Aston & Lukas

Senaste inläggen

Av AnnCatrin - 19 december 2011 22:02

Hallå!
Ja livet rullar på oavsett vad som händer, Finaste Tuffa har iallafall skickat lite snö från ovan, det tackar vi för   jag vill inte ha samma kopiösa mängder som ifjol men är det vinter så får det gärna ligga några decimeter!
Lukas har varit terapihund och hållit Kliff sällskap några dagar, Kliff var väldigt beroende av Tuffa och jag hade lovat att Lukas skulle få vara där om det värsta scenariot skulle inträffa ...............   usch denna gång stämde INTE magkänslan för jag var helt säker på att hon skulle komma tillbaka efter operationen.
             foton Camilla Anderholm


Livet på kollo kan inte vara bättre, långa långa promenader med bästa vännen Kliff och sen in i värmen och plåga omgivningen med brölgrisen ........att få grisen att bröla, högt och ljudligt det är han expert på lilla farbrorn  
Tills den dag man är gammal och skröplig så har det kanske avlats fram en dvärgberner, dom skulle då se ut som på sista bilden   Då kan man parka rullatorn där vid bänken och sitta där med sina minikopior, det blir ju hur bra som helst!  
Idag var det min tur att rå om "småpojkarna"

först en långprommis med Aston för dom skulle inte komma förrän vid 11, ojoj vilka bollar det blev i fanorna, vem har önskat blötsnö???
Sjukt tungt att skotta undan, men det är bara att bita ihop, håller man inte efter så blir det som ifjol när bilen hamnade på en hylla när väghyveln gick förbi ........
 


 
Och att Aston ska kunna nosa på hängrännorna är inte heller nödvändigt, lagomt är bäst!  
           
kul har dom haft idag iallafall, Lukas följde med Kliff hem och kommer åter imorgon, kan väl kallas för delad vårdnad kanske?
Johan har lovat att ta med Lukas ut i skidspåren i vinter, låter som en bra mycket bättre idé än att jag ska försöka få till nåt, klart jag ska testa, men jag har inga större visioner om att vi ska glida fram med nån större fart   

Kliff

tror nog att Aston saknar sin "lillebror", det visar han genom att mula honom rejält!
Jag saknar oxå den lilla gofisen när han inte är hemma, men en sån saknad är lätt att bära när jag vet att han har det hur bra som helst några kilometer härifrån, han är ju inte förlorad för alltid! 
Nu börjar man snegla på nästa års utställningssäsong, ska man eller ska man inte och isåfall med vem?
Nu har ju fru Anderholm och jag blivit med tält så då kanske man ska ta det ett steg längre och släpa med båda hundarna?
Vi får väl se vad denna vinter ger för resultat på fyrbeningskropparna  
Och snart är det julafton, tänk att till och med maken börjar fundera vart dom där 100 tomtarna har tagit vägen? så idag har några fått se dagens ljus ......................två är utplacerade på sin givna plats i hallen och resten står i en okontrollerad hög på matbordet, men framme är dom!
har precis sett sista avsnittet av " den som dräper" mycket bra dansk kriminalserie, missa inte den när den dyker upp igen!
Nä nu ska jag försöka få liv i han som sover i bian på altanen, undrar om han vill ha en liten kvällsrunda, lite väl sent men jag iddes inte gå innan filmen.
ha det bra i julstressen ..........här är det nada stress, skönt!

ha det bra // AC  
 

ANNONS
Av AnnCatrin - 16 december 2011 18:30

                                      

                            I



                I ljust minne bevarad,
    
           finaste Tuffa


       2008.02.21  -  2011.12.16

3 år 9 månader & 25 dagar ung 


     
    

 
småtrollen Tuffa & Aston, vem kunde ana att Tuffa inte skulle få uppleva sin 4 - årsdag? 
skrotben fram som inte gick att laga, usch vad sorgligt det är just nu, finaste finaste Tuffa, hon var ju liksom som min hund oxå på nåt vis när man känt henne sen hon var en liten bångstyrig valp, min bästa kompis som alltid blev galen av glädje när vi träffades   
 
    Puss på dej Tuffa och sov gott, nu kan du rejsa på dom gröna ängarna utan att några dumma ben sätter käppar i hjulet.

Betillys Charmiga Tuffa 

vem ska nu leta upp alla gigantiska älgtassar i skogen som nu ligger i min frysbox och väntar på våren? dom var ju dina ...........


