Aston & Lukas

Alla inlägg under juni 2009

Av AnnCatrin - 5 juni 2009 08:39

Godmorgon!

nu är det badat och klart, så nu kan det inte bero på pälsen iallafall ;0)
har gjort ett tappert försök att föna ihop mustachen bak i nacken.....lönlöst!
snacka om ostyrig virvel därbak!
Och ett till röntgenresultat har ramlat in för A-kullen, Atlas är oxå friröntgad A-höfter och prima framben, grattis , grattis....vi får se det från den positiva sidan, med så många friröntgade syskon så borde prognosen för Astons 1:a vara god.
Och stort grattis till dej Lena ! hoppas att Athos resultat kommer med det snaraste.
Nä nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska min handler plockas upp och sen drar vi vidare mot Hasselaskogarna och sammanstrålar med Anneli & Henke där.
trevlig helg & hoppas på en varm och fin svenska flaggans dag, det såg bättre ut här än dit vi ska. / AC
nä nu ska jag

ANNONS
Av AnnCatrin - 4 juni 2009 20:46

Hallå!
En liten blogg från trögsnöre så slipper jag göra andra saker......
Imorgon kan väl ingen ha missat att vi ska iväg och hämta ett blått band igen....någon som behöver en blå plastmatta till hallen?

......klorna är klippta, tassarna friserade....hunden är badad...hmmm....typ inte....varför göra idag det jag kan skjuta upp till imorgon??
Så nu har jag frivilligt förvägrat mig själv en sovmorgon, genomtänkt? Nää, inte direkt, lär väl ångra mig bittert imorgonbitti när jag sitter fast i kudden ;0)
Det fanns ju ett alternativ till och det var att bara hyfsa till valda delar...känns inte som att rörelserna stabiliserar sig för att hunden är nybadad *asg*
Men det är ändå trevligare att åka med en nybadad hund, inte för att han direkt skitat ner sig dom senaste två veckorna men ändå!
Nu tar vi den här rasspecialen och Alfta som jag var extremt snabb att anmäla mig till.....och Byske....men sen så får det nog vara nog om dom blå banden fortsätter att trilla in, då ställer vi oss på tillväxt och tar nya tag nästa sommar!
Det är ju ändå inte detta som är det viktiga, det är bara en rolig parantes, jag har världens trevligaste, gladaste hund....vad är väl ett litet plastband i jämförelse med det ;0)

För den som inte förstår mitt sätt att skriva så ska det mesta läsas med glimten i ögat, det kanske verkar som att jag tycker han är skitjobbig...verkligen inte, men vad ska jag då blogga om om jag inte kan skriva om våra strapatser ?
Jag har hundra gånger hellre en pigg glad hund på gränsen till vad jag mäktar med, än en skygg eller opålitlig vovve.....alla dagar året runt.

Och nu kastar vi oss genast över nåt helt annat, först och främst så blir den här bloggen skriven i expressfart känns det som eftersom det trådlösa tangentbordet funkar alldeles utmärkt!
Sen så har vi helt plötsligt blivit med semesterresa!
Turning torso here we come!
3 dagar hotell bokat där längst ner i landet, hektiska dagar blir det, mycket ska hinnas med, Om allt stämmer så kommer Aston att dumpas hos Lena i Norrköping på väg ner och plockas upp på hemvägen, och helt sjukt så är det mindre än en månad kvar tills vi drar ditåt, himmel vad berest jag blir på gamla dagar!
har läst mig till på Annelis blogg att Camilla hänger med till Karlskoga nu i helgen, Trevligt!
Nu håller vi alla tummar och tassar för att regnet uteblir denna helg, mul är ok, men INTE regn!
Men packningen ser lite annorlunda ut den här gången iallafall, maratondojorna har fått stått tillbaka för ett par dito i goretex, rejäla pjuks för ostadigt väder!
Och med tanke på att jag idag inhandlat två par skor av sandaltyp så kan man ju önska sig ett väder som passar nyförvärvet!
Det är bara att konstatera att glansdagarna är förbi ( om dom någonsin funnits) nu ska det vara bekväma skor...hmmm...och då blir ju prislappen därefter....men nätblaskan har ju lovat skattepengarna till veckan så det blev två par ecco......
nä nu ska jag iallafall packa klart, så kan jag ge hjärtebarnet min odelade uppmärksamhet imorgonbitti......inte för att jag tror att den sortens ompyssling står högst upp på listan.....han har hellre dragkamp eller kast med överlumpad matte än låter sig schamponeras ;0)
ha de bra / AC

