Aston & Lukas

Alla inlägg den 6 januari 2010

Av AnnCatrin - 6 januari 2010 19:38

Hallå!
Idag ska jag inte reflektera alls! ......... bara konstatera att det är skitkallt på ren svenska!
Hua, det blev ingen promenad alls för hunden på förmiddagen, vi sparade det tills det var dax att traska iväg till modern för middag, hon bor väl cirkus 2 kilometer bort, längre än så vill man inte vandra i 20 minusgrader.
God mat som vanligt och bröderna med familjer var oxå på plats.
Som av en händelse så börjar jag titta på tavlan som hänger på väggen........ den har hängt där sedan 1982 kom vi fram till........ jag inser att jag har ingen kopia själv av den bilden vad jag vet, det kanske ligger nån i gömmorna ,men jag måste ju bara visa den .......  
  
Syskonen Andersson........ unga, smala och vackra......... nu kan man krasst konstatera att det är nog mest bara ett "och" kvar........  och naturligtvis så är "Tommen" oxå med på bild, min första berner, Bläzinas Atom var hans rätta namn, här måste han vara närmare 5 år och detta var på hösten -82, han var född 1977.
Ja tiden rullar på det är tydligt det!
När vi vandrade hemåt igen så var det minus 23........ men en rask promenad höll ångan uppe, Aston var så duktig och gick lös hela vägen, annars brukar han vara kopplad när vi går på gångvägar, men det var ganska folktomt ute, undrar varför?  
nä, nu ger jag upp innan den nya datorn åker ut i snödrivan, jag blir bortkopplad från bloggen hela tiden och det som inte är sparat försvinner ......  nä, i denna ålder får man vårda sitt blodtryck och icke ta ut sin frustration på döda ting.......det blir lätt en kostsam historia.........och lite av aggressionerna kanske beror på att jag inte kommer in på Farmville......... men det skulle jag aldrig erkänna.......eller gjorde jag just det?  

ha det bra / AC


mattes funderingar och duracellens ystra krumsprång i vardagslivet ......och så kom lilla fisen .......duracellens raka motsats ......som en liten snusförnuftig farbror ♥

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

översätt bloggen

RSS

Facebook

         
                               

   








 

                       

 

           

                                                 

                                                         

                                                         


Ovido - Quiz & Flashcards