Aston & Lukas

Alla inlägg den 12 mars 2009

Av AnnCatrin - 12 mars 2009 22:45


Hallå!
Det funkar väl visst att länka kom jag just på....men att klicka mellan sidorna funkar väl först när jag lagt ut dom......fick frammana bilder i skallen av hur Katrine gjorde.....håller man pekaren på länken så står det längst ner på sidan vart den leder......ärthjärna, det tog bara 10 dagar innan poletten trillade ner...men men, som ni ser, jag har brytt min lilla skalle med detta kollossala problem en stund varje dag och hejsan svejsan så kom lösningen som ett brev på posten.....eller den hade väl typ legat i inkorgen hela tiden men det fattade inte jag ;0)
Ja vad ska man säga om kvällen match då?
Det var väl egentligen väntat med en förlust men nu är pressen på Timrås gubbar helt plötsligt.....inga dj-vla gummiklubbor på hemmais på lördag tack!
Vi har blivit med hundbur oxå, vetten i Hudik hade halva priset när Anneli var dit igår, via telefonkonferans kom vi fram till att den blev nog för liten för en fullvuxen bernerhane så jag hoppade över, tråkigt för det var ett kanonpris......när Anneli kom hem och vecklade ut den så visade det sig att Maxen fick plats utan problem......hmmm, då borde det gå att trycka in Aston pastorn oxå eller?
Tur att Anneli har kontakter och kunde skicka en springare att inhandla den sista buren i storlek XL.....så nu ska den bara ta sig från Hudik via Hassela och hit så småningom.
Imorgon är det jobb och så även på Söndag, inte min helg egentligen men vad gör det jag blir ju ledig hela nästa vecka istället.....trevligt!
Nä nu är det dax att hoppa i bingen fast det kliar i fingrarna att göra klart en undersida eller två......och irritationsmoment finns det så jag klarar mej även fast länkmysteriet är löst.......Photoshop.....vad är det för påfund och hur f-n funkar det????
Stresshormonerna ligger på en jämn och fin nivå hela tiden......likaså humöret....det ligger också på en jämn nivå.......och inte åt det blida hållet, det är jag inte känd för ;0)
Har bokat rum inför Österbybruks utställningen i slutet på Maj.....man fick ha hund och ändå frågade han hur jag hade tänkt det med hundarna på natten...." vart ska dom sova ?" ursäkta? vad är vitsen med att tillåta hundar om dom inte får vara inomhus??
" ja´på rummet hade jag tänkt, det står ju i annonsen att man får ha hund !?" han hörde nog på mej att jag tyckte att han ställde en väldigt märklig fråga......så han skrattade till och ville ha en försäkran om att dom var lugna och fina..... *asg* jo´du gubbe lille, vi får väl se hur det blir med den saken ;0)
Skämt åsido så går det faktiskt att ha dom här vildbasarna i möblerade rum!
Exakt vad är han rädd för att det ska hända? tillåt inte djur då pucko!
Nu håller vi tummarna för att Timrå tar hem det här på lördag !!!!
Ha de bra & trevlig helg / AC

helt plötsligt så dög bubbelgumsbenet...den som spar han har sina bubbelgum kvar.....


mattes funderingar och duracellens ystra krumsprång i vardagslivet ......och så kom lilla fisen .......duracellens raka motsats ......som en liten snusförnuftig farbror ♥

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7 8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

översätt bloggen

RSS

Facebook

         
                               

   








 

                       

 

           

                                                 

                                                         

                                                         


Ovido - Quiz & Flashcards