ANNONS
Av AnnCatrin - 3 juni 2009 07:11

Godmorgon!
Ja, som väntat så skiner solen idag , igår på den lediga dagen var det mul, men idag när det ska arbetas så är det fint igen, förvånad?
11 dagars ledigt sen så nån solig dag ska väl visa sig då hoppas jag!
Helgens väder ser inte ut att bjuda till heller......en till utställning i regn verkar det som......tydligen så är det en person som alltid framkallar regn när hon sätter ner foten på uställningsplatsen......kan jag få en lista på vilka utställningar du anmält till tack! *asg*
Men vårt goda humör skall nog klara av denna tillställning oxå, oavsett väder.....det hänger löst om jag får med mig min handler....vet inte om det var nåt med anställningsvillkoren som inte föll henne på läppen......men visst kan man skriva i ett rött band, HP och CK som krav för att provanställningen skall övergå i en tillsvidarehistoria?
.....fortsättning följer....jag kanske måste varsla....
Som jag påpekat förut så flyger veckorna iväg, imorgon är det het plötsligt dag innan avfärd igen, och hunden skall friseras, saneras och snyggas till men sen är det en månads uppehåll på dessa tokerier, skönt.
Imorgon blir det till att rota fram det trådlösa tangentbordet och se om det funkar bättre, dataansvarig hade inte heller nån lösning på problemet.
Blev lite löst prat om semestertripp i sommar, skall kolla upp det idag, blir det av så är det till ett ställe jag aldrig varit på, dom finns det iofs gott om ;0)
Hua vad det blåser idag märkte jag nu när hunden släpptes ut, kanske skönt att slippa promenaden idag då?
Nä, nu blir det duschen och via "dagis" vidare på jobbet.
ha de bra / AC
Just, ja ! hade ju fått en bild på Astons snygga bror Adler "Magic", det blev en bild i bloggen idag oxå, trevligt!

Av AnnCatrin - 1 juni 2009 22:45

Hallå!
Så var denna helgs jobb avklarat, i megavärme, idag har det oxå varit fint men inte lika okristligt kokhett.
har väl inte blivit så många knop gjorda hemmavid, vi har vilat oss i form inför kvällens ringspring........jag har sällan varit så omotivierad kan jag erkänna och hunden var som vanligt i sitt esse....men tänk att som en skänk från ovan så kom räddningen, Camilla klev av med Tuffa så att hon skulle få vila, och erbjöd sig att springa med min hund.....hallelulja moment säger jag bara!

inge´fel på kontakten här inte !

Tuffa ch jag satt oss till rätta i gräset och Camilla och Aston sprang som om dom aldrig gjort annat ;0)......Camilla är inte sen att rya i åt unge herrn när han börjar flamsa så han fogade sig ganska omgående och var jätteduktig, och Camilla oxå !

Så nu är jag med handler!

Tuffa och jag sitter SÅÅ gärna på sidan om......nästa gång tar vi nog med fika, hon & jag!springarna i bakgrunden......inte speciellt intressant i Tuffas värld......

Kolla handen på ryggen.....proffsigt va?!

Hanhundarna....det bev lite aktion när Camilla råkade knäppa lös Aston av misstag...men Aston ville bara busa och lapphunden 4 år blev nedbrottad av husse så det gick bra till slut ;0)
Nu bara måste Camilla med till Karlskoga och älga runt med min hund, han kan ju faktiskt springa och uppföra sig när inte matte håller i kopplet ;0)
Med Camilla vid rodret kanske han kan börja plocka röda band !
NI ÄR SÅ DUKTIGA!!!!!!
Och Tuffa & jag är så bra på att sitta vid sidan och kolla på!
Det har ju varit lite bloggeri runt om, om vad man ska ha för kläder i ringen, så nu dyker det väl snart upp en faktura på en utställningsoutfit ifrån den nyanställda innan ens bläcket torkat på anställningkontraktet.....*asg*
Hunden ligger utslagen och snarkar ljudlig....tänk att på slutet i dag så satte ha sig ner !!!!! uttröttad eller?
Nä, nu ska jag hoppa i säng, imorgon när det kurs igen, då är det inte bara teori som det var förra veckan utan det blir mer praktiskt framför dator.
Dokumentering är det spännande ämnet.
Någon som har ett tips om varför varannn bokstav inte kommer med när man skriver?
det är väldigt irriterande minst sagt....det tr dubbelt så lång tdatt skrivanär det ska rättstavas varje mening ( det kursiva är inte rättat, mellanslag och bokstäver uteblir)
ha de bra / AC


mattes funderingar och duracellens ystra krumsprång i vardagslivet ......och så kom lilla fisen .......duracellens raka motsats ......som en liten snusförnuftig farbror ♥

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

översätt bloggen

RSS

Följ bloggen

Följ Aston & Lukas med Blogkeen
Följ Aston & Lukas med Bloglovin'

Facebook

         
                               

   
 

                       

 

           

                                                 

                                                         

                                                         


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se