Aston & Lukas

Alla inlägg den 1 augusti 2012

Av AnnCatrin - 1 augusti 2012 00:00

HIPP HIPP HURRA idag är ingen vanlig dag ..........idag är lilla farbrorns födelsedag!!!!    
Världens bästa Lukas fyller 2 år, två år av pur glädje!
Tack Linnéa & König och Björn för att ni knåpade ihop denna ljuvliga hund !


   
   SE VCH Doremis Lucky Luke Kid  " Lukas"  2 år
börjar bli en riktigt stilig kille men i mattes ögon förblir han för alltid bara
3 äpplen hög   




 MOR: SE UCH, NO UCH, FI UCH,NordUch C.I.B
           Doremis Dubble-Nougat "Debbie"


Far : Kronblommas Iago


  
stort grattis till alla kullsyskon oxå!!


ja tiden går fort när man har roligt, och dyrt blir det med valp i huset, denna fromma lilla kille visade sig vara en marodör av sällan skådat slag, han har frenetiskt bitit sönder allt av värde för sin matte, mobiler, en upptuggad, och en helt försvunnen, glasögon, kostade nästan 4000 riksdaler att se bra ut igen   kameran blev aldrig mer vad den varit efter en liten runda i huliganens käftar , sprillans nya eccosandalerförvandlades till flippflopp .......listan kan göras oändlig känns det som!   


 



Inte direkt nåt pälsmonster som valp, men det tog han igen med råge som vuxen, han är för närvarande helt i avsaknad av underull men ser helt ok ut på bild ändå om man betänker bilden högst upp .........det är väl när man kommer nära som man inser att pälsen för dagen kan betecknas som luftig!


 
Aston Martin blev väldigt fundersam vem som rådde om denna lillkille och varför kom dom aldrig och hämtade hem honom ????


 


 


 


 


   



 


  Plira under lugg och se oskyldig ut är han duktig på   


 


 


 


 



 
Skönt att kunna summera och se att "förståsigpåaren" hade fel, Lukas har inte förlorat sin förmåga att leka genom att växa upp med " hemska" Aston, tvärtom så är han väl så trygg och rastypisk som en berner bara kan vara, OCH lekfull.   


 


  


 



   
Ja och tänk, efter några månader försvann pirayatagen och han föll in i det format som skulle vara, lugn och fin!! Bär iofs fortfarande runt på kläder och skor, han kan hämta grejor på mitt sängbord  typ mobilladdare, och flytta dom till en "bättre" plats, mitt på golvet, men det gör inget för han biter aldrig sönder nåt .....det ska bara bäras ........hoppas dom kommer ihåg det nu på Falkenbergsvägen ..................sist var ju sonens skor väck med pusta ........liten ordningsman tyckte att dom skulle ligga ute på gräset ....så mycket bättre!!   
Han är ju utlånad som morot till Kliff igen som tycker att det är SÅÅÅ mycket trevligare att äta när man har sällskap!


 
En vacker kille både på insidan och utsidan   mycket självförtroende och en stark egen vilja har han minsann den lilla spjuvern ....................älskar sin matte till max men det är inte samma sak som att han han alltid gör som jag vill utan krusiduller   liten trulig farbror kan själv han minsann!
 
Många långa år ska han finnas med vid min sida, det har jag bestämt! .........och får matte bestämma fullt ut så ska vi få nån ordning på draget oxå .........................tänk att man blir aldrig för gammal för att ombestämma sig!
Det får väl räknas som en tillgång att man kan tänka om, och göra tvärtemot vad man sagt tidigare ................... först var jag INTE intresserad av utställning .......................och sen var jag INTE intresserad av drag ..........
 
Lukas har tydligen snappat upp mattes grundtankar ......... och håller fast vid dom ......... INTE INTRESSERAD ........................nåja, kunde matte omvändas så ska vi nog få ordning på liten tjurig farbror oxå!
ha det bra! / AC


mattes funderingar och duracellens ystra krumsprång i vardagslivet ......och så kom lilla fisen .......duracellens raka motsats ......som en liten snusförnuftig farbror ♥

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

översätt bloggen

RSS

Facebook

         
                               

   








 

                       

 

           

                                                 

                                                         

                                                         


Ovido - Quiz & Flashcards