Aston & Lukas

Alla inlägg den 7 januari 2009

Av AnnCatrin - 7 januari 2009 13:20

hallå!

Nu börjar vi komma in i "normala" rutiner igen, hussen tillbringar sina dagar på jobbet och Aston och jag går långa skogspromenader.

Idag på väg till skogen så mötte vi Bosvedjans grinigaste gubbe, han var helt tokig när jag hade Wictor och skrek att jag skulle hålla ordning på hunden....har än idag inte kopplat var problemet låg, Wictor sprang aldrig fram till hans hund utan lät sig kopplas när han var lös, sen att han gruffade lite när vi passerade är väl inte så mycket att irritera sig på, hans hund ( troligen en hanhund) är ju inte guds bästa barn heller.
och idag var det dax igen, vi har mött honom flera gånger, och den gode Aston har farit runt som en proppeller i kopplet och gubben har gett mig det onda ögat, typ den där får du aldrig ordning på...... och idag var Aston lös.....inse triumfens ögonblick när Aston stannar på kommando och låter sig kopplas trots en potentiell kompis inom räckhåll! Och då var han ganska nära för han dök upp där gångvägarna korsar varann så jag såg honom inte förän han var kanske 10 meter bort.
Sen vek jag helt sonika av på en stig så jag slapp se hans sura tryne, jag förstår att han var laddad för att ge mig en avhyvling att jag inte har nån koll på denna hund heller ( vilket jag uppenbarligen har)........
jag skulle ha full förståelse om nån av mina hundar kommit flygande fram till hans hund och det hade blivit kalabalik....men det har aldrig hänt, så vad   f-n är problemet?
Usch, nu ska jag inte ödsla nån mer energi på på den gringubben.
Jag försöker hålla mig från att kasta skit och gå på personangrepp i min blogg, men sannolikheten för att han läser min blogg är lika med noll.......jag hade skrivit ut rasen på hans hund oxå men tog bort det......så då kan det ju gälla en hel del gubbar ;0) men skulle han läsa så vet han vad jag tycker nu! ( och känner säkert igen sig om han har någon som helst självinsikt)
Och egentligen hände ingenting idag, förutom att vi möttes på håll, men det sitter i hur han gått an förut så därför arbetade jag upp en smärre irritation!


På hemvägen mötte vi även en kvinna men trots att Aston var ganska långt före mig så vände han på stört och kom rusande på " Aston hit".....han kan ju inte riskera att missa en godisknul ;0)
Och på tal om godis så ska jag baka hundkex idag, det var ett recept i senaste Hundsport, så nu ska jag koka lever.......ja jag vet, om lever tycker jag inte, men jag hoppas att hunden uppskattar mina uppoffringar!
Så nu ska jag ställa mig i köket och låta det onda humöret gå ut över en leverdeg istället!
Dagens positiva nyhet är att vågen är på min planhalva nu.....1,5 kg mindre kroppshydda....YES, fettkriget har kommit igång på allvar!
ha det bra / AC


mattes funderingar och duracellens ystra krumsprång i vardagslivet ......och så kom lilla fisen .......duracellens raka motsats ......som en liten snusförnuftig farbror ♥

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

översätt bloggen

RSS

Facebook

         
                               

   








 

                       

 

           

                                                 

                                                         

                                                         


Ovido - Quiz & Flashcards