  STORA STORA styrkekramar till Tuffas matte Camilla som har gjort allt som stått i hennes makt, men går det inte så går det inte och då måste man släppa taget, även om man vet att det är det rätta så hjälper det inte i den stunden .........och naturligtvis kramar till hela familjen, det blir ett stort tomrum efter bästaste finaste Tuffa.



Det går det här oxå, jag lovar, även om det är nattsvart just nu.
Lukas har packat nattväskan och åker till bästisen Kliff för att stötta honom när storasyster nu vandrat över regnbågsbron.  
// AC 

ANNONS
Av AnnCatrin - 12 december 2011 22:30

Hallå!
Ja då var helgen avverkad då, vi ruskar av oss gliringarna om att vi måste bo på hotell och inte kliver upp mitt i natten .............................. den dagen kommer aldrig att komma på denna delen av året att jag kör Stockholm tur och retur samma dygn, även fast man sovit gott i sköna hotellsängar så är hemresan en prövning,  
Fy attan när det är mörkt och man har möte hela tiden så man bara kan hitta vägen med hjälp av halvljuset, och det har en hel del övrigt att önska på Volvon! 
Trött som en jag vet inte vad blir man av att sitta och stirra som det känns i blindo och dom förbenade vajerräckena är inte trevliga. 
Och alla kör ju som om dom stulit bilen så det var svårt att få häng på några baklysen att följa, men till slut så hamnade vi bakom en långtradare som höll bra fart och hade trevliga lampor som lyste betryggande, USCH vad jag inte gillar att köra i mörker! 
Det är stor skillnad sommartid, då kan jag lätt köra 30-40 mil tur och retur när det är ljust, men jag har ett uselt mörkerseende.
Men kör man inte så fort så kör man ekonomiskt, fram och tillbaka på en tank tycker jag är godkänt för pansarvagnen, 0,83 liter drog den, kände att jag ville påpeka det för någon tror bestämt att min bil drar över litern på långkörning  
Av den klass 2 varning det flaggades för i veckoslutet så blev det icke som förväntat, snö i drivor byttes mot regn och höga vattenstånd .....................hmmm   ur led är tiden!
Det var aningen besvärligt för dom som for söderut på fredagen men om lördan´ var det lugnt.
Vi kom ner till mässan vid 15.30, gick in med packningen och drog ett varv runt alla försäljare.
Sen till hotellet som låg nära men det blir nog ingen fler visit där.
Med alla förhållningsregler dom hade för oss med hund så är det väl enklare att inte ta emot hundar?
Det blir ju väldigt problematiskt att få i sig nån mat när hunden inte får lämnas ensam på rummet,  Men vem ska kolla det??
Sen måste man hänga upp en skylt att det fanns hund på rummet, VARFÖR? jag är ju på rummet eftersom hunden inte får lämnas, vill nån komma in får dom väl knacka, är det ingen som öppnar går man väl inte in oavsett om det finns hund eller inte?
Restaurangen på hotellet öppnade 18.00, 40 minuter senare hade dom slut på den enda kötträtt huset hade att erbjuda, en ryggbiff med pot.gratäng för 179 riksdaler, sen fanns det typ hamburgare för 155 riksdaler eller mos och köttbullar för en hundring ........SKULLE INTE TRO DET!  
Vi fick tips på en italiensk kvarterskrog, mumsig plankstek för 139 kronor kändes som värsta fyndet, och en stor stark för 44 kr,   på hotellet ville dom ha 63 kr för samma mängd .......HUTLÖST!!!
Nöjda och mätta & belåtna låg vid nedbäddade vid 22-snåret och skänkte en tanke av medlidande till er som skulle kliva upp 02.30   
Vi kommer att fortsätta att lägga en slant på att komma fram en dag före vintertid, det är värt varenda krona!
Ja, och hur gick det då för våra fyrbenta ? blått är flott och det blev ett VERY GOOD för både Aston och Kliff.
Inte så mycket att orda om kritiken, den är väl ganska rättvis ändå!
     

Han har i vanlig ordning ställt sig väldigt långt bak med bakbenen, men det var inte det ensamt som fällde avgörandet, han behöver bli fastare i rörelse vilket jag är väl medveten om, det som är viktigt är väl att man kan se sin hunds fördelar OCH fel och ta det för vad det är det här med utställning, en kul grej i trevliga människors sällskap!
Astons kritik :
Mycket stor maskulin hane
Något flat skalle
Utmärkt nosparti
Något öppna läppar
Utmärkt hals och överlinje
Något kort kors
Lång i ländparti
Utmärkta vinklar fram
Lite knappt bak
Kraftig benstomme
Skulle vara fastare i rörelse
Bra päls och temperament
Domare Lisbeth Utke Ramsing 


 
Kliff


   
Kliff fick vara med i uppfödargrupp med Lena som handler   dom skötte sig bra och gruppen blev trea.
Dagens överraskning stod denna kille för:
 
Bernerdalens Jackpot, överraskningen var väl inte att han kammade hem vinst i juniorklass och blev Nordisk juniorvinnare, näpp 10 månader gammal knäppte han alla stora pojkar och farbröder på näsan och blev bästa hanhund, han har ett passande namn den killen!   Stort grattis till Lisa och Jörgen !!!!!!
       Och som om inte det skulle räcka för kennel Bernerdalen så gick Filippa och blev bästa tik  
   
    BIR Bernerdalens Filippa K BIM Bernerdalens Jackpot  STORT GRATTIS!!!!!   
här kommer lite blandade bilder, usel kvalité som vanligt inomhus, men det är bara att gilla läget för bilder vill man ju ha oavsett hur usel dom än blir    
 
 syster Loppan, Doremis Lollipop KID

Lukas morfar Doremis Ubbefin, den enda av championhanarna som placerade sig i bästa hanhund, som fyra.

Bosse och Kaj .......Bosse är hunden   ( alla är ju inte insnöad i bernervärlden som läser min blogg   )
    
    Sara och Jima

Busbulle med matte

en Björnlidens C-junior ( kommer inte ihåg namnet)
 
Tutan först i kön av Juniortikarna

Busen, bernerdalens E de Bruce  
Ja, nu går vi till vintervila vad det gäller utställningar, möjligtvis Sala i mars, vi får se!
Det har snöat idag men nu ikväll har det slagit över till regn, tröstlöst!
Ha en bra tid trots att julstök står på programmet, själv har jag fått svårartad julfobi och vill bara att den ska vara över, men nån tomte ska väl få titta fram,
julen är "on hold" i detta hus,
skall återuppta traditionerna om och när jag får barnbarn    
För några veckor sedan höll ju Lukas på att åka över en kajkant, HUA! idag hände det en annan berner, en timme låg han i det iskalla vattnet för han simmade in under kajen istället för jäms med .......vilken mardröm som fick ett lyckligt slut, USCH vad fort det kan gå att olyckan är framme och vem trodde att dom kan hamna UNDER kajen??
Se filmen om hans räddning här 
//
AC

Av AnnCatrin - 6 december 2011 15:30

Hallå!
Inget nytt under solen som saliga svärmor skulle ha sagt, det drar ihop sig för äventyr mot helgen, har velat fram och åter om jag verkligen ska släpa med mig hunden, men vad f-n, jag har ju betalat 400 riksdaler så när som på en femma så då får han väl följa då!  
 
Vi håller tummarna för att minusgraderna är här för att stanna, känns lönlöst att bada hund annars   isgatorna vi halkar runt på nu kunde jag gott ha varit utan, hellre några decimeter snö!
Det är ju på gränsen till deprimerande detta eviga mörker!
I vilket fall som helst så ska det bli trevligt med en liten minisemester i fru Anderholms sällskap, vi drar ju mot el Stockholmo redan på lördag förmiddag, bäst att ta till marginal så att vi vet att vi är på plats på söndagmorgon!
Vi ska bo på Connect hotell Stockholm, 250 meter från utställningen, lagomt avstånd!

Vi tränar oförtrutet vidare på projektet, båda hundarna på samma bild ...........................  hade jag haft det "lilla" objektivet hade jag hunnit med mig här, nu var jag tvungen att backa så långt att lilla frabrorn hann börja röra på sig, dom stod väldigt fint sekunden före! 
     fjantigt lite snö har det kommit under natten.

Idag låg dom i brevlådan, CHAMPIONATdiplomen, så nu blir det till att handla ramar och hitta bästa platsen att hänga upp dom på!
 
det står skrivit i stjärnorna om man någonsin får ett sånt här trevligt brev på posten igen!
Om nån undrar så är bilderna ett montage    men det skulle vara en idé för kennelklubben att man fick skicka in en bild på sin hund och ha den som bakgrund! 

