Aston & Lukas

Direktlänk till inlägg 4 februari 2009

Snart slut på skoleländet 4/2

Av AnnCatrin - 4 februari 2009 08:14

Godmorgon!
Kan man börja en dag bättre än att åka till skolan och ha möte med rektorn?
Hon har tydligen ombestämt sig vad det gäller dotterns kurser och påstår nu att hon inte beviljat att vissa kurser plockas bort........vad förvånad jag blir, det är inte första gången hon gör så här, ska bli intressant att höra hur hon resonerat, förra gången skulle dom plocka studiebidraget för att det var så hög frånvaro......nämen vad konstigt att det är 100 % frånvaro i en kurs som hon inte läser !?
Sitter man på en sån position så får man nog ha lite bättre koll på sina papper, jag anser att jag kan kräva av henne att hon visar upp något som styrker de beslut hon tagit....hur f-n ska hon annars kunna hålla koll på flera 100-tals elever om hon inte för anteckningar när det blir ett beslut tagit runt en enskild elev?
Björn var och pratade med henne igår så ingångsläget för dagens samtal är kanske inte det bästa....han sa väl ett sanningens ord om hur hon sköter sitt jobb, så jag förväntar mig idag att hon kan tala om och visa ett beslut på hur hon tänkt denna gång......igår sa hon till Björn att hon inte kom ihåg hur hon informerat Angelica.....men du har väl antecknat nåt hoppas jag?????
Förra svängen slutade det med att hon ringde hem och bad om ursäkt, hade hon inte gjort det hade jag nog anmält människan till högre instans för maken till arrogant kvinna har jag sällan skådat!
Då snäste hon i telefonen att har lärarna antecknat frånvaro så litade hon på det......ja, men du har ju beviljat att denna kurs plockas bort??????
Inom vården förs allting in i ett program som heter procapita, allt som kan vara av vikt för vårdtagaren dokumenteras, så att man kan gå tillbaka och kolla vad som hänt och vilka beslut som tagits och vårdinsatser som satts in.....kan väl inte tänka mig att inte skolan har ett liknande system?
Det är bara denna termin kvar nu sen slipper man bry sig i detta....jag kommer nog att fira extra för det blir som att hela familjen tar studenten!!!!
....A´puh nu har jag skrivit av mig lite ilska, så då kanske jag kan förhålla mig lugn och sansad på mötet ;0)
Hunden har jag lyckats lura så att det bara sjunger om det......fick ju en provpåse Pedigree "better by nature" på STHLM- utställningen , den har jag använt som godis, köpte en ny påse för samma ändamål......kom på den geniala idén igår att ge honom det till middag.....snacka om salig hund! Men matte! får jag äta så här mycket godis på samma gång!!??
1% mer protein & 1 % mer fett så det är ganska likvärdigt det han ätit...eller INTE ätit den senaste tiden.
Frukosten var lika trevlig tyckte han.....det måste han snurrat runt totalt för matten ser han ut att tänka ;0)
Så nu kör jag det några dagar och blandar sen i lite av den gamla maten eftersom så kanske han är inne på rätt spår igen, och nej, jag är inte orolig för att han inte äter så mycket men det hindrar väl inte att jag försöker få i honom mat ändå eller?

avslutar med mina vanliga snöbilder, klarblå himmel och gnistrande snö, det var runt -8 igår, jättehärligt!


