Aston & Lukas

Direktlänk till inlägg 17 april 2009

fredagssvammel 17/4

Av AnnCatrin - 17 april 2009 18:44

Hallå!
Här händer inte mycket spännande att plita ner, igår var jag till Katrine och fick hjälp med datorn så nu är den fit for fight igen.
Aston fick följa med denna gång för nu var det ingen löptik på G.....trots att jag försökte hålla ögonen på honom hela tiden så lyckades han slå en liten drill på golvet.....hmmm......han lyfte iallfall inte benet mot nån möbel, man får vara glad för det lilla!
Pinsamt, men ändå var jag beredd denna gång, det var jag inte för många år sen när jag hade en omplaceringshund ( berner) som lyfte på benet när vi var och hälsade på Berit.....då höll jag på att skämmas ihjäl för jag hade ingen aning om att hanhundar kan göra så........nu vet jag men det blir ju icke trevligare för det kan jag lugnt påstå!

häromdagen fotade jag Aston genom fönstret.....lyckan är när staketet har töat fram, fatta att det bara var dom två översta rutorna som stack upp ovanför snön!
Det töar på trots avsaknad av sol och värme och det som göms i snö.......dom varma korvarna har haft en förmåga att sjunka ner i snön i vinter......och det som inte syns finns inte.....eller?
I två dagar har jag plockat skit, nu tog påsarna slut så vi får fortsätta i helgen......vilket härligt helggöra!

tröstar mig med att det är ytterst sällan som han gör stora programmet på hemmaplan nuförtiden......han spar sig tills vi kommit runt hörnet så att han kan lägga en kringla i skogen......mördarsniglarna vaknar väl snart och vill ha frukost.....;0)

Kanske dax att ge sig på megahögen av snö som kom från taket, räknar vi bort den så ser det riktigt lovande ut!
Lägger in lite skottning i helgschemat oxå ;0)
Imorgon är det kurs med Memea Molin, hundens kroppsspråk och vett och etikett i hundvärlden tror jag visst det var, spännande!
Idag har vi varit i skogen och det var definitivt sista långsvängen på ett bra tag!....
Mycket snö, och helt plötsligt utan förvarning så dyker det upp en mindre sjö lite här och där......och hur går man runt den när man inte ser vad som döljer sig under snön?
Just där vi gick idag är det mycket sumpmark på sommaren, och trampa ner i ett surhål känns inte så lockande....undra varför?
Jag har ju varit torrare om fossingarna efter promenad, det är det ingen tvekan om!

Hunden har inga större problem med underlaget det är fullt ös medvetslös som gäller i alla lägen......
Nä nu ser vi fram emot barmark så att vi kan älga över stock och sten och bygga muskler.....får förtränga att nån sa att det var mycket orm i Bosvedjeskogarna....om ormar tycker jag inte...men och andra sidan så har jag bott här i 21 år och aldrig sett en orm, så varför hetsa upp sig för att nån kastar ur sig en kommentar......fakta väger tungt i detta fall!
Och som grädde på moset så avslutar jag dagens blogg med lite glada nyheter, för er som inte varit in på Anneli´s sida redan så kan jag berätta att dom var till Ulltuna igår och kollade igenom Maxen och det fanns inga tecken på fler cancertumörer!
Så nu håller vi tummar och tassar att det inte kommer tillbaka några fler elaka tumörer och att den som fanns opererades bort i grevens tid och att Maxen hänger med ett bra tag till!
trevlig helg/ AC

 
 
Ingen bild

Isabelle

17 april 2009 19:58

Åh, men vad kuuuul! Nu är det inte lång tid kvar! Ska ni gå med och kika på någon av syskonen som går innan er? Har hört (kan ha varit från Lena) att man ska ha gått med och tittat på en hunds MH innan man går sitt egna? Det ska bli så skoj och se hur Aston kommer reagera på allt :-) Antar att du har läst igenom denna?:
http://www.sbk.nu/templates/HandbookDocumentPage____2071.aspx

Det har jag gjort och jag TROR en massa om hur Maya kan reagera, men hon lär säkert göra helt tvärtom :-D Kampa brukar inte var hennes grej någon längre stund.. och att jaga saker på marken brukar hon inte heller göra :-) Däremot så lär hon säkert hajja till för overaller och spöken :-D
Ja, som sagt.. så superintressant det kommer bli!
Ha en underbar fredagskväll!
Kramar från oss!