Det blir en annorlunda jul i år oxå, ifjol var vi ju hos modern efter att att varit här hemma i alla tider, i år jobbar jag 9-20 på julafton så då får det bli lilla julafton med barn och moder kvällen före, en god middag får det bli, julmaten spar vi till julafton, det är inte mycket som lockar mej på den fronten nu för tiden!
Hockey på tv:n ikväll, maken ska åka och se den live, vi kan väl hoppas att dom är inne i ett stim av 3-poängare ..................ligga sist i tabellen kan väl nåt annat lag göra!   heja Timrå, nu skärper ni till er!!
ha det bra // AC 




 

Av AnnCatrin - 30 november 2011 18:15

Hallå!
Ja, allting har ett slut ........så som ledighet .......nästan två veckor av lata dagar borträknat ett dygnspass är nu till ända, nu ska det jobbas och jobbas hela helgen med en liten mjukstart imorgon med ett kortpass ........men sen så till veckan är ordningen återställd, bara ett ynkas kortpass att avverka   
Jag säger det igen, jag skulle icke ha några problem med att vara hemma på heltid ........om jag fick betalt .................. är ju trots allt tacksam för att ha ett jobb att gå till, det är inte alla förunnat!
Och den fina rena snön är oxå ett minne blott, vaknade till ett slagregn med hagel ......tillbaka på ruta ett ..........slask och smuts och elände  
Eftersom inget kan ändra tingens ordning så är det bara att gilla läget att vi lever med fyra årstider, och då vill jag ha vitt och rent nu och det med basta!
Ställde in mig på en dag där man knappt kan sticka näsan utanför dörren men se solen kom minsann och lättade upp det tunga sinnet över regneländet.
Detr var bara att stuva in dom fyrbenta i bilen och dra iväg på ett litet äventyr.



Gissa platsen!

Det är faktiskt INTE normalt att foto bilder som kan misstagas för sommarbilder så här på novembers sista dag.
Solen står så sjukt lågt att det vara bara halva stranden som låg i sol, och en bit bort på den soliga delen var det massa änder så dit gick vi inte.
Mardrömmen är ju att nån fågel inte kan flyga och blir ofrivillig lekkamrat till hundarna.
  



 


 Hundarna flög som vanligt som skållade troll ...........här är det långgrunt så det blir inget ofivilligt dopp, då måste dom ut en bra bit!

Det är ju så varmt i luften så det känns inte som att man behöver neka dom att vara i vattnet ..........och skulle det ha varit så så hade jag nog inte valt att åka till havet!  



 



Det blir liksom lite extra när man tar bilen och åker iväg, hundarna är förväntasfulla och det är kul men nya platser ....................nu är ju denna plats inte så ny för mej ........Bergafjärden .......................här har vi stått uppställd många somrar med husvagn .................. men för hundarna var det nytt!   
Tur man ska jobba så man får vila från kameraeländet, jag blir lätt besatt av perfektion när jag håller på med nåt ( icke hushållsnära tjänster, ROLIGA SAKER ) och just nu känns det som att ju mer jag försöker desto sämre blir det .........................skärpan och jag är inte på samma planhalva .......eller ens i samma kommun ...................... 

han är fotogenisk den lilla farbrorn ...................kan han bara lära sig att sträcka på köttbullekroppen så blir det nog riktigt bra .....................

snodde denna bild på fejan ........................för liten hund eller för stor ställning? ser ju inte helt rätt ut om man säger så, men man kanske ska spänna fast den lilla farbrorn på en dylik tingest för att få till en ok ståbild?   
Nåja, det blir nog bra vad det lider, han får stå på tillväxt, 16 månader imorgon .................... en fantastisk hund, vi önskar oss ett bra påskjut och drive i bakstället av tomten, det kanske funkar?  
Jag har ju fått mycket tips om hur vi ska träna men handen på hjärtat så har jag inte lagt så stor vikt vid detta " problem" .........han är fortfarande väldigt ung och så viktigt är det inte med utställning så att jag måste tokträna en unghund .......................jag återkommer i frågan om jag skulle börjat träna honom tidigare när han vuxit klart och är en snygging i sina bästa år vid typ fyraårsåldern ......................    
I väntan på snön så får man kolla på skidskytte på dumburken, jag vill helt allvarligt prova att åka skidor med hundarna, jag har ju kanonfina milslånga spår bara runt knuten ....................... så nu växlar vi fritidssysselsättning Maria! komsi komsi snön! 
ha det bra / AC
    

Av AnnCatrin - 28 november 2011 14:58

Hallå!
Till syvene och sist så kom det några flingor dalande .................är sjukt less på grus och skit nu, det får gärna frysa på så att hundarna kommer in i samma skick som när dom gick ut ......................utan att bära in flera kilo dynga i pälsen .......... 

