Aston & Lukas

Direktlänk till inlägg 12 februari 2009

takbox-nappare 12/2

Av AnnCatrin - 12 februari 2009 10:26

Hallå!
lika kallt idag oxå, men förhoppningsvis så värmer solen fram mot lunch så att vi kan gå vår vanliga runda.

jag har kammat och kammat den stackars hunden, inte hittar jag några löss, varken fram eller bak, min tanke är ju att kamma bort dom som finns så slipper dom göra nån skada innan dom dör av behandlingen.
Jag tror att jag möjligen hittade en idag men den var då så usligt liten, men i förstoringsglaset som sitter på luskammen såg det iallafall ut som en lus.
Och tydligen så blir dom större ju längre hunden dras med ohyra, det låter logiskt !
Så mitt hysteriska infall att dra till veterinären direkt var nog ett smart drag,  mindre smart ur lössens synvinkel som knappt hade hunnit bo in sig.
Men vem f-n bryr sig om vad som rör sig i en lus sinnevärld?
Igårkväll skulle takboxen lämnas igen till grannarna......kunde ju ha funkat om vi inte tappat bort momentnyckeln som behövs för att lossa skruvarna......smart sätt att sno åt sig en takbox ;0)
Helt obegripligt för den låg på golvet fram och nu är den puts väck, ligger väl någonstans där vi har stannat......det är några ställen att kolla på det!
Jag ringde till Bilbolaget idag och kollade och det fanns att köpa, maken kvistar in där på hemvägen, vilken himla tur för grannsämjan ;0)
Men ni får inte igen den idag heller kära grannar för maken skall på middag och hockey och det känns som en god idé att gubbarna som lyfte på den lyfter av den igen eller hur Anne-Lie?
I natt har jag haft en märklig dröm, vi var hos Tuffas uppfödare och kollade på valp, vi skulle ha en tik som skulle heta Ami ( jag vill inte ha nån tik och Ami heter HAN i Miami Ink, inte en siffra rätt)
Det var jättemånga hundar där både vuxna och valpar och helt plötsligt som kommer jag på......ja´just ja´.....min hund har löss......det är väl ångesten över att ha dragit med en luspudel till Sala som spökar men jag visste verkligen INTE att han hade löss....men mitt undermedvetna tycker tydligen att jag skall skämmas tamejf-n.......ja jag GÖÖR ju det.
Nu ska jag försöka göra lite nytta, plocka till på dotterns rum kan ju vara trevligt så att den dörren kan vara öppen....det är väl typ tre månader sen hon lovade att ta reda på den gigantiska tvätthögen på sin säng, men det är klart, sover man inte hemma så är det inget större problem, inte för henne iallafall, små barn små bekymmer.............

På eftermiddagen så skall maken skjutsas till Timrå där han först blir bjuden på middag och sen på hockey, sen skall han väl hämtas hem oxå efter matchen....får fundera på det, det är ju fler i det här huset som har körkort.
igår tog Magnus en backupp på alla bilder i datorn, CD-läsaren verkar ha lagt av på min dator så han la över allt på en extern hårddisk, börjar bli dax att se sig om efter en ny dator, funderar på en stationär den här gången för det känns inte nödvändigt med en bärbar när internetuppkopplingen finns i huset.
Imorgon skall jag jobba och hunden skall vara hos modern, känner att han har blivit så stor nu och duktig på att vara själv så det skulle funka att lämna honom hemma och åka hem på rasten och gå på promenad, men så länge hon tycker det är roligt att ha honom så finns det ingen anledning att lämna honom hemma själv ( fast egentligen så är han inte ensam för Magnus är ju hemma)
Men det är skönt att veta att det inte blir panik om det skulle inträffa att hon inte kan ha honom.
Ha de´bra / AC
                                   
Och det lurar visst en alla hjärtans dag runt hörnet, hoppas alla får en trevlig sådan!

 
 
camilla

camilla

12 februari 2009 14:30

Men hallo!!!... en tik och dessutom Ami, det rimmar inte så bra med Conrad de, tur att det bara var en dröm.
Äsch, hur skulle du kunna veta att "loppan " hade loppor.*s*.
Nä släpp den tanken, det är sånt som händer, men va skönt att det inte verkar krylla av dom iallafall, men han har väl fryst ihjäl dom stakrarna som satt på honom med sina vilostunder ute på altanen.
Håll tummarna nu ikväll på vinst.
Kram Camilla

http://www.mills.zoomin.se

 
Anne-Lie

Anne-Lie

12 februari 2009 15:07

Hallå

Ingen panik med takboxen, tydligen har min make kommit på att byta bil IGEN !! jag tror han byter bil för att slippa städa den han har... en ny rekondad bil är renare.. hihi. Bytet blir tydligen i morgon så det är ingen ide´ att sätta på takboxen på den nuvarande bilen.Och du, grannsämjan hade inte blivit förstörd över en liten manick som har försvunnit...det kan hända alla, eller hur?? hoppas att ni inte har behövt betala många kronor för den nya ?? Idag fick Natus följa med Husse till jobbet på eftermiddagen, han är göralös den tokiga rottisen. Jezzie är tråkig, hon bara ligger och myser i soffan och matte bara tänker på MAT.. -3 kg bara 35 kg kvar.. suck !!!
Kram Anne-Lie

http://www.jezzieochnatus.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av AnnCatrin - 26 februari 2014 22:23

jag förnyar mig och byter blogg!häng med till den nya!  http://acufoto.wordpress.com ...

Av AnnCatrin - 20 februari 2014 14:00

Hallå!   Ytterligare ett år av galenskaper att lägga till handlingarna och jag bara kräver att han blir lika gammal som sin mor, dvs 12 år .........så vi har många år kvar av stolleprov!Tur att jag väljer själv vart jag lägger fokus ........... kunde...

Av AnnCatrin - 7 februari 2014 22:30

Hallå!Hur kan man bli valpsugen så här hux flux när man ingen valp ska ha???Vilken tur att man kan få sig en dos valpmys i en annan kommun så att man klarar sig ett tag ........... för dom är ju inte valpar för evigt .......... som på beställning bli...

Av AnnCatrin - 30 januari 2014 20:41

Hallå!Jajamän, nu har vi stökat undan januari,även om jag känner mig lite missnöjd med vädret så är det bara att gilla läget ........ det är då tusan vad solen håller sig borta ........ men då borde vi ha tillgodo när sommaren kommer tycker jag!Men t...

Av AnnCatrin - 19 januari 2014 08:13

Godmorgon!Uppe med tuppen ........ja allt är ju relativt, men att kliva upp 7.30 är i allafall tidigt i min sinnevärld .......... men så får det bli när man ska jobba, hundarna måste få mat och vila magen efter det, sen kan vi promma innan jag åker p...


mattes funderingar och duracellens ystra krumsprång i vardagslivet ......och så kom lilla fisen .......duracellens raka motsats ......som en liten snusförnuftig farbror ♥

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5
6
7 8
9
10 11 12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23 24
25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

översätt bloggen

RSS

Facebook

         
                               

   








 

                       

 

           

                                                 

                                                         

                                                         


Ovido - Quiz & Flashcards