Aston & Lukas

Alla inlägg den 10 januari 2009

Av AnnCatrin - 10 januari 2009 19:40

hallå och god kväll !
Nån som vill ställa upp som stödfamilj och avlastare och ta hand om en bernerkille i sina jobbigaste dagar???

hmmm...sniff, sniff...det luktar tjejer!

tycker du att jag är jobbig matte?

Ljuvliga dofter i luften....
I dag har han sprungit ut och in typ 800 gånger, det måste vara nån löptik på G, när han kommer in så är det den senaste hysset han hittat på som skall utföras....att sno strumpor....när dom sitter fast på en fot......det är ju inte alltid som han bara får tag i strumpan......

Hussen har nyss varit på promenad med honom för tanken fanns att han kanske var orolig i magen som han går an......eller hur, det var bara bus hela vägen och kom tillbaka lika osketen som när han gick! :0)

Hockeymatch har det varit på programmet på eftermiddagen , Timrå vann men det är svårt att klättra i tabellen när det är så jämnt, synd det!
Nästa lördag ska vi gå, då är det våran tur, det lottas på Björns jobb vilka som ska få gå och vilken gång, nu är det så många som är intresserade så det börjar bli dax att skramla fram två platser till!

Nästa helg ska vi även träffa Fabbe och Tuffa, inte för att busa utan för att träna att vara i närheten av varandra, Sala närmar sig med stormsteg så det är ju bra om dom kan vara tillsammans utan att måsta tokbusa hela tiden.Vi får nog lägga in några fler träffar innan avfärd!
Även om Aston inte har behövt avhålla sig pga skada att träffa andra hundar så har det inte blivit så många möten, och dom gånger vi träffar andra hundar så är det för att leka i löst tillstånd så koppelträning med andra är välbehövligt!
Vi kanske ska försöka skramla ihop lite folk för en sennenträff längre fram i vår, det behöver inte vara så avancerat lite korvgrillning och en promenad räcker länge!
Sala ja´.......har ni sett reklamen där det är en tjur istället för en häst i dressyrtävlingen.........så ser min hund ut när han går fint för en godis.....nu har jag slutat berömma honom när han går fint...han får beröm när han travar som "folk" istället.......får se om det hjälper!
Nu ska jag kasta mig i soffan och göra ingenting, imorgon är det jobb igen.
Ha de bra / AC


mattes funderingar och duracellens ystra krumsprång i vardagslivet ......och så kom lilla fisen .......duracellens raka motsats ......som en liten snusförnuftig farbror ♥

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

översätt bloggen

RSS

Facebook

         
                               

   








 

                       

 

           

                                                 

                                                         

                                                         


Ovido - Quiz & Flashcards