Aston & Lukas

Alla inlägg den 5 januari 2009

Av AnnCatrin - 5 januari 2009 22:58

hallå och godkväll!
Ikväll har jag och Camilla varit på hockey, derby mellan Timrå och Modo.....Modo gör sitt första mål efter 27 sekunder...hmmm...men sen blev det inga fler mål för deras del, det tackar vi för! Timrå vann med 4-1.
fantastisk stämning i en fullsatt arena!

Simmar duktigt!

Blåsen var ingen större favorit!
Tidigare på dagen var jag ut och kollade på Tuffa när hon simmade, fler kort och en filmsnutt har jag laddat upp i Camillas galleri.
Sen slank jag in på en kaffe hos Berit när jag ändå var i krokarna, Aston blev alldeles till sig i trasorna när jag kom hem och luktade både Tuffa & Bonita.
Han fortsätter annars oförtrutet att "roa" sin omgivning med allehanda hyss......som av en händelse så lyckas det alltid fastna diverse prylar och pinaler i munnen på honom, strumpor och bh är en favorit....han ser helt oförstående ut när han blir stoppad när han diskret försöker smyga iväg med sitt byte " hoppsan,jag har ingen aaaning om hur mattes bh kan dingla ur mungipan på mig...."
Huvudet går som en sonar över rumsbordet med jämna mellanrum...."se där, hussen har lagt ifrån sig ett aftereightpapper.....hur ska jag lyckas snika åt mig det"

måste vila huvudet en stund........

hur var det nu vi tänkte nu igen när vi skaffade en till hund i modell king zise ?
Nu tänker förstås vän av ordning att vi borde nog säga NEJ när han lägger sitt söta "lilla" huvud på bordet....det är ju det vi göör! men som en smygande fis så finns han helt plötsligt där igen utan att någon anat nåt på förhand ;0)
Och till slut måste jag ju bara ta ett kort på tokigheterna!
han har liksom inga skrupler den här hunden, vi lever lite kvar i Wictors anda, han skulle aldrig ha rört nåt på bordet....så resonerar INTE Aston !
Men den här söta nunan kan komma undan med mycket, han lägger huvudet på sne´ och då smälter matte!

" nu förstår inte jag riktigt varför du hetsar upp dej matte ?"
Igår gjorde jag iallafall en besparing vad det gäller hundutgifter....går det undrar nån säkert ?
ja om man som i mitt fall åkt på djurbutiken för att klippa klorna och nu fixar det själv så har man tjänat in några riksdaler!
I Butiken står han som ett lamm men hemma vill han gärna slippa, men nu fick hussen stränga direktiv att avleda honom med godis så då gick det bra!
Ja´nu har klockan sprungit iväg, skall man lägga sig och ställa klockan på 01.38 eller ska man hålla sig vaken och somna ifrån alltihop?
Jag har visst blivit värsta sportfantasten, helt olikt mej, men förra matchen var så himla rolig och spännade så nu hoppas jag och tror att småkronorna tar guld mot Kanada inatt! ( men vilken okristlig tid, gammalt folk sover ju då)
ha de bra / AC


mattes funderingar och duracellens ystra krumsprång i vardagslivet ......och så kom lilla fisen .......duracellens raka motsats ......som en liten snusförnuftig farbror ♥

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

översätt bloggen

RSS

Facebook

         
                               

   








 

                       

 

           

                                                 

                                                         

                                                         


Ovido - Quiz & Flashcards