Aston & Lukas

Direktlänk till inlägg 11 april 2009

stadsvandring 11/4

Av AnnCatrin - 11 april 2009 13:54

hallå!
det måste ju bli en blogg till med lite bilder!

I garaget var det spännande, hunden höll på att skratta ihjäl sig *asg*.....

han är inte svårroad minsann, lyckades nosa upp en ölburk att röja runt med så det kändes lugnast att bege sig därifrån innan motorcyklarna började välta som käglor.....

Hussen skruvade febrilt på MIN mc, har har helt onödigt monterat dit en oljemätare precis där mitt taxben ska försöka nå bromspedalen så nu vart det väldigt besvärligt......det var ju oturligt flinar min man under lugg....om han haft nån dvs.......;0)
Vänster sida inga problem, men höger ben skulle behöva förlängas en dm....tips någon??
På väg hem så kom jag på att när jag ändå passerar stan så kan vi slänga in den där stadspromenaden som vi inte kommit till skott med.

Så för den som känner till Sundsvall så parkerade vi vid busstationen, promenerade efter ån bort till sporthallsbadet och sen Storgatan tillbaka ända ner till hamnen.

Det simmade änder i ån, spännande!
Var en hel del folk i rörelse och även hundar mötte vi men det går uppenbarligen bättre när det är mycket runt omkring, mot för när vi möter hundar i skogen, nu var det inte alls nån konst att bara gå vidare, skönt!
På torget stod det två stora gula betongkycklingar.......läskigt!
En kvinna stod på håll och kollade när hunden blev två meter lång för att nå fram att nosa utan att ta ett steg närmare.......
Hon fick sig ett gott skratt och jag oxå, han insåg ganska snabbt att dom var ofarlig och vågade kliva fram och nosa ordentligt.

Att hunden låter som en liten minigris där han knorrandes går bredvid mig är nog inte så mycket att göra åt, han vill gärna småprata om sina upplevelser;0)

Hemma igen blev det tretton varv i snön och skrubbning med trasa av dom kolsvarta tassarna......NU vill vi ha TORRA FINA VÄGAR!!!!!
ha de bra igen då / AC

 
 
Ingen bild

Isabelle

11 april 2009 14:48

Haha, han är ju för charmig med sina "miner" :-D När jag pluggade i Sundsvall så hade de små stendrakar eller vad det var utplacerade lite här och var inne i stan :-)
Och jag tror absolut att vädret här nere kommer hålla i sig och har ni möjlighet så rekommenderar jag verkligen att ni tittar på bil- och mckortegen genom Norrköping för den är hur maffig som helst! Vackert vårväder och massa brummande motorer och glada människor.. Det kan inte bli bättre :-D Den är den 1 maj. Och JAG tycker det ska bli så himla superskoj att få vara med och kika på mh:t :-)Nu är det bara 3 veckor kvar!
Hoppas ni njuter av solen idag!

 
Katrine

Katrine

11 april 2009 15:05

Jag visst är det skitigt ute nu. Våran Tollar hoppa direkt upp i sängen efter morgonpromenaden du kan ju bara tänka dig hur sängen ser. Det blir till att bädda rent ofta.
Vi har köpt flsäfile för grillning idag eftersom det skulle bli finväder, men de bara lova och lova. Får se om någon törs sig ut och grilla eller om den blir stekt på spisen. JAG VILL HA SOL
Kram Katrine

http://www.alnoitens.se

 
camilla

camilla

11 april 2009 15:52

Haha, ja har man hört er när ni är ute och går så fattar man precis vad du menar att han gärna pratar sig igenom sina upplevelser, och du svarar *asg*.
Vart fan tog solen vägen, dom har ju visat världens största sol hela veckan på väderkartan, men som vanligt så kom det väl in ett lågtryck precis över Sundsvall, grrrr.
Det kunde visst bli lite snö till veckan också.
Ta det lugnt med påskäggen nu.
Kram Camilla

http://www.mills.zoomin.se

 
Anne-lie

Anne-lie

11 april 2009 23:48

Hejsan

Den alltid goa och glada Aston.. han blir bara stiligare och stiligare, något har hänt med pälsen.. undra om lockarna håller på att försvinna, bebishåret veck..!!! Ja detta med skitiga vovvar det märker man av i hela huset.. dammsugaren går flera gånger per dag men vi få hoppas på torra vägar snart. Jennifer är i Åre och där är det snöfritt och supervarmt och soligt, typ 20 grader i solen... här hemma söker man förtvivlat efter solen och dess varma strålar..
Vi ses väl snart hoppas jag, grabbarna måste få träffas..
Kram Anne-Lie

http://www.rottis.bloggagratis.se

 
Anneli

Anneli

12 april 2009 22:10

Jag har en enkel lösning på solproblemet....
Flytta till Hassela ! Här har solen strålat hela påsken :D
Kramkram Anneli

http://www.skansens.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av AnnCatrin - 26 februari 2014 22:23

jag förnyar mig och byter blogg!häng med till den nya!  http://acufoto.wordpress.com ...

Av AnnCatrin - 20 februari 2014 14:00

Hallå!   Ytterligare ett år av galenskaper att lägga till handlingarna och jag bara kräver att han blir lika gammal som sin mor, dvs 12 år .........så vi har många år kvar av stolleprov!Tur att jag väljer själv vart jag lägger fokus ........... kunde...

Av AnnCatrin - 7 februari 2014 22:30

Hallå!Hur kan man bli valpsugen så här hux flux när man ingen valp ska ha???Vilken tur att man kan få sig en dos valpmys i en annan kommun så att man klarar sig ett tag ........... för dom är ju inte valpar för evigt .......... som på beställning bli...

Av AnnCatrin - 30 januari 2014 20:41

Hallå!Jajamän, nu har vi stökat undan januari,även om jag känner mig lite missnöjd med vädret så är det bara att gilla läget ........ det är då tusan vad solen håller sig borta ........ men då borde vi ha tillgodo när sommaren kommer tycker jag!Men t...

Av AnnCatrin - 19 januari 2014 08:13

Godmorgon!Uppe med tuppen ........ja allt är ju relativt, men att kliva upp 7.30 är i allafall tidigt i min sinnevärld .......... men så får det bli när man ska jobba, hundarna måste få mat och vila magen efter det, sen kan vi promma innan jag åker p...


mattes funderingar och duracellens ystra krumsprång i vardagslivet ......och så kom lilla fisen .......duracellens raka motsats ......som en liten snusförnuftig farbror ♥

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2009 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

översätt bloggen

RSS

Facebook

         
                               

   








 

                       

 

           

                                                 

                                                         

                                                         


Ovido - Quiz & Flashcards