Aston & Lukas

Direktlänk till inlägg 15 juli 2009

grusigt värre! 15/7

Av AnnCatrin - 15 juli 2009 21:40

Hallå!
Idag har det varit riktig varmt faktiskt! härligt!

På kvällskvisten så kvistade vi iväg med Fabbe & Aston för att dom skulle få bada, Camilla följde med som vägvisare.



Sand och vatten är väl inte den bästa kombinationen för en hund modell större.....det kan jag villigt erkänna att hade jag inte haft en fön hemma så hade det blivit första och sista gången!

Men nu kan jag nog tänka mig att göra regelbundna besök för att springa i sand i uppförsbacke blir nog himla bra för veka mellanhänder och muskler i allmänhet.

precis när vi kom fram så var det lite regn och blixt och dunder men det drog snabbt vidare.
Aston tog ett ofrivilligt dopp direkt, det blir väldigt djupt på en gång så det gick lite vilt till innan han hade fast mark under tassarna igen....sen nöjde han sig med att vara hejarklack till Fabbe!

Fabbe på väg ut....kanske inte den effektivaste simstilenYou Rockmen han vågade kasta sig ut på djupt vatten....1-0 till Fabbe!

Betydligt harmoniskare stil på väg tillbaka Well Done

det var betydligt tryggare  att hålla sig på bryggan med Johanna!
Härligt att hitta ett ställe som inte är en given badplats, då kan man räkna med att få bada ostört och inte störa någon tvåbent.

Som ny igen efter en omgång med fönen!

Attans vad det piskade av sanden när jag blåste honom torr och sandfri!.....en äckelsnigel låg precis vid trappen så den fick sig en blåsning oxå! Smarty ligg inte här och stör dig, nu kommer nordanvinden!
Det stod i nätblaskan hur man kunde utrota dom för gott.......det lät ju bra ända tills det visade sig att man skulle klippa ex antal st i två delar för att övriga skulle tugga i sig dom....dom klippta var preparerade med nematoder........JAG KAN INTE klippa en långfingererliknade levande varelse i två bitar.....jag kan inte ens slå ihjäl en vanlig fluga....gränsen går vid mygg.......
Nä, det blir nog till att gå ett varv med blåsen och skicka dom på andra sidan staketet....och sen i mitt stilla sinne inbilla mej att dom blir kvar där Thumbs Up......ja! tron kan försätta berg...eller?
Sen på kvällskvisten så ringde Kerstin, det var ju bara 7 år sen sist så vi lyckades snabbt surra bort en timme, TREVLIGT! HiFacebook får väl en eloge för det faktiskt!
Blir det väder till veckan så ska vi träffas, hon har oxå blivit med hund....och hon bor ju faktiskt inte i nån annan landsända!......eller iofs Matfors....det är långt bort det!
ha de bra / AC

 
 
camilla

camilla

15 juli 2009 22:48

Syntes inte ett spår på den bilden av all härlig sand han förmodligen hade i pälsen då ni for hem , ja .. det är bara ett måste med en fön för mig också .
Såg den där rubriken jag också och kom direkt att tänka på sniglarna ni har där på hemmaplan .. urk.. men jag läste inte vidare , så man är tvungen att sätta saxen i dom , det kan väl inte vara någon sak för dig som grillar grisknorrar åt Snygglars i minut och parti *s*.
Ha det
Kram Camilla

http://www.mills.zoomin.se

 
Ingen bild

Jag

15 juli 2009 23:19

vadå ingen sak....nån annan har ju dödat ihjäl dom redan....skulle jag måsta jaga grisar först vore det en annan femma ;0) / AC

 
Anneli

Anneli

16 juli 2009 10:51

Hallå !

Men din käre man då...kan inte han klippa itu några sniglar ?? Annars kan vi ta det på måndag...jag kan nog klippa :D
Du kan väl ta med dig några i en bajspåse eller nått så tar jag med saxen ;) *asg*

Va härliga bilder på badande jyckar :)

Certobert har väldigt lång slips på vissa av bilderna....du håller väl inte på att träna ihjäl honom ;) Skojar bara :D

Ja den där fönen är guld värd..i synnerhet om man kombinerar badning med sandstrand :)

Kramkram Anneli

http://www.maximilian.panatet.se

 
Ingen bild

Isabelle

16 juli 2009 22:49

*ler* Certobert tycker jag är ett bra smeknamn! Fortsätt så ni! :-D Och det är ju helt otroligt att varje sommar blir det likadant.. och man måste ju skämmas när man får numret uppropat? För oftast så känner man ju någon och när man piper iväg efter utrop så måste väl de förstå? Och vem är så korkad att man kör runt bilen igen då? Det var det dummaste jag hört! Egentligen borde ju en sådan grej bli offentlig.. man ska inte gynna folk som behandlar sina hundar så. Anmäl / ta inte med så många om du inte kan ha med dig dem in liksom. Fixa hundvakt om det ägs mer hundar än anmält.. Finns hur många möjligheter som helst förutom att lämna dem i varma bilar. Ja, man blir ju så less..
Kul att du anmält igen! Ni kommer inte till Norrköping då?
Ha det kanon! Kram från oss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av AnnCatrin - 26 februari 2014 22:23

jag förnyar mig och byter blogg!häng med till den nya!  http://acufoto.wordpress.com ...

Av AnnCatrin - 20 februari 2014 14:00

Hallå!   Ytterligare ett år av galenskaper att lägga till handlingarna och jag bara kräver att han blir lika gammal som sin mor, dvs 12 år .........så vi har många år kvar av stolleprov!Tur att jag väljer själv vart jag lägger fokus ........... kunde...

Av AnnCatrin - 7 februari 2014 22:30

Hallå!Hur kan man bli valpsugen så här hux flux när man ingen valp ska ha???Vilken tur att man kan få sig en dos valpmys i en annan kommun så att man klarar sig ett tag ........... för dom är ju inte valpar för evigt .......... som på beställning bli...

Av AnnCatrin - 30 januari 2014 20:41

Hallå!Jajamän, nu har vi stökat undan januari,även om jag känner mig lite missnöjd med vädret så är det bara att gilla läget ........ det är då tusan vad solen håller sig borta ........ men då borde vi ha tillgodo när sommaren kommer tycker jag!Men t...

Av AnnCatrin - 19 januari 2014 08:13

Godmorgon!Uppe med tuppen ........ja allt är ju relativt, men att kliva upp 7.30 är i allafall tidigt i min sinnevärld .......... men så får det bli när man ska jobba, hundarna måste få mat och vila magen efter det, sen kan vi promma innan jag åker p...


mattes funderingar och duracellens ystra krumsprång i vardagslivet ......och så kom lilla fisen .......duracellens raka motsats ......som en liten snusförnuftig farbror ♥

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

översätt bloggen

RSS

Facebook

         
                               

   








 

                       

 

           

                                                 

                                                         

                                                         


Ovido - Quiz & Flashcards