Aston & Lukas

Direktlänk till inlägg 22 februari 2009

nä´men det snöar.....? förvånad? 22/2

Av AnnCatrin - 22 februari 2009 09:44

Hallå!
Allvarligt, jag har absolut inget att skriva om, det blir liasom bara upprepningar hela tiden...det snöar ute.....ovanligt?

Fick jag välja skulle jag stanna i sängen och mysa med hunden och en god bok.....men hussen är ju som bekant konvalecent....och därför så faller helgpromenaden på min lott oxå.
( och det är ju ingen större mening att han går på promenad om hunden ligger i sängen och myser med mej eller? ;0)

Det börjar bli tröttsamt att klä på sig lager på lager, och det finns inga kängor som pallar "of road " promenader.....som jag kom på att vi kunde göra igår....
Det har varit en stig här förut men ingen galning har fått för sig att trampa upp den igen......tills nu då....FILMER 1 & 2
Jag la upp den geniala taktiken att vi går inte långt, vi går kort och intensivt....och som vanligt är det jag som kämpar som ett djur och hunden tycker att det är hysteriskt roligt.... tills jag tar fram mobilen och ska filma....hmmm...då är han gärna väldigt nära mig...det kan ju vankas godis!
Vi gick tillbaka i samma spår som vi trampat upp tidigare, inte för att det blir nån större skillnad, kan knappast kallas upptrampat då!

Det blåste ganska mycket och det vara "bara" - 4 grader, det som var lite oroande var att det hela tiden damp ner stora snökockor från träden, vill det sig illa kan man ju bli begravd när det kommer en riktigt stor en!

Så det gällde att trumma på lite fortare när man måste passera under ett träd!
Och att gå snabbt med långa steg i halvmeterdjup kallsnö harmonerar inte med mina taxben kan jag säga!
Igår blev det faktiskt lite städat, dammtorkning från golv till tak i sovrummet var ju inte en dag för sent .......
Hockeymatch på kvällen var väl ingen höjdare, det är ett helt annat lag på bortais......dom höll på att torska dit mot bottenlaget Södertälje och fick vara väldigt nöjda med en poäng tycker jag.

Natus & Jezzies matte var hit med två paket på fredagen vilket uppskattades av födelsedagsbarnet. tack igen!
Imorgon är det ny vecka igen och nya utmaningar och äventyr!.......Vi kan väl hoppas iallafall att det händer nåt roligt?
Lediga dagar flyger iväg i ett rasande tempo....måste nog titta över om det går att klämma in en till långledighet framöver!
Avslutar med en bild på Astons snygga bror Magic.

ha de bra / AC

 
 
camilla

camilla

22 februari 2009 13:09

Ja, det är samma lika här, det händer inte så speciellt mycket att rapportera om, hoppas du känner dig lite piggare ut iallafall, det var nog klokt att inte dra iväg på en sjumila sväng, fast det verkar som att det var jobbigt så det räckte ändå.
Ha det så bra
Kram Camilla

http://www.mills.zoomin.se

 
Ingen bild

Anne-lie

22 februari 2009 15:31

Hallå..
Att mysa i sängen med sina vovvar det är härligt det.. Vilken stilig bror Aston har, ser stor och grov ut. Vackert huvud.Natus är och tränar apell med husse och Jezzie ligger i Jennifers säng och myser på rygg. Själv ligger jag i soffan och glor på skidåkning.
Kram Anne-Lie

 
Anne-Lie

Anne-Lie

22 februari 2009 18:28

Nu har jag gjort min plikt..BLOGGAT !!!
KRAMEN

http://www.jezzieochnatus.se

 
Anneli

Anneli

22 februari 2009 19:29

Hallå där !
Jag skulle helt klart ha valt sängen med Aston :) Det finns väl inget mysigare än sängmys med sin hund :)Tråkigt bara med den knäskadade mannen ;) Kan man inte göra någon slags rullgrej som han kan ha det onda benet på när han går med jycken ??
:D
Kramkram Anneli

http://www.maximilian.panatet.se

 
Ingen bild

Isabelle

22 februari 2009 21:15

Härligt med all snö! Tycker jag som inte har så mycket av den :-) Det som kom inatt/idag lär smälta bort snart iom att det tydligen ska bli en massa plusgrader igen här.. Man är lite splittad för man vill ju både ha snön och inte :-) Hoppas ni har haft en skön helg!

 
Ingen bild

Bernermatten

23 februari 2009 01:34

Du klarar hålla dig! Se! Nu är det ju redan "nästa vecka" ;) Så fort jag har nåt foto-bart (nytt ord fr o m NU) så är du den första att få se det! :D
Mot TV:n! (har nu valt bort danskan...jag kollar ju inte den serien...)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av AnnCatrin - 26 februari 2014 22:23

jag förnyar mig och byter blogg!häng med till den nya!  http://acufoto.wordpress.com ...

Av AnnCatrin - 20 februari 2014 14:00

Hallå!   Ytterligare ett år av galenskaper att lägga till handlingarna och jag bara kräver att han blir lika gammal som sin mor, dvs 12 år .........så vi har många år kvar av stolleprov!Tur att jag väljer själv vart jag lägger fokus ........... kunde...

Av AnnCatrin - 7 februari 2014 22:30

Hallå!Hur kan man bli valpsugen så här hux flux när man ingen valp ska ha???Vilken tur att man kan få sig en dos valpmys i en annan kommun så att man klarar sig ett tag ........... för dom är ju inte valpar för evigt .......... som på beställning bli...

Av AnnCatrin - 30 januari 2014 20:41

Hallå!Jajamän, nu har vi stökat undan januari,även om jag känner mig lite missnöjd med vädret så är det bara att gilla läget ........ det är då tusan vad solen håller sig borta ........ men då borde vi ha tillgodo när sommaren kommer tycker jag!Men t...

Av AnnCatrin - 19 januari 2014 08:13

Godmorgon!Uppe med tuppen ........ja allt är ju relativt, men att kliva upp 7.30 är i allafall tidigt i min sinnevärld .......... men så får det bli när man ska jobba, hundarna måste få mat och vila magen efter det, sen kan vi promma innan jag åker p...


mattes funderingar och duracellens ystra krumsprång i vardagslivet ......och så kom lilla fisen .......duracellens raka motsats ......som en liten snusförnuftig farbror ♥

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5
6
7 8
9
10 11 12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23 24
25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

översätt bloggen

RSS

Facebook

         
                               

   








 

                       

 

           

                                                 

                                                         

                                                         


Ovido - Quiz & Flashcards