcards