Aston & Lukas

Direktlänk till inlägg 11 november 2008

top of the world 11/11

Av AnnCatrin - 11 november 2008 20:39

Hallå!
idag blir det mer en bilddagbok, jag måste bara dela med mig av vår senaste upptäckt, en superduper stig i en underbar trollskog, jag blir helt lyrisk när jag upptäcker såna här skatter!









Helt klart är att vi tassat omkring i helt fel del av Bosvedjeskogarna, vi har lyckats nosa upp varenda myr och surdiken......men nu ni......nu går vi åt ett annat håll...uppåt! gedigen berggrund och torrt och fint......och helt plötsligt bakom en "knix" så ligger hela Sundsvall framför våra fötter, kanske inte "top of the world" men väldigt högt över havet iallafall!

Ja´jag vet att jag skrev att vi skulle träna stadsmiljö......men vem vill gå på asfalt när man kan spatsera runt i skogen?
.....och sen är det den där lilla detaljen med kläder och sånt.....det går ju inte att se ut som man kom direkt från lagårn´om man ska spankulera runt på stadens torg och gator, och ögat måste målas om man ska va´ bland folk...hmmm.....skogen...det är grejor det!



Måste träna hårt på "stanna kvar"...dit jag går , går hunden.....blir lite trixit när man vill "arrangera" ett snyggt kort med havet i bakgrunden, sen blev det ett hiskeligt motljus oxå, men ibland har det sin charm faktiskt!
Hunden var som vanligt i sitt esse, jag skulle nog kunna vara ute en hel dag i skogen, han verkar outtröttlig, han flyger och far över stock och sten, hittar nåt spännande att nosa på.....som tex en hög med päls, tror jag, det kanske är fjädrar oxå, som ligger vid stigen, mycket stora fågelskitar är det där oxå, så det troliga scenariot är att en större fågel mumsat på ett bytesdjur......men han nöjer sig med att nosa, vi får vara glada att allt är uppätet!
Sen blev det spännande......när jag stod och kollade på utsikten över staden så började hunden morra !? första gången jag har hört det, han har ju "gruffat" och mopsat upp sig förut men aldrig morrat, men historien om hur han fick sitt namn är ju som sådan att han var den första i kullen som morrade, han lät som en liten sportbil...en fin en...en Aston Martin....
Ja´och vad morrade han åt?......IQ ?...sin egen skugga! eftersom han stod på en bergknalle med solen i ryggen så blev hans skugga en bit bort, och när han rörde sig så gjorde skuggan detsamma....konstigt!
Och ju mer han viftade på svansen desto mer rörde sig "spöket"....vad blir det för poäng på det på en MH - test ??
Se spektaklet här i en liten filmsnutt!
Ja´det var väl allt för idag, mycket hund och skog vart det!
Avslutar med en bild på "hundnapparen" som helt oskyldigt ligger i hallen och inte har en aaaning om hur mjukisbernern som låg på sängen helt plötsligt ligger i hallen ?!

ha´re´bra / AC
sänder en tanke till min farmor Nanny som skulle fyllt 97 år idag om hon hade funnits med oss, hon var född 1911.11.11

 
 
Anneli

Anneli

11 november 2008 23:03

Hej å hå vilka fina bilder och vilken rejäl prommis ni har varit på :) Ska bli skoj skoj på MH:t ... nej då AC...han har växt på sig då...han kommer att slå dig med häpnad ska du se :)
Gullig slutbild. Han ser oskyldig ut som ett lamm :)
Kramkram Anneli

http://www.maximilian.panatet.se

 
Camilla

Camilla

11 november 2008 23:08

Halloj!
Vilken härlig skogsprommis ni verkar varit ute på jätte fina bilder... tänk att fått varit med med en kopp kaffe.. kan nästan inte bli bättre.. Hehe.. vilken tur att det inte bara är jag som har en riktigt fegis.. igårkväll så skällde Tuffa ut grannens brevlåda som vi har passerat kanske ett par hundra gånger.. mycket farlig var den... Vilken svans han ligger inne med Aston en riktigt storpojksplym...
Ha det så bra// Camilla

http://www.mills.zoomin.se

 
Ingen bild

Isabelle och Maya

12 november 2008 21:37

Haha , vad kul det var med filmen! Maya tyckte den var jätteintressant, men hon "muffade" lite åt hunden som skällde ;-) Ska bli så skoj med MH och har du möjlighet så be någon filma det så att även vi som inte är där får se :-D Jag vill iallafall ha film från Mayas MH när det väl blir dags för det :-) Jag ser fram emot den dagen massor :-)
Underbara bilder! Jag vill också börja gå skogspromenader *avis* :-) Men, den tiden kommer ju för oss med :-)Ha det bäst!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av AnnCatrin - 26 februari 2014 22:23

jag förnyar mig och byter blogg!häng med till den nya!  http://acufoto.wordpress.com ...

Av AnnCatrin - 20 februari 2014 14:00

Hallå!   Ytterligare ett år av galenskaper att lägga till handlingarna och jag bara kräver att han blir lika gammal som sin mor, dvs 12 år .........så vi har många år kvar av stolleprov!Tur att jag väljer själv vart jag lägger fokus ........... kunde...

Av AnnCatrin - 7 februari 2014 22:30

Hallå!Hur kan man bli valpsugen så här hux flux när man ingen valp ska ha???Vilken tur att man kan få sig en dos valpmys i en annan kommun så att man klarar sig ett tag ........... för dom är ju inte valpar för evigt .......... som på beställning bli...

Av AnnCatrin - 30 januari 2014 20:41

Hallå!Jajamän, nu har vi stökat undan januari,även om jag känner mig lite missnöjd med vädret så är det bara att gilla läget ........ det är då tusan vad solen håller sig borta ........ men då borde vi ha tillgodo när sommaren kommer tycker jag!Men t...

Av AnnCatrin - 19 januari 2014 08:13

Godmorgon!Uppe med tuppen ........ja allt är ju relativt, men att kliva upp 7.30 är i allafall tidigt i min sinnevärld .......... men så får det bli när man ska jobba, hundarna måste få mat och vila magen efter det, sen kan vi promma innan jag åker p...


mattes funderingar och duracellens ystra krumsprång i vardagslivet ......och så kom lilla fisen .......duracellens raka motsats ......som en liten snusförnuftig farbror ♥

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< November 2008 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

översätt bloggen

RSS

Facebook

         
                               

   








 

                       

 

           

                                                 

                                                         

                                                         


Ovido - Quiz & Flashcards