Aston & Lukas

Direktlänk till inlägg 4 januari 2012

regntunga skyar 4/1

Av AnnCatrin - 4 januari 2012 10:30

Hallå!

Undrar just jag vilket humör vädergudarna är på ? Om inte regnet står som spön i backen så stormar det, typ pest eller kolera   bara för att man konverterat till antisnöfolket så betyder ju inte det att man fördrar isbelagda gator och orkanvindar ..................... nä, jag tror bestämt att jag ombestämmer mig, jag återgår till den gamla hederliga "jag vill ha kopiösa mängder med snö" inställningen från och med NU ! 
Min enda mission denna lediga vecka var att bada Lukas, kändes inte speciellt lockande ledig dag nummer ett mändag när det regnade som aldrig förr, men sen så, tisdagen började med hyfsat blå himmel så då blev det raka spåret in i duschen på morgonkvisten.
 


Doremis Lucky Luke Kid  17 månader ca 65 cm 44,4 kg

insåg mot tisdag eftermiddagen när jag kände igenom honom för att försäkra mig om att han var torr överallt att jag lyckats med konststycket att blåsa underullen till dreds ................ har hört att det kan bli så men aldrig varit med om det på Aston, men på den här pälsbollen skulle det naturligtvis " lyckas"
japp, det tog sin lilla tid att kamma igenom, men nu så är han representabel igen     
Vi plockade upp Kliff med matte på tisdagen efter badet, vi hade tänkt gå vid Hulistugan men den ligger ju helt fel för att några solstrålar ska visa sig ...................och sol   vill man ha om man ska fota fyrbenta, så Kliffen stuvades in i baksätet och iväg bar det mot Sättna, där är det ju så öppet så solen borde orka fram där ..........................ATTANS & DUBBELATTANS att det skulle komma ett megamoln just då   Näja, hundarna hade kul oavsett väderläge, dom yngre roade sig kungligt och den äldre han hängde med matte han, idag vankades det frolic, men hua om han skulle missa en godisknul .....................bäst att vara nära nära ..............................  Fast sina vana troget så gör han ju några "utfall", bara för att han kan, och för att röra om lite i grytan ........................ Kliff tycker att det är lite halvbesvärligt när han kommer ångande, Lukas kunde inte bry sig mindre, HÄRDAD!


 


 
Det är ju alltid full fart framåt på Aston Martin ......och oftast en växel till oxå  



var det nån som sa frolic?


 
Ha må vara söt som få den lille farbrorn, men hej och hå vad tjurig han är! Aston kan man få att slå knut på sig själv för en godis, sånt skiter Lukas i, mattarna ville ha en grupp bild, två stod som ljus .......................den tredje ..........................hmmm .....................först skulle Camilla styra upp det hela, det slutade med att hon kom seglande efter Lukas som minsann skulle till matte han   Tjalle tvärvigg! 
Omfördelning i logistiken, jag radar upp hundar Camilla fotar, glöm det sa liten tjurig röd gris, han blir som en slingrande orm, fantastiskt att det ser ut som att han står still!     
A´puh, vi återgår till det som funkar, HOPP & LEK!  
 


 


 




 


        
Tänk att bara några mil hemifrån finns det snö, hemma på gatan är det bara en isskorpa, så tråkigt så det är inte klokt!



   


  



Till helgen jobbar jag, då ska Lukas få flytta in hos Kliff igen, SNÖ vill vi ha tills dess!
Helgen därpå jobbar jag oxå, typ fjärde på raken, men genom att jobba på helgerna så har jag fått bort tidiga morgnar på vardagar, nu på åtta veckors schema börjar jag aldrig före 12 på vardagarna, hussen kommer hem kl 16 så typ en till två gånger i veckan blir dom ensamma fyra timmar .....................finns nog hundar som har det betydligt bedrövligare än så!  


är det vinter ska det vara snö, tänk att ifjol var man grinfärdig för man visste inte var man skulle göra av snön, hussen tappade bort valpen som helt sonika travade över det obefintliga staketet ...................... en kille som gick förbi på gatan upplyste honom om att valpen satt på bron .....................hussen höll på att plumsa sig fram  i samma spår, det var betydligt enklare att vända och gå in och öppna dörren istället!


 


 


 


       NU ska vi bege oss på en liten prommis .....................I REGNET   det blir inga långa svängar när det regnar vintertid, regnet är ju så sjukt kallt!   vi får kompensera detta när vädret har rätat till sig!
ha en fortsatt bra vecka! / AC  

 
 
Camilla

Camilla

4 januari 2012 10:57

Men alltså ... kan man få grina en skvätt !!! det är ju sjukt blött ute .. hade jag haft en roddbåt hade jag kunnat ro runt på promenaderna nu ... urk !!!
Ja, det är ju med lite skrckblandad förtjusning tror jag Kliff tycker ... det syns ju att han är lite impad över honom också ... Förresten ... Johan frågade om Lukas o Aston var nybadad ... det luktade så gott om Kliff igår sa han ;O) Lukas rubbade väl in lite godoft i honom då dom brottades.
Nu ber vi till dom högre makterna om lite vinter väder så dom kan åka skidor till helgen.
Ha de
Camilla

http://www.tuffa.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

cathrine

4 januari 2012 10:58

Hej och god fortsättning! Jättefina bilder och titta, där finns snö och solsken! :) Jag håller fullständigt med dig om detta vita, har inte heller gillat vinter men fasiken avskyr jag den "icke årstid2 som är nu. Helt klart! Regn, is och sörja är bedrövligt som 17. Hellre snö i drivor, (säger man nu iallfall..)
Ha det bra och hälsa familjen.

 
Quila o Ronja

Quila o Ronja

8 januari 2012 22:13

Här nere får vi bara fantisera om snö :-(
Tur vi kan komma in hit, och titta på alla fina bilder.
Kram

http://quilaoronja.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av AnnCatrin - 26 februari 2014 22:23

jag förnyar mig och byter blogg!häng med till den nya!  http://acufoto.wordpress.com ...

Av AnnCatrin - 20 februari 2014 14:00

Hallå!   Ytterligare ett år av galenskaper att lägga till handlingarna och jag bara kräver att han blir lika gammal som sin mor, dvs 12 år .........så vi har många år kvar av stolleprov!Tur att jag väljer själv vart jag lägger fokus ........... kunde...

Av AnnCatrin - 7 februari 2014 22:30

Hallå!Hur kan man bli valpsugen så här hux flux när man ingen valp ska ha???Vilken tur att man kan få sig en dos valpmys i en annan kommun så att man klarar sig ett tag ........... för dom är ju inte valpar för evigt .......... som på beställning bli...

Av AnnCatrin - 30 januari 2014 20:41

Hallå!Jajamän, nu har vi stökat undan januari,även om jag känner mig lite missnöjd med vädret så är det bara att gilla läget ........ det är då tusan vad solen håller sig borta ........ men då borde vi ha tillgodo när sommaren kommer tycker jag!Men t...

Av AnnCatrin - 19 januari 2014 08:13

Godmorgon!Uppe med tuppen ........ja allt är ju relativt, men att kliva upp 7.30 är i allafall tidigt i min sinnevärld .......... men så får det bli när man ska jobba, hundarna måste få mat och vila magen efter det, sen kan vi promma innan jag åker p...


mattes funderingar och duracellens ystra krumsprång i vardagslivet ......och så kom lilla fisen .......duracellens raka motsats ......som en liten snusförnuftig farbror ♥

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

översätt bloggen

RSS

Facebook

         
                               

   








 

                       

 

           

                                                 

                                                         

                                                         


Ovido - Quiz & Flashcards