Aston & Lukas

Alla inlägg den 29 mars 2009

Av AnnCatrin - 29 mars 2009 22:06

Godkväll!

Ett superduper stort grattis till brorsan Aragon för dom bästa siffror och bokstäver man kan få på sitt röntgenresultat HD A ED 0.......Grattis Lena med familj!
Annars inget nytt under solen, har kammat hunden och klippt klorna, mycke´löst hår blir det....hoppas hoppas att det kommer rakare päls efter detta.....annars ska minsann blåsen få trycka ut lockarna inför nästa utställning, tänker inte ta en bokstav till om för krullig päls ;0)
15 april är det en handlerkurs på två timmar på kennelklubben, den har jag anmält till, dax att slipa formen inför sommaren!
Vi har ju ett tag på oss att gruva oss, eller jag rättare sagt, Aston gruvar sig inte, det är ju lattjo lajbans med utställning tycker han.
Österbybruk står närmast på programmet den 23 maj, i unghundsklass....hmmm....då får man nog inte skylla på ostyriga valptag längre va?
Före det ska vi klämma in en MH-bedömning den 2 maj, spännande!
Nu ska jag sålla i bilderna till Aston´s galleri på hemsidan, just nu är det 58 stycken och det känns som lite överkurs....det är ju samma hund på alla bilder ;0)
Skittrögt att ta tag i och färdigställa men det är lika bra att tjura på så att det blir klart någon gång.
Och nu ska det visst vara sommartid......jo jo...det har snöat idag oxå, suck.
Nej nu ser vi fram mot en ny vecka, bara blåsen kommer ska här provbadas och provblåsas......fast det har hunden ingen AANING om........
har ombestämt mig vad det gäller att bada honom på hemmaplan, vi har ju faktiskt ett badrum nere oxå med badkar....
Vi får se, sist jag fick duscha av honom grus och smuts så verkade han inte bry sig så mycket, jag kunde stå kvar utanför då blev det genast bättre plats.......om vi tänkt till en extra gång när vi gjorde badrummet skulle vi ha skippat duschdörrarna och bara hängt upp ett draperi....lätt att vara efterklok!
Känns det för bökigt och trångt så åker vi väl iväg fortsättningsvis oxå och badar honom på hundsimmet.
Och Pia...det verkar lösa sig med fotpinnar som harmonerar med mina taxben.....så vi kan nog dra en repa eller två i sommar om andan faller på.....om jag får låna tillbaka Bobby dvs.....;0)
ha de bra / AC


mattes funderingar och duracellens ystra krumsprång i vardagslivet ......och så kom lilla fisen .......duracellens raka motsats ......som en liten snusförnuftig farbror ♥

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7 8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

översätt bloggen

RSS

Facebook

         
                               

   








 

                       

 

           

                                                 

                                                         

                                                         


Ovido - Quiz & Flashcards