Aston & Lukas

Alla inlägg den 28 januari 2009

Av AnnCatrin - 28 januari 2009 21:23

Godkväll!
Nu har nyhetens behag lagt sig med snö, snö och åter snö överallt.......när blir det sommar?
Idag har vi plumsat runt igen men det var ganska bra upptrampat så det blev inte så jobbigt....iallafall om man håller sig på stigen!
Jag tror till och med att hunden börjar ledsna nu.....svårt är att skita i meterdjup snö.... det var enklare i somras ;0)

Det blir en liten filmsnutt så här på kvällskvisten så slipper ni se snöbilder om ni inte vill ;0)......men vill ni se snö och en bernerkille som fått upp spår på troligen en hel flock tikar i höglöp så kolla här....han blev helt kollrig...flög fram och tillbaka och gnällde och gnydde....till slut fick jag koppla honom för han galopperade iväg före mig och verkade ha väldigt bråttom att jaga ikapp nån tjusig tik längre fram.....puh, alltså han höll på att strypa sig själv innan vi var hemma, har aldrig dragit så i kopplet förut....tonåring med akut hormonrusning...!!!!
Som sagt nu kan vi det här med snötäckta vidder......så nu tar vi tag i sommarplanerna...har ringt och bokat en strandvilla i Byske.......det blir billigare att dela på en sån än att ta en liten stuga var, och gubbarna får hänga med som servicepersonal!

...så det är inte utan att man börjar snegla mot sommarhalvåret!
Hoppas att Maxen inte blir helt deprimerad över att dela stuga med slynglarna......han har ju varit måttligt road när dom träffats förut......hur less ser han inte ut på en skala?....sötnosen!

Max, Olga & Aston
Och Sala närmar sig med stormsteg.....hmmm, vet inte varför jag utsätter mig för det här med utställning....men Anneli har lovat att nerverna kryper tillbaka in på insidan där dom hör hemma när man varit med ett tag.....f-n trot!
Imorgon är det jobb igen, ett pass mitt över dagen så jag hinner hem och se slutet på matchen när Timrå spöar Modo.......man måste ha tron.....
På lördag är det oxå jobb, då får jag snällt jobba igen det pass jag bytte bort helgen som var när jag var på kurs, men ska ta rast och slinka iväg på en bowlingrunda med TPC......hojfolket börjar krypa fram ur sina hålor och vädra vårsol......ja, ja, jag vet att det bara är januari men tiden går ju så hiskeligt fort så snart sitter man och vrider på gashandtaget igen...längtar!
Nyss var det måndag...och det är inte långt borta så är det helg igen.....håll med om att veckorna rusar fram!
ha de´bra / AC


mattes funderingar och duracellens ystra krumsprång i vardagslivet ......och så kom lilla fisen .......duracellens raka motsats ......som en liten snusförnuftig farbror ♥

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

översätt bloggen

RSS

Facebook

         
                               

   








 

                       

 

           

                                                 

                                                         

                                                         


Ovido - Quiz & Flashcards