 
camilla

camilla

17 april 2009 20:01

Hihi, Aston då , kissa när man är borta hos främmande , kan tänka mig att matten inte vart så nöjd med sin busbulle då *ler*..
Det är då fasligt tur att det faktiskt tycks töa bort snön trots att solen inte visar sig så där jättemycket , det krymper för varje dag och , ja det som göms i snö kommer fram i tö .
Kollade mailen idag och det var nog tur det för jag var helt säker på att det började kl 10 i morgon , höll på att sätta kaffet i halsen då jag såg att vi ska vara på plats kl 8.30, blir till att ställa klockan då.
Såg att dom inte hittade mer på Maxen , phu så skönt.
Kram Camilla

http://www.milla.zoomin.se

 
Anneli

Anneli

17 april 2009 22:30

Hejhopp
Sista bilden på Aston är rolig...fullt ös medvetslös :D
Hoppas att kursen i morgnbitti blir till belåtenhet för fru Uppfeldt :)
Kram Anneli
ps..det gick vägen..jag ringde ;-) ds

http://www.maximilian.panatet.se

 
Ingen bild

Stina

19 april 2009 12:26

Ja se herrar...
När en karl som kommer hem till främmande visar upp sina fina sidor, spänner lite extra på magrutorna (som inte finns) är vältalig och passar på att skryta lite över nåt han presterat eller äger om tillfälle ges...
En hanhund kommer hem till andra hundar...sniffar runt...känner en aning av nån annan hane eller lite intressant tjejdoft...*pinkelipink*. -I was here!!!

Skäms inte du! Aston skröt bara över att han är jäkligt duktig på att låta matte föna honom!! :D
Lycka till på kursen!
Kram från "södern"

 
Ingen bild

Stina

19 april 2009 12:28

Glömde ju...
Shit va snö!!! Jag ska nu ut i solen och njuta, fast inte är det mysgrader inte...och det blev -4 inatt! Men jag klagar fasen inte!!!
Me again

 
Ingen bild

Isabelle

19 april 2009 19:06

Ja, det ska bli skoj att följa den lilla blandningen och se vad det blir av honom :-D En basset-liknande kanske som sagt :-D
Och Ann och Nemo är verkligen kanonduktiga! Men, hon slet tydligen sitt hår fram tills han var 3 år då allt satt klockrent så då vet du vad du har framför dig ;-)
Här har det också blåst kalla vindar.. *brr*. Hoppas ni hade det skoj på kursen med Mohlin!
Kramar från oss!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av AnnCatrin - 26 februari 2014 22:23

jag förnyar mig och byter blogg!häng med till den nya!  http://acufoto.wordpress.com ...

Av AnnCatrin - 20 februari 2014 14:00

Hallå!   Ytterligare ett år av galenskaper att lägga till handlingarna och jag bara kräver att han blir lika gammal som sin mor, dvs 12 år .........så vi har många år kvar av stolleprov!Tur att jag väljer själv vart jag lägger fokus ........... kunde...

Av AnnCatrin - 7 februari 2014 22:30

Hallå!Hur kan man bli valpsugen så här hux flux när man ingen valp ska ha???Vilken tur att man kan få sig en dos valpmys i en annan kommun så att man klarar sig ett tag ........... för dom är ju inte valpar för evigt .......... som på beställning bli...

Av AnnCatrin - 30 januari 2014 20:41

Hallå!Jajamän, nu har vi stökat undan januari,även om jag känner mig lite missnöjd med vädret så är det bara att gilla läget ........ det är då tusan vad solen håller sig borta ........ men då borde vi ha tillgodo när sommaren kommer tycker jag!Men t...

Av AnnCatrin - 19 januari 2014 08:13

Godmorgon!Uppe med tuppen ........ja allt är ju relativt, men att kliva upp 7.30 är i allafall tidigt i min sinnevärld .......... men så får det bli när man ska jobba, hundarna måste få mat och vila magen efter det, sen kan vi promma innan jag åker p...


mattes funderingar och duracellens ystra krumsprång i vardagslivet ......och så kom lilla fisen .......duracellens raka motsats ......som en liten snusförnuftig farbror ♥

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2009 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

översätt bloggen

RSS

Facebook

         
                               

   








 

                       

 

           

                                                 

                                                         

                                                         


Skapa flashcards