Aston & Lukas

Alla inlägg den 14 januari 2009

Av AnnCatrin - 14 januari 2009 07:16

Godmorgon!
Måste klämma in några rader på morgonkvisten, det verkar vara en och annan som uppskattar mitt svammel!
Precis när jag skrivit färdigt gårdagens gnällblogg så ringde Lena, min uppfödare hon var fundersam varför jag inte svarat på hennens SMS som hon skickat dagen före......har inte fått nåt sa jag då......och det var ju inte så konstigt när hon kastat in en 2:a där det skulle vara en 7:a i mitt telfonnummer!
Och det var det hon tyckte inte stämde, att hon inte fick svar direkt, så därför ringde hon för att tala om att hon bokat MH för hela kullen!
SPÄNNANDE !!!!
Så den 2:a Maj är det dax, precis på dagen ett år efter att vi fick kontakt första gången, det var då jag ringde och kollade om hon kunde tänka sig att släppa lilla Aston Martin till Sundsvall.......och det verkar inte som hon ångrat det beslutet, och inte vi heller, trots att han är till salu för en billig penning mellan varven! ;0)
Så tipsa gärna mig om det är nån MH på gång i närområdet före det datumet, vill gärna kolla på en innan vi ska göra det själv.
Och vart vårat MH skulla äga rum sa hon oxå men det kommer jag inte ihåg men någonstans inte långt från Norrköping iallafall!
Så Isabelle! Nu vet du vad du ska göra den 2:a Maj, vara publik när Toker, Snövit och dom övriga dvärgarna ska visa vad dom går för!
......kan det bli minuspoäng sa hussen.......i ordning och uppförande....!?
Lena har oxå bokat hotell i Sala och även Magic med husse och matte, så det ska bli jättekul att träffas på fredagkväll och surra lite!
Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag skjutsar vovven till dagis ( mormor)
sen blir det till att ta rast på em när han ska skjutsas hem igen.
Det är sjåigt med smått i huset!
Vaknade som befarat med skallebank idag oxå men det verkar som att tabletterna biter bättre idag, har en tid på vårdcentralen till veckan för migränutredning, kan ju vara bra att få några piller som funkar eftersom besvären kommer när man minst behöver dom!
ha det bra/ AC


mattes funderingar och duracellens ystra krumsprång i vardagslivet ......och så kom lilla fisen .......duracellens raka motsats ......som en liten snusförnuftig farbror ♥

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

översätt bloggen

RSS

Facebook

         
                               

   








 

                       

 

           

                                                 

                                                         

                                                         


Ovido - Quiz & Flashcards