Aston & Lukas

Alla inlägg den 18 januari 2009

Av AnnCatrin - 18 januari 2009 18:40

Hallå!
Klämmer väl in lite oväsentligheter så här på kvällskvisten.

Har väl inte hänt så mycket, blev väckt imorse vid 7-tiden av hunden...som varken var hungrig eller nödig....det var ju trevligt på en söndagmorgon!
Andra morgonen nu som han inte är sugen på frukost men middagen slinker ner så vi får väl avvakta åt vilket håll det bär, lite snopet är det eftersom han äter som en häst, men det verkar vara nåt knas med magen för han kräktes på lördag, och är som sjutton och ska äta gräs under altanen,  men korvarna är iallafall fasta och fina så det verkar inte vara nån förstoppning......tankarna går ju genast till om han har lyckats svälja en socka till slut....puh
men som sagt det är bara att vänta för i övrigt är han som vanligt.

Och godsaker, dom slinker ner med god aptit...men det går inte att leva på kakor!

Han fick ett julklappskex av Fabbe igår och det mumsade han i sig njutningsfullt! tack Fabbe!
Sen vid 9.30 var det dax att skrämma upp hussen ur sängen, det går knappast att undgå att det är besök i sängkammaren när den här klossen kommer upphoppande i sängen!

Sängkammarblicken...
Resten av dagen har gått i vilans tecken...hmmm, det finns massor som jag borde ta tag i eftersom jag jobbar både må. och tors. dygn plus att vi har planeringsdag på onsdag....och hela nästa helg sitter jag på anatomikurs.....
...har iallfall ringt Pia och kollat att det är ok att låna deras takbox när vi far till Sala...det blev lite ändrade planer, Johanna kan inte hänga med och då kunde Camilla tänka sig att lämna Tuffa hemma eftersom hon  ändå inte ska älga runt i ringen med henne......så då klarar vi oss med en bil, Jag, Björn, Camilla & Anneli...och i hundluckan får Aston och Olga samsas....undrar om dom kan bete sig eller ska vi måsta sätta dit mellanväggen tro?
Det som det möjligtvis kunde stypa på var ju då packningen..... och för att baksätespassagerarna inte ska få sardinburkskänsla så var ju lånad takbox en strålande idé!
Nu ska vi bara ragga upp ett takställ så att den passar på vår bil.
Vi hade takbox på förra bilen men eftersom vi inte har nåt bra ställe att förvara den på så fick den följa med på köpet, vilket man kan ångra ibland !
Ja det var dagens blandade svammel, jobba hårt och bra till veckan så är det snart helg igen!

ha de bra /AC


mattes funderingar och duracellens ystra krumsprång i vardagslivet ......och så kom lilla fisen .......duracellens raka motsats ......som en liten snusförnuftig farbror ♥

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

översätt bloggen

RSS

Facebook

         
                               

   








 

                       

 

           

                                                 

                                                         

                                                         


Ovido - Quiz & Flashcards