Vi började i ett upptrampat spår som bara tog slut...trampade vidare själv men insåg vår begränsning och vände.......risken var överhängande att vi inte lyckades träffa på en upptrampad stig så småningom och det finns gränser hur långt man orkar plumsa i snö upp till knäna!
ha de bra / AC

 
 
camilla

camilla

4 februari 2009 11:20

Nä du, ett möte med rektorn är väl kanske inte det bästa sättet att börja dagen på, men hoppas ni får någon ordning på det så kanske dagen blir bättre sedan.
Vi har haft lite av samma bekymmer här hemma också med Emma och Emelie, lärare som säger en sak och rektorn som säger något annat, och i slutändan så är det barnen som blir drabbade och tappar studiebidraget, förstår att ni bli förbannade.
Jag är den sista som ska säga något om att muta hunden med annan mat *s*.. Har ju jagat Fight runt här i huset när han var mindre med både det ena gotta efter det andra, en sak har jag iallafall lärt mig att dom svälter iallafall inte ihjäl, även om man ibland kan tro det, för vad han överlevde på tills han var ett år är för mig en gåta *s*.
Låt du Aston tro att matte har blivit ovanligt bussig som bjuder på godis i matskålen.
Ha en bra dag, själv ska jag prova ett recept på något gott till kaffet till helgen.
Kram Camilla

http://www.milla.zoomin.se

 
Anne-Lie

Anne-Lie

4 februari 2009 15:58

Men vilken jädrans människa till rektor !!
ska du ta med mina två farliga rottisar och hälsa på henne kanske ??? undra vilken lön hon har ?? säkert mycket mer än dom som verkligen förtjänar det. Ses i kväll, kram Anne-Lie

http://www.jezzieochnatus.se

 
Anneli

Anneli

4 februari 2009 21:07

Hallå
Hoppas att mötet med rektorn avlöpte väl...någon jävla ordning på pappren måste hon väl ha.För hon måste väl ha antecknat sina beslut...tycker man !

Skönt att han äter "provmaten" Det gör ju ingenting att han tror att du ger honom godis :)
Fina bilder.
Kramkram Anneli

http://www.maximilian.panatet.se

 
Ingen bild

Isabelle

5 februari 2009 16:30

Vilka härliga bilder! Den i mitten är ju helcool för man ser inga spår efter Aston :-D
Kul att Aston går att muta, men trist med krånglandes människa.. alltid är det något som ska störa när allt annat verkar gå väl :-D Hoppas det redde upp sig tillslut! Ha det så jätteskojsigt imorgon så ses vi på lördag!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av AnnCatrin - 26 februari 2014 22:23

jag förnyar mig och byter blogg!häng med till den nya!  http://acufoto.wordpress.com ...

Av AnnCatrin - 20 februari 2014 14:00

Hallå!   Ytterligare ett år av galenskaper att lägga till handlingarna och jag bara kräver att han blir lika gammal som sin mor, dvs 12 år .........så vi har många år kvar av stolleprov!Tur att jag väljer själv vart jag lägger fokus ........... kunde...

Av AnnCatrin - 7 februari 2014 22:30

Hallå!Hur kan man bli valpsugen så här hux flux när man ingen valp ska ha???Vilken tur att man kan få sig en dos valpmys i en annan kommun så att man klarar sig ett tag ........... för dom är ju inte valpar för evigt .......... som på beställning bli...

Av AnnCatrin - 30 januari 2014 20:41

Hallå!Jajamän, nu har vi stökat undan januari,även om jag känner mig lite missnöjd med vädret så är det bara att gilla läget ........ det är då tusan vad solen håller sig borta ........ men då borde vi ha tillgodo när sommaren kommer tycker jag!Men t...

Av AnnCatrin - 19 januari 2014 08:13

Godmorgon!Uppe med tuppen ........ja allt är ju relativt, men att kliva upp 7.30 är i allafall tidigt i min sinnevärld .......... men så får det bli när man ska jobba, hundarna måste få mat och vila magen efter det, sen kan vi promma innan jag åker p...


mattes funderingar och duracellens ystra krumsprång i vardagslivet ......och så kom lilla fisen .......duracellens raka motsats ......som en liten snusförnuftig farbror ♥

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5
6
7 8
9
10 11 12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23 24
25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

översätt bloggen

RSS

Facebook

         
                               

   








 

                       

 

           

                                                 

                                                         

                                                         


Ovido - Quiz & Flashcards