Aston & Lukas

Direktlänk till inlägg 3 september 2012

Höst 3/9

Av AnnCatrin - 3 september 2012 09:52

 
    Hallå!
Ja då var det september då, egentligen så kom väl hösten redan i maj eller? Sämsta sommaren ever har nyss passerat, vi får verkligen hoppas att det bara kan bli bättre från och med kommande somrar!
Inspirationen till att blogga har fallit som en gråsten i djupt hav, det är ju på FB man uppdaterar sig nuförtiden   
Men för att sammanfatta augusti så fyllde bla bästa busbullen 4,5 år .............. man måste vara rädd om halvåren oxå när inget varar för evigt!
 
Ja den där kostymen som det tjatades om i hans tonår att den behövdes växas i .........den har han fyllt ut ganska bra, mattes finaste kille!   
Så det finns hopp om liten farbror oxå ..........................
 
Nu är ju inte han så hög på benen men visst ska det hända mer med honom oxå innan han kan räkna in sig som 4,5 -åring!


 



   
Sköna dagar i svampskogen har vi haft, idag börjar älgjakten så då får man välja sin promenader, men jag tror inte dom jagar i våra skogar, i allafall inte i dom närmaste.


 
Moster i Huljen fick en liten hund på halsen som sökte upp henne hemma, skönt att veta att hon verkligen var borttappad, man ska ju inte ta hand om hundar med sändare men i detta fall stämde magkänslan att hon behövde hjälp, bortskavt skinn på trampdynorna gjorde att vi uppsökte veterinär för lite omplåstring, dagen efter fick hon komma hem till Stöde, hon fyller elva i december, finaste lilla Disa.



 


 


 
Vissa saker tar hand om sig själva, som äppelträdet, jag tyckte i våras att vi kunde ta bort det för jag är så less på alla ruttna äpplen på backen, dom är inte ens goda, sura som tusan ............här i veckan så la det sig helt stilla av sig själv till den sista vilan, helt ruttet i roten, så det blev inte ens en stubbe kvar att snubbla över som minne!


 
Fönsterbytet är gjort, men det är fortfarande jobbet kvar att återställa snickerierna på in och utsida, det skulle påbörjas idag .........vi får väl se om snickaren dyker upp, det går ju inte att göra något förrän det är fixat ........... så nu bor vi i en röra milt sagt!
men jag kan ju säga att man hajar till varje gång man tittar ut genom det stora fönstret .......... och verkligen kan titta ut! fönstret som satt före gick ju inte att öppna och därmed inte heller putsa emellan.
Nu är det bara två sidor som ska putsat, LOVELY!!!! 


Tredagarsutställning i Högbo skulle ju bli årets höjdpunkt, boende var fixat hos Kenneth & Anna i Gävle ........... men då tog vi och ombestämde oss, vi struntar i den tillställningen!



 
Man kände sig sjukt nöjd över det beslutet när man såg lervällingen på lördag, vi åkte ner över dan bara för att kika ...........bilder på vovvar ligger på FB!


 
Dagens snyggaste kille blev Kaj & Stinas Bosse  .......................och när vi ändå inte hade några hundar med bestämde vi oss för att stanna till finalerna, det händer ju typ aldrig annars.


 
Sjukt spännande, man fick ju nästan migrän på kuppen ! Men det var verkligen underbart roligt att få dela denna stund med er Stina & Kaj!  Bosse vann gruppen och blev BIS 5.

  
Stort grattis oxå till Lotta som blev bästa avelsgrupp och BIS 4 med Odysses, så roligt att berner placerar sig bland alla dessa olika hundraser! 


  
Lena & Anders hade med sig en modifierad cykelhållare som en smed i Norrköpingstrakten  gjort, tack Susanne för hjälpen och Lena & Anders för transporten, så mycket enklare att kunna hänga kärran bak på bilen än att knöla in den i baksätet.
Till helgen blir det utställning för Aston i Gimo, helgen efter åker vi till Torsåker på aktivetshelg med härliga Gävlegänget med flera, så bara för att hösten är här är det inte slut på roliga saker!
Dragträning hela hösten en gång i veckan ska vi hålla på med, full fart FRAMÅT!
ha en skön höst / AC

 
 
Camilla

Camilla

3 september 2012 20:13

Ja, himmel vilken skillnad det är på korten på Aston ... känns skönt att se att det faktiskt händer saker, finns hopp för våra mindre grabbar då ;), nog känns det att hösten håller på att tåga in .. löven faller lite försiktigt och bladen börjar ändra lite färg .. men nu ska vi stöka undan en vinter så är vi snart där igen ;).
Hörs
Camilla

http://www.tuffa.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av AnnCatrin - 26 februari 2014 22:23

jag förnyar mig och byter blogg!häng med till den nya!  http://acufoto.wordpress.com ...

Av AnnCatrin - 20 februari 2014 14:00

Hallå!   Ytterligare ett år av galenskaper att lägga till handlingarna och jag bara kräver att han blir lika gammal som sin mor, dvs 12 år .........så vi har många år kvar av stolleprov!Tur att jag väljer själv vart jag lägger fokus ........... kunde...

Av AnnCatrin - 7 februari 2014 22:30

Hallå!Hur kan man bli valpsugen så här hux flux när man ingen valp ska ha???Vilken tur att man kan få sig en dos valpmys i en annan kommun så att man klarar sig ett tag ........... för dom är ju inte valpar för evigt .......... som på beställning bli...

Av AnnCatrin - 30 januari 2014 20:41

Hallå!Jajamän, nu har vi stökat undan januari,även om jag känner mig lite missnöjd med vädret så är det bara att gilla läget ........ det är då tusan vad solen håller sig borta ........ men då borde vi ha tillgodo när sommaren kommer tycker jag!Men t...

Av AnnCatrin - 19 januari 2014 08:13

Godmorgon!Uppe med tuppen ........ja allt är ju relativt, men att kliva upp 7.30 är i allafall tidigt i min sinnevärld .......... men så får det bli när man ska jobba, hundarna måste få mat och vila magen efter det, sen kan vi promma innan jag åker p...


mattes funderingar och duracellens ystra krumsprång i vardagslivet ......och så kom lilla fisen .......duracellens raka motsats ......som en liten snusförnuftig farbror ♥

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

översätt bloggen

RSS

Facebook

         
                               

   








 

                       

 

           

                                                 

                                                         

                                                         


Skapa flashcards