Aston & Lukas

Direktlänk till inlägg 14 mars 2011

den kommer närmare ......sommaren! 14/3

Av AnnCatrin - 14 mars 2011 14:30

Hallå!
  kul att du är hemma igen lillfisen!
Ja då var man tillbaka i vardagen igen, det glamorösa livet i jakten på flådiga rosetter är över för denna gången ........  Det var visst nån i den närmaste hundkretsen som blivit ifrågasatt av en nära familjemedlem om vad vi pysslade med egentligen ...... "ni vinner ju inga pengar" ......nä, och tur är väl det!
Det är väl nog ändå med spekulationer hit och dit om rätt hund vann, inse scenariot om det skulle vara prispengar inblandat, HUA!
Hur kul det än är med rasspecialer så blir det lite övermäktigt med tre ringar, men förståeligt att det måste vara så pga antalet anmälda hundar, men nog har man ett bättre hum på en "vanlig" utställning   sen kan det tänkas att om man engagerar sig lite mer så kanske man har bättre koll.........eller inte ........men jag kan säga att den som fattades i vår utställningstrio och var kvar på hemmaplan höll på att få dåndimpen när jag sa att vi inte köpt nån katalog .......... ja, men stanna inte hemma då, fylla i kataloger har aldrig varit min och Camillas starka sida .......någonsin!  
Vilken tur att det finns andra som håller koll och lägger ut resultat!
 
bara Aston blir fullpälsad igen så ska han få göra ett försök i vänstervarv oxå .......... bästa busbullen, han kan ju inte gå i pension vid 3 års ålder!
  han är väldigt intresserad av altantaket ......... det hör ju inte till vanligheterna att han kan se vad som händer där uppe!
  det kanske är solstrålarna han suktar efter?   bästa killarna!
 
  den söta lilla valpen har oanade sidor ..........eller inte, det sägs att kameran aldrig ljuger men i detta fall gör den det .........faktiskt! mattes lilla farbror är alltid som en ljuv viol .........  .......även om han ser ut som Cujo ibland!
 

    solen skiner .....hoppas den fortsätter så, nu vill jag ha sommar .......NU ! .....och faktiskt......tiden rullar på ganska snabbt, tyckte jag nyss räknade ner dagar tills månaden mars skulle infalla ......nu har redan halva månaden så när som på nån dag passerat ......snart dax att börja räkna ned inför april månads ankomst .......härligt!
ha det bra / AC


 
 
Camilla

Camilla

14 mars 2011 16:54

Nä, att sitta och plita ner resultat det har vi aldrig varit duktiga på ... kanske få bli nästa ting att ta tag i, men å andra sidan så finns det ju dom som sköter det galant ändå... Anneli får se till att hänga med i fortsättningen så det blir någon ordning.
Men alltså fatta hur mycket snö som finns egentligen .. normalt så är det ju ganska högt upp till det där taket !!... herregud innan allt har smält undan.
Kram Camilla

http://www.tuffa.bloggplatsen.se

 
Stina

Stina

15 mars 2011 22:15

Har precis besökt Camillas blogg och läst...och lika som där är det skandal att jag inte ha "tjöta" mer med er =(( Jättetråkigt tycker jag!

Han ser toppenfin ut lillemannen!! Hann kika liiiiite på honom på håll när ni sprang, men vimsmaja jag hade ju en för mkt att ställa (två totalt) och då är jag radiostyrd! Att sen ha en karl som inte alls skötta sina sysslor (hålla reda på mig så jag håller reda på allt annat...) jadu hör ju!! :P
Nästa gång så sätter jag mig PÅ er så kan jag inget missa! hihi...ajajja!!

Aston i päls vill vi nog inte möta! Han är en mkt fin kille, matte! Och ännu inte klar! Jag vet ju hur "utdömd" Puck var i mina ögon. Jösses när han blev 4 vilken stilig kille det blev!!

Kram Kram

http://www.lundbackensdiamanter.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av AnnCatrin - 26 februari 2014 22:23

jag förnyar mig och byter blogg!häng med till den nya!  http://acufoto.wordpress.com ...

Av AnnCatrin - 20 februari 2014 14:00

Hallå!   Ytterligare ett år av galenskaper att lägga till handlingarna och jag bara kräver att han blir lika gammal som sin mor, dvs 12 år .........så vi har många år kvar av stolleprov!Tur att jag väljer själv vart jag lägger fokus ........... kunde...

Av AnnCatrin - 7 februari 2014 22:30

Hallå!Hur kan man bli valpsugen så här hux flux när man ingen valp ska ha???Vilken tur att man kan få sig en dos valpmys i en annan kommun så att man klarar sig ett tag ........... för dom är ju inte valpar för evigt .......... som på beställning bli...

Av AnnCatrin - 30 januari 2014 20:41

Hallå!Jajamän, nu har vi stökat undan januari,även om jag känner mig lite missnöjd med vädret så är det bara att gilla läget ........ det är då tusan vad solen håller sig borta ........ men då borde vi ha tillgodo när sommaren kommer tycker jag!Men t...

Av AnnCatrin - 19 januari 2014 08:13

Godmorgon!Uppe med tuppen ........ja allt är ju relativt, men att kliva upp 7.30 är i allafall tidigt i min sinnevärld .......... men så får det bli när man ska jobba, hundarna måste få mat och vila magen efter det, sen kan vi promma innan jag åker p...


mattes funderingar och duracellens ystra krumsprång i vardagslivet ......och så kom lilla fisen .......duracellens raka motsats ......som en liten snusförnuftig farbror ♥

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

översätt bloggen

RSS

Facebook

         
                               

   








 

                       

 

           

                                                 

                                                         

                                                         


Ovido - Quiz & Flashcards