Men bara för att jag gläds åt vitt på backen just nu så är det inte samma sak som att önska kopiösa mängder ..................... LAGOM är bäst!   
Nu tror jag inte denna snö kommer att ligga kvar för det skulle bli mildare igen, men det lär ju komma ny vad det lider!
Championmiddag stod på agendan i lördags .......

temat för kvällen var sport .......



    


    

 
 
Camilla kom rustad till tänderna med både pannlampa och matchande dragbälte ...................vi ser verkligen fram emot skidsäsongen!
jag tror faktiskt att skidutstyrseln funkade lite som en regndans ......................för när vi for hem några timmar efter midnatt så dalade det lappvantar från himlen och när vi sent om sider vaknade så låg ett skört vitt täcke på backen.

Tjusigt värre var det dukat!   Tackar allra ödmjukast för superb trerättersmiddag i glada vänners lag!



Och vi skrattar faktiskt inte HELA tiden ......................här var det en stund för eftertanke, kluriga frågor att grunna över ...................... men säg det lugn som varar ...........................  


 
  när det skulle rättas så var det kört igen ......................och i den andan fortsatte kvällen ................. skrattmusklerna är då vältränade om något!
      

Fågel utan fjädrar ...................bra där! babysteps framåt  
Ja, nu får vi vila från tokerierna ett tag, nästa middag blir på det nya året!



ett försök till ståbild ....................... 
Det fick bli havet idag oxå, det går då väldans trögt med inlärningen ......................för mej ................fick läsa mig till nåt jag kunde för nån vecka sedan men som nu var som bortblåst, ska man måsta krypa till korset och vrida ratten till AUTO?? Nepp, jag vägrar!
Sen kan man ju kolla att man har kräm i kamerabatteriet oxå innan man åker .................... men det är en annan historia   men några bilder blev det iallafall!
               
Eftersom jag var en smula gramse över den tröga fattningsförmågan så fanns inte inspirationen heller för nåt fotande, har nog aldrig lyckats med så många kassa bilder på en och samma dag .....................nåja, man ska ha sådana dagar oxå!
Nu ska jag göra några knop på den hushållsnära sidan, har faktiskt röjt i tvättstugan idag, duktigt!
ha en skön vecka! / AC
PS

jag är med och tävlar om årets hundblogg  på www.lillaotto.bloggplatsen.se.......varför inte liksom, 98 % av bloggen handlar ju om hundarna    Jag brukar aldrig haka på några tävlingar, det dräller ju av dom på FB, men ingen regel utan undantag, mattes pojkar ska narturligtvis vara med och tävla, det är ju deras blogg!
    

Av AnnCatrin - 24 november 2011 13:08

Hallå!
Idag var det inga ovälkomna moln på himlen, bara en sol, men ack så lågt den klamrar sig fast där uppe, det är inte säkert att man får sol på sig bara för att den lyser, det mesta ligger i skugga ändå!
Så vi fortsatte på den inslagna banan, att leta upp nya miljöer, traska runt i skogen kan vi ju så det kan nog vara kul för hundarna oxå att se nåt annat!
Det blev havet, UTAN farliga kajkanter, Fläsians havsbad är ganska så obefolkat så här i slutet på november   

så här såg det ut samma dag förra året .........................



en aningens kontrast eller hur, det brukar ju vara mer vanligt med snöiga nosar än sandiga  
Men vi klagar inte, en dag på stranden är väl en alldeles utmärkt trevlig företeelse denna årstid!
Fast handen på hjärtat så får det gärna frysa på nu, är lite less på stampade jordgolv!


       
För ordningens skull så kan ju förtälja för den som undrar att jag är inte ute  efter att bara konstant ha actionbilder på hundarna, nepp, jag tränar febrilt på att hjärnskrället ska samarbeta så att jag ska kunna komma ihåg vilka olika inställningar jag ska ha vid olika förhållanden , sakta men säkert så jobbar vi oss bort från det förhatliga AUTOläget .......................bara för att liksom, man behöver utmaningar här i livet och just nu är kameran min ........................... skulle ju kunna utmana bostaden på en storstädning och adventspyntning oxå ................... men att vara ute med hundarna är SÅÅÅ mycket roligare, och jag måste ju faktiskt vila lite för imorgon är det arbete minsann  jobbar ett helt dygn och sen var jag visst ledig till nästa torsdag ......................  



