Aston & Lukas

Direktlänk till inlägg 23 augusti 2011

oönskade blaffor och lerinpackningar 23/8

Av AnnCatrin - 23 augusti 2011 20:48

Hallå!
Ja nu suger man ut det sista ur lata sorglösa dagar ........ på fredag är det dags att stämpla in igen, back in buisness!
Om söndagen ............. som blev lång ........... väldigt lång, så var vi på Njurunda brukshundsklubb, Thidas G-kull skulle göra sitt MH och en tik i kullen hade precis börjat löpa så Kliff fick ta den platsen. 
En blixtinkallad domare för ordinarie fick förhinder och bara två figuranter gjorde att det haltade lite från början, vi i publiken stod ju som yra höns och hade ingen aning om vart vi skulle gå, men det löste sig till slut.
En lite trulig men mycket kompetent domare, hon var väldigt noga med att alla hundar skulle ha samma villkor ........ ända in i slutet som var vid sjutiden på kvällen.
Spökena fick flytta på sig både en och två gånger när vinden vände  
   Kliffen bjöd inte på några överraskningar, en lugn och stabil kille som inte hetsar upp sig i första taget, en riktig berner i mina ögon!


Idag var det dags igen ........ att finna nya vägar, känns som att jag lägger ner det projektet nu ......... att vandra iväg med två hyfsat nybadade bernergrabbar och komma tillbaka med två stinkande sumpråttor är väl inte riktigt vad jag tänkt mig ..........   
       en harmonisk början i kuperad terräng ...........ja, men det här går ju bra!
   hmmm .......... vi följer skogsmaskinens väg .....det blir nog alldeles utmärkt!
       ....... eller inte, mina NEJ ! HIT! ARGHHH! ekade över nejden men inte en reaktion från dom fyrbenta, himmel vilken lattjo väg vi gick på idag då matte!  
försökte mig på att gå i skogsbrynet istället ......... det var då jag såg den .......... BLAFFAN med megastora bokstäver .......... förstod redan där och då vad det var ..........  erkänner här och nu att det blev lite läskig,. jag vandrar ju i skogen dagligdax, och rådjur rävar och diverse flygfä har vi stött på, har nästan förträngt huggormen får några år sedan ......... men att ta in innaför pannbenet att det kanske vandrar en björn på våra tassemarker blev lite halvjobbigt att bearbeta    
Googlade på björnspillning när jag kom hem och det var ju väldigt onödigt att blafforna såg likadana ut som den jag hade på näthinnan!
men som ett litet halmstrå så kan tydligen älgarna lägga liknande blaffor oxå, så här och nu bestämmer vi att det var en herr älg med taskig mage!
   ÅHHH vad roligt med en hund med fanor fulla av dynga!
ska man skratta eller gråta? Ja, vad tillför gråt? Lika bra att skratta åt eländet för det är ju jag som får ta redan på skiten i vilket fall!
Det blev inslussning på baksidan och schamponering och dusch med hjälp av trädgårdsslangen .......... det var bara jag i församlingen som tyckte att dylik behandling var nödvändig!
  Lilla nakenfarbrorn spanar in Svante, grannens katt   kom då kissen! 
Hussen tog en tur till Järvsö idag, bäst att passa på när himlen är blå!
Tycker lite synd om honom faktiskt som har sin semester nu, jag har ju varit ledig lite till och från hela sommaren men jobbar man mån-fre hela veckorna så är det lite sent att ha sin sommarsemester i augusti, men ibland är det ju kanonväder denna månad, hur ska man veta det före?? 
ha det bra / AC   
 ......... och PS .......imorgon kommer den ........som alla andra har ........och snart finns den i min hand oxå .........pilutta dej fru Anderholm!

 
 
Camilla

Camilla

23 augusti 2011 22:18

Fina lugna Flippen, inga överraskningar där inte ;).
Herr Älg ... japp, helt klart att det var Herr Älg som lämnat spår efter sig där ute ;). Hua, ryser vid blotta tanken på något annat.
Pilutta dig och pilutta mig !!! ... jag vill också ha ... du har ju inte velat ha ens... och så är du före .. kommer imorgon !!! nä, nu protesterar jag å det grövsta ;)).
Höres Camilla

http://www.tuffa.bloggplatsen.se

 
Quila o Ronja

Quila o Ronja

24 augusti 2011 00:20

Tänk, vad vi gillar att hundarna äääälskar att bada. I vilket vatten som helst. Hmm!!
Men sååå hemskt!!! Björn? Nej då, säkert bara en liten gullig älg som ätit något olämpligt ;-)
Kram
(Nu undrar jag så klart, vad det är som kommer i morrn???????)

http://quilaoronja.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av AnnCatrin - 26 februari 2014 22:23

jag förnyar mig och byter blogg!häng med till den nya!  http://acufoto.wordpress.com ...

Av AnnCatrin - 20 februari 2014 14:00

Hallå!   Ytterligare ett år av galenskaper att lägga till handlingarna och jag bara kräver att han blir lika gammal som sin mor, dvs 12 år .........så vi har många år kvar av stolleprov!Tur att jag väljer själv vart jag lägger fokus ........... kunde...

Av AnnCatrin - 7 februari 2014 22:30

Hallå!Hur kan man bli valpsugen så här hux flux när man ingen valp ska ha???Vilken tur att man kan få sig en dos valpmys i en annan kommun så att man klarar sig ett tag ........... för dom är ju inte valpar för evigt .......... som på beställning bli...

Av AnnCatrin - 30 januari 2014 20:41

Hallå!Jajamän, nu har vi stökat undan januari,även om jag känner mig lite missnöjd med vädret så är det bara att gilla läget ........ det är då tusan vad solen håller sig borta ........ men då borde vi ha tillgodo när sommaren kommer tycker jag!Men t...

Av AnnCatrin - 19 januari 2014 08:13

Godmorgon!Uppe med tuppen ........ja allt är ju relativt, men att kliva upp 7.30 är i allafall tidigt i min sinnevärld .......... men så får det bli när man ska jobba, hundarna måste få mat och vila magen efter det, sen kan vi promma innan jag åker p...


mattes funderingar och duracellens ystra krumsprång i vardagslivet ......och så kom lilla fisen .......duracellens raka motsats ......som en liten snusförnuftig farbror ♥

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

översätt bloggen

RSS

Facebook

         
                               

   








 

                       

 

           

                                                 

                                                         

                                                         


Ovido - Quiz & Flashcards