Aston & Lukas

Direktlänk till inlägg 19 augusti 2012

slutet närmar sig 19/8

Av AnnCatrin - 19 augusti 2012 14:30

 Hallå!
Ja, nu är det här snart ........slutet på sommaren och semestern, man kan ju osökt undra när början var ....... på sommaren alltså?   
Så här på sluttampen har det varit varmt som aldrig förr ........så dax då ?


 
Men jag kan inte klaga på min semesterperiod, det har blivit många lata timmar som en strandad val i solstolen ...................... det var många år sedan jag solat så mycket faktiskt .......... konstigt att benen fortfarande är relativt vita ........ hmmm ........men det blir väl så när runda former ska solas .........det blir bara toppen som får fårg .........allt annat ligger i skugga   
Några ljudböcker har avverkats dessa lata dagar, ibland är det svårt att koncenterera sig, tankarna flyter iväg i andra banor ................... så för att variera mej lite från deckarhistoriernas mörka värld laddade jag igår ner " sucka mitt hjärta men brist dock ej" författare och uppläsare Mark Levengood .............  han är väl bara för underbar ?!


 
Man blir glad och varm i hjärtat bara av att höra hans röst   
" alla val vi gör får konsekvenser, man ser det inte först, ibland sträcker sig konsekvenserna över årtionden, men konsekvensen väntar på varje val vi gör.
Våra val formar vår själ, genom att konsekvent välja till vår fördel kröker vi vår själ inåt och blir rätt små och krumbuktiga med tiden"


Ord som tål att reflekteras över, att fastna i gamla hjulspår och inte kunna vrida på ratten för att ta sig fram och förbi kan inte vara hälsosamt för någon.


Vi har iallafall inte fastnat i nåt hjulspår, nej här är det full fart framåt mot nya mål, nu ska ju Aston Martin snappa upp att han ska gå framåt medans matte befinner sig BAKOM .........hmmm .......... nåja, av någon outgrundlig anledning så lyckades jag få honom att förstå höger och vänster .......... FRAMÅT det kunde han redan, det har vi tjatat på om på smala vinterstigar   men det är skillnad på vinterstigar och stora parkeringar med en skakel monterad på kroppshyddan tycker Aston Martin ........så det här kommer att bli spännande!





 

 
Det blir nog lättare att hålla reda på sin egen position när man ska gå BAKOM, bredvid är ett diffust begrepp, det blir gärna framför!
på filmen är det första momentet "selning av hund" selen satt lite för löst, fick hjälp av domaren hur hårt den ska sitta, men tio poäng ändå, hundens beteende vägs oxå in och ingen kan ju klaga på samarbetet från bästa busbullen!
efter detta kommer slalommomentet.



 
trevägskorsningen, höger satt som en smäck, till vänster fick jag putta lite   



 
Och sen till den där förbenade stopprutan, jag skulle tagit längre sats och haft bättre fart, bästa busbullen han går några steg och slår till en kona med framtassen, det har vi INTE tränat på!   
Ja, mattes älskade showhund trivs lika bra på tävlingsbanan som i utställningsringen, så med den sedvanliga hemmapulade träningsmetoden " jag vet inte vad vi gör men plötsligt så händer det" så ska vi nog fixa nån poäng i ettan oxå!



 


   

Tänk om man kunde vara samma livsnjutare som bästa busbullen, vad enkelt livet skulle vara då! Tjo tjim och klackarna i taket mest hela tiden   
Fast i ärlighetens namn tycker jag att jag har blivit bättre på att fördela min energi, det som bara tar kraft och inte tillför något lär man sig att sålla bort, att älta gammal skåpmat kan andra roa sig med, jag tittar framåt jag, och inte ner i backen som en del.


Fick leta reda på lite "gamla bilder" man kan ju inte blogga utan bilder!


 
söta Adele


 
och bästa farbror Rocky, Bernerdalens Rockn´roll King


 
Vi drömmer oss tillbaka till Byskeveckan, innan vi vet ordet av så är vi där igen ......... ska bara klämma in en vinter först!


 
Fyra dagar kvar av årets semester, sen börjar "allvaret"
Det enda jag tror mig veta inför hösten är att ingen arbetsdag börjar före 14.00, utom på helgen då vi börjar tidigare, hussen kommer ju hem 16.00 så bättre än så kan det knappast bli,
inte en enda morgon som man behöver ställa klockan, hur kung är inte det???
På onsdag ska vi ha första mötet i den nya arbetsgruppen, spännande som tusan!


Nu ska jag åka och köpa sån där´a god fisk på burk som inte luktar hallon ......... det blir mumsig middag på Bågevägen idag!!!
 .......... och nu kom man och son hem från marknaden .....med en låda Järvsö kokosbollar .......jajamän!
ha det bra / AC

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av AnnCatrin - 26 februari 2014 22:23

jag förnyar mig och byter blogg!häng med till den nya!  http://acufoto.wordpress.com ...

Av AnnCatrin - 20 februari 2014 14:00

Hallå!   Ytterligare ett år av galenskaper att lägga till handlingarna och jag bara kräver att han blir lika gammal som sin mor, dvs 12 år .........så vi har många år kvar av stolleprov!Tur att jag väljer själv vart jag lägger fokus ........... kunde...

Av AnnCatrin - 7 februari 2014 22:30

Hallå!Hur kan man bli valpsugen så här hux flux när man ingen valp ska ha???Vilken tur att man kan få sig en dos valpmys i en annan kommun så att man klarar sig ett tag ........... för dom är ju inte valpar för evigt .......... som på beställning bli...

Av AnnCatrin - 30 januari 2014 20:41

Hallå!Jajamän, nu har vi stökat undan januari,även om jag känner mig lite missnöjd med vädret så är det bara att gilla läget ........ det är då tusan vad solen håller sig borta ........ men då borde vi ha tillgodo när sommaren kommer tycker jag!Men t...

Av AnnCatrin - 19 januari 2014 08:13

Godmorgon!Uppe med tuppen ........ja allt är ju relativt, men att kliva upp 7.30 är i allafall tidigt i min sinnevärld .......... men så får det bli när man ska jobba, hundarna måste få mat och vila magen efter det, sen kan vi promma innan jag åker p...


mattes funderingar och duracellens ystra krumsprång i vardagslivet ......och så kom lilla fisen .......duracellens raka motsats ......som en liten snusförnuftig farbror ♥

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

översätt bloggen

RSS

Facebook

         
                               

   








 

                       

 

           

                                                 

                                                         

                                                         


Skapa flashcards