Aston Martin kan man lita på när det gäller att stå still, ganska fantastiskt att han faktiskt har en av och på knapp!   
 

Stå snyggt med fin bakgrund finns inte på lilla farbrorns karta ....................


 


men plötsligt så händer det och man får till en bild där han inte ser ut som en köttbulle, han är så kort i kroppen i förhållande till Aston som är på den långsträckta sidan istället, om inte Lukas sträcker på sig blir det verkligen som en liten rund farbror!  .....................Och den sjukt tjocka pälsen tillför ju inget för att mildra intrycket av en liten knubbis!


           
Ja, man behöver inte vänta många sekunder innan det är full rulle, men till Astons försvar så är det faktiskt nästan alltid Lukas som drar igång jagandet och inbjuder till lek.


   


ja, man kanske inte ska klaga på stampade jordgolv och sen dra iväg till en sandstrand med hundarna .....................  

Äh, vi har ju kul , det är huvudsaken!



ja det var dagens lilla utflykt, undrar vilken del av kommunen som kan stå på tur framöver för en liten fotosession?  
ha en trevlig helg! / AC    

present till helgens evenemang   i bernerfärger så klart!       

Av AnnCatrin - 23 november 2011 13:45

Hallå!
Igår var det en sån där surmulen dag, det var som om nån dragit en blöt kall yllefilt över tillvaron, men idag så var solen på G igen, fast några envisa moln hängde lika lågt som solen så vi begav oss på vandring utan kamera, men som av en händelse så tittade den fram  så vi genade lite och pinnande hem efter kameran, för om jag någonsin ska få nån kläm på det här med inställningar så är det bara att träna träna träna ........

Stuvade in hundarna i bilen och så begav vi oss mot öppna ytor, det är sjukt svårt att få skärpan där jag vill ha den när det är massa buskar, gräs och annat i vägen när vi är i skogen.
Men innan vi var framme och på plats så var solen väck med pusta igen, nåväl, det går ju att fota utan sol oxå, huvudsaken att man har med sig rörliga objekt  
           
tjohooo ...................undrar vem som är i luften hela tiden???
Det blev lite skärrat för en sekund när dom drog i väg i 180 mot kajkanten ......................... inbromsning i sista sekund är verkligen en underdrift  
   
Lite sent på året för ett dopp, och åker dom i det iskalla vattnet är det lätt att dom får panik, hur får man dom att simma åt rätt håll där kajkanten tar slut och det går att ta sig upp? HUA!
     
Ner och känna på vattnet var visst ett måste, och det tog ju inte många sekunder för liten farbror att plurra, det blev visst väldigt djupt på en gång!
Och då ser man att det finns ingen logik i hur man tar sig upp ur vattnet, att klättra upp för glashala stenar tyckte han var en bra idé, inte vända och gå upp samma väg som han gick i ...........  och hade inte jag klättrat fram och grabbat tag i nackskinnet hade han nog hängt kvar där än, lillgubben!
Ja, snabbt kan det gå, att olyckan är framme, bada i slutet på November är väl ändå aningens onödigt!
          
     Synd på solen men vi åker dit en annan solig dag och tränar vidare! Nu hade vi hela stället för oss själva, sommartid brukar det drälla av husbilar här.
     
Att vara "lillebror" till Aston Martin kan inte vara lätt alla gånger   säkert lika nervpirrande som att simma i hajrika vatten ...........han vet aldrig när attacken kommer ......................................... eller det vet han nog egentligen, inte många lugna minuter   men det är trötta nöjda hundar när man kommer hem ...........en var väl bara lite onödigt blöt idag!
ha det bra / AC    


mattes funderingar och duracellens ystra krumsprång i vardagslivet ......och så kom lilla fisen .......duracellens raka motsats ......som en liten snusförnuftig farbror ♥

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014
>>>

Kategorier

Besöksstatistik

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

översätt bloggen

RSS

Följ bloggen

Följ Aston & Lukas med Blogkeen
Följ Aston & Lukas med Bloglovin'

Facebook

         
                               

   








 

                       

 

           

                                                 

                                                         

                